-Dagens låt!

Tänkte börja med att utse dagens låt, alltså en låt varje dag! kan det vara något!?:)

Dagens låt blir:
Akon - Keep you much longer
 



- Knäckebröd!



Så skön är den, och dom är riktigt snygga!

-Laktosintolerant!

Tjenatjena bloggen!
Nu har jag typ nästan packat klart, bara lite andra saker som ska i fast kan inte lägga i det förens imorgon. Så det är ju rätt nice det!:)
Men på tal om något helt annat så är det så att jag antagligen är laktosintolerant, för jag klarar inte av att dricka vanlig mjölk o.s.v. Jag blir typ dålig! Och nu skulle jag bara ta en ostbit, tänkte det kommer la inte hända något. men självklart så funkar inte ost heller. Fast jag visste att jag inte fick äta det men ville bara testa! Men nu ska vi typ till läkaren efter att jag har kommit hem ifrån Gotland så ska vi se om jag är det, och är jag inte det så måste det vara något annat som är fel, men jag menar nu äter jag laktosfria saker och det känns mycket bättre, så då borde det väl vara laktosintolerant jag är? Men nu ska jag ta och gå ut med tess, vi hörs! Puss

 

-Imorgon!

Godmorgon gullungar!
Just nu ligger jag bara i sängen men ska snart upp och äta frukost, sen ska jag iväg med mamma på en powerwalk till life och sola lite, kan behövas faktiskt. Sen blir det nog att man ska jag packa resten av dagen..För imorgon åker jag!:D åh vad jag längtar! Nä, men nu måste jag faktiskt gå upp och äta, jag är gö hungrig! Skriver sen. Ha en bra dag! Puss

-BF1C!<3

Klassen, ni anar inte hur mycket jag saknar er!, Det är verkligen enormt mycket, den dagen vi börjar nu i Augusti kommer vara en höjdpunkt. Inte det att jag vill börja skolan med läxor och sånt. Men jag vill börja skolan för att få träffa min underbara klass igen! Kommer verkligen ihåg första dagen i höstas. Allt var så nytt. Men kommer ihåg vem jag prata med först och allt sånt. Allt som har hänt. Vi har gjort väldigt mycket för ett år bara och mer kommer det hända. åååh, klassen!:D Vi måste ses någon dag nu snart! Iallafall vissa av er!
Pusspåer min underbara klass BF1C!



   
 
 

-Tv!

shululu bloggen!
Inte mkt som har hänt med mig idag, tvättat en del och börjat packa inför Gotland! Annars har det vart en del fix med bloggen, gav resultat. Eller vad tkr ni?:) Har kollat på allsång med Lotta eller vad det heter med mamma, hehe! Har vart hundvakt åt Tess idag som vi ska passa nu i två veckor! Så har vart ute med henne idag. Väldigt skönt. Men ska dra och kolla på Beck-okänd avsändare! Är väldigt bra film fakiskt, har sett den typ 100 ggr! Men den är fortfarande lika bra! Men skriver la sen!
Pussaaar!
 

Sommarlåt!


 

Skön Sommarlåt!

Mysväder!

hallooooj!
Är det någon mer som tycker att det är riktigt tråkigt när det bara regnar hela tiden, Speciellt då när man vill göra något?! Har precis lagat mat, kyckling och ris blev det. Ska sätta mig och kolla på någon film som jag har laddat ner, in your dreams heter den, ingen aning om vad den handlar om, får la se. Hoppas iallafall att den är bra! Skriver senare! Pusspuss

 
Vädret man vill ha!

Vädret man inte vill ha!

-Suck!

Ååhhh! nu fick jag veta av min pappa att en Viss ROBIN SÖDER satt på samma läktare som vi gjorde fast några rader ner. Fan! Varför sa han inte det till mig, ibland blir jag bara så sjukt trött på honom!


-Hjälp!! ♥

Ni måste hjälpa mig lite, jag är helt hjärndöd! Ni måste ge mig idéer på vad jag kan skriva här i bloggen, vad som gör så att ni kommer fortsätta att läsa den. Jag försöker, men känns bara som att allt blir skit i bloggen. Jag har läsare, det är inte det, men designen,texten och bilderna. Vad tycker ni? Helt härligt nu!:)

Backaplan & Ifk Göteborg!

Halloojsan Snöggingar!
Allt bra med er? Med mig är det la hyfsat förutom att jag har ruskigt ont i min kropp, speciellt höften och min svanskota efter olyckan igår. Men annars är det underbart!
Min dag idag har vart grymt bra, börja med att jag var ute på en  powerwalk i ca 1 timme, grymt skönt var det! Sedan körde min bror och Erik mig till Stan för att jag var tvungen att köpa en dataväska, men så fanns det inte där för min 17 tums data, så vi fick åka till backaplan, men så fanns den inte där heller. Så det blev netonnet och där fanns den. Lyckat! haha.
Sedan var det match på Gamla ullevi, Ifk Göteborg-Trelleborg FF. Så jag och Malin åkte dit, för vi jobbar efter också(samlar petflaskor). Mycket bra match, seger för blåvitt såklart! Soft dag iallafall! och imorgon  har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, får la se vad som händer. Kanske drar upp till Gymmet och solar och tränar lite! Men men, nu ska jag gå och äta. skriver senare! Pusspuss

Malin:)

Fotboll & Robin Söder!

Som många vet så är jag väldigt fotbolls intresserad, Väldigt intresserad! Speciellt då av Ifk Göteborg!<3
Jag går på alla hemma matcherna, kan hända att jag drar på borta matcherna också! Men ända sen 2008, då mitt intresse blev ännu större var för att en viss ROBIN SÖDER kom till blåvitt. Hans spelstil, han sätt på planen. Hela han drog mig till matcherna ännu mer. Och inte bara det, utan hans utseende, harrejösses vad snygg han är! Det är inte klokt, man att man kan vara så desperat av en spelare. Det är inte bara det att han är 91:a som många tror, alltså att han är i våran ålder. För då kunde jag lika väl vart lika desperat av Niklas Bärkroth. Men så är det inte. Men iallafall, det bästa av allt är ju också att min far jobbar inom Ifk Göteborg, och han är på Kamratgården ( deras klubbstuga) Typ varje dag. Så jag kan ta mig till spelarna När jag vill. Helt underbart! Men det tråkigaste av allt är ju att det är sjukt många spelare som är skadad i blåvitt nu, samma skada också. Och en av dom är, ROBIN SÖDER! Helt sjukt, tråkigt. Värre en värst! Han kommer vara på planen nästa år igen! Bättre sent än aldrig!:) Men som sagt, många kanske tror att jag bara håller på blåvitt för sakens skull, men så är det verkligen inte. Jag har vuxit upp med blåvitt under hela min uppväxt, min pappa som har vart tränare, och nu jobbar inom blåvitt. Och min bror som har spelat i blåvitt. Så det är sanningen.  Kärlek Till Ifkgöteborg, världens Änglar!<3   Ha dt underbart! Puss

 

-Allum,Stan & Backaplan!

Tjatja!
Allt bra med er? Med mig är det sådär.. Berättar senare.
Idag har jag inte gjort så enormt mkt, vakna upp imorse och då bestämde jag att jag inte skulle göra så mkt. Hehe
Men jag och mamma begav oss till allum för att jag var tvungen att köpa lite saker som jag ska ha med mig till Gotland.
Sen så kom vi hem men då bestämde vi att vi skulle åka och köpa ett spel, monopol med kort. Men det fanns inte på Allum, så vi åkte till Stan, fanns inte där, sen åkte vill Till Backaplan och där var det stängt. Så jävla typiskt! Men men, vi får köpa det någon annan dag :). Men över till varför jag mår sådär, det var så att¨när vi kom till Allum så skulle jag gå ner för en trappa, och så var de så halt, och självklart skulle jag halka så jag slog i både armbåge och höft så nu är jag lite blå här och där. Ont som fan iallafall. Men men, nu ska jag gå och äta skaldjur(Krabbor & Kräftor) Mums! Hörs senare! Puss Hunden Tess som vi ska passa nu i 2 veckor! Gö söt:)
 
4 Hårband-Ginatricot!
Lacoste Flippflopp-Stadium
TorrSchampo-HM
Kajal-HM
Klocka-Ur & penn
Tunika-Ginatricot

-Gothia Cup veckan!

Allt bra med er? Med mig är det toppen!
Nu är Gothia Cup snart slut, bara morgon dagen kvar, och den dagen består av Finaler. Grymt Sorgligt att det snart är slut. För denna veckan har vart så grymt rolig. Fast tidiga mornar och sena kvällar. Men sånt är livet, får man vänta till nästa år igen för då ska jag allt jobba igen! Börja jobba vid 7 idag och sluta 1, ganska skönt. Men jag och jennifer stanna kvar med Kamzol, Philip och Diego. Kamzol och Phlip jobba sena passet så vi stanna kvar och gjorde dom sällskap. gö soft var det:). kom hem och decka direkt. hehe. Men så ska det vara, haha! Imorgon bär det nog av till Allum med mor min för att köpa lite saker nu innan jag åker till GOTLAND och min underbaraste Cissi! Och där stannar man i ca 10 dagar.
Grymt skönt ska det bli, det är ju inte långt man åker, men iallafall något. Behöver jag!
Men nu ska jag ta och kolla på film och tjocka mig med lite chips och cider. Underbart. Vi hörs senare. Puss

     


-Gothia Cup!

Halloojsan bloggen!
Hoppas allt är bra med er! med mig är det rätt så bra. Har bara en kväll och en dag på jobbet kvar. Underbart ska det bli att äntligen få mitt sommarlov:). Men dagarna går rätt fort nu så det är rätt nice. Men man är rätt slutkörd nu. Börjat tidigt varje dag (mellan 7-8) Och slutat 12,30 eller 22.00 som jag gjorde igår så igår blev det en lång dag. och så gick jag upp kvart i sex imorse och slutar 10 ikväll igen, och går upp samma tid som idag imon igen. Riktigt jobbigt kommer det att bli. Men vad gör man inte, lät förtjänta pengar!:) Vädret är till och från, sol ibland och regn ibland. Men men. Man ska inte klaga kunde ju vart värre. Men men, nu ska jag snart iväg och jobba igen. Skriver mer ikväll:)
BTW har sett dom snyggaste matchtröjorna EVER. Så jävla läckra var dom :O. Pusspuss

Matchtröjorna!
 
En bild från när jag och jennifer gick hem igår vid 10 på kvällen, och det var fortfarande matcher som spelades. I dimma!

-Längd,Storlek?!

Jag har tröttnat på alla jävlar människor som är så grymt elaka, dom som verkligen sänker folks självförtroende. Jag har fått höra ända sen jag var liten att jag är så jävla kort,folk har retat mig ändå tills nu. Nu kommer folk med kommentarer. Och jag visar inte mina känslor när jag får höra det, jag vill inte visa att jag blir ledsen. Men innerst inne mår jag skit när jag får höra något sånt. För jag förstår inte vad det är för fel, jag kan inte direkt hjälpa att jag har den längden jag har, ska jag behöva bli straffad för det. Jag tycker egentligen inte det, men detta är väl något jag kommer får leva med. Jag vill inte det, men det finns inte mycket jag kan göra. Alla säger att jag inte ska bry mig, men hur jävla lätt är det när man säkert får en kommentar blick minst en gång VARJE DAG. Det är inte lätt då, man vill bara försvinna. Och låtsas om att det inte var till mig dom sa det. Vad vill dessa människor få ut av detta egentligen? alla skyller på deras självförtroende, men beror det verkligen på det. För alla som säger det ser ju bra ut. Varför måste man ha den snygga modell kroppen, speciellt hår för att bli accepterad? Visst jag har la inte det största problemet, men alla andra som blir MOBBADE för deras längd,storlek och allt vad dom hör. Varför lägga ner tid på att vara så jävla elak mot folk som inte kan göra något åt det. Jag kan inte göra något åt min längd, så det är bara att Acceptera, eller så dra. Hellre vänner som verkligen inte bryr sig om det utan bara låter en vara. Det finns verkligen riktigt jävla äckliga idioter i samhället, vad fan är erat problem. Jag försöker att inte bry mig, jag lyssnar inte på dom. Men det finns tjejer/killar som gör det och det kan sluta med självmord, vem är så dum i hövet att sjunka till en sådan nivå och mobba en människa som är lika mycket värd som DIG!? 
När folk ber mig att "växa upp" för min längd så funderar jag för mig själv, vem är det som egentligen som borde växa upp, inte fan är det jag. Jag blir galen på sånt här, men snälla människor. Sätt er själv i den positionen och tänk om ni själva skulle bli utsatta. Hur skulle ni må?! Jag förstår inte varför man ska trycka ner på andra, låt dom vara, och låt dom se ut hur dom vill, bry er om er själva istället. Håll er åsikt för er själva. Tänk vad det skulle vara bättre.
Detta är så jävla sorgligt!

-Invigningen!

Helluu!:)
Det blev inget inlägg igår när jag kom hem, det blev för sent. Var tvungen att bara lägga mig direkt när jag kom hem för att orka med dagen idag. Men iallafall, invigningen igår var MÄKTIG, den var mega skoj, och så mkt folk. Vilken stämning, allt var perfekt. Det vi gjorde var att vi skulle visa lagen vart dom skulle sitta, och det skötte vi gö bra så det var inga bekymmer. Men musiken, ALLT! Artisterna var Agnes och mimmi Sandén. Bra det också:).
Jobbet på Kviberg går utmärk det också, fast kan bli trubbel ibland också, finns gott om idioter, men det tar man med att smile på läpparna och bara skrattar åt dom, hehe. Men det är grymt skoj, enormt mycket folk. Det gillas.
 

-Gothia jobb & Invigningen.

Helluuu snöggingar!
Allt bra med er? Med mig är det kanon!:)
Första dagen på jobbet idag, för er alla som INTE vet så jobbar jag på kviberg, under gothia cup som föregår nu. Det är grymt skoj. Men att vara parkeringsvakt är inte alltid det roligaste, speciellt när det finns idioter som inte lyssnar. Och folk som tror att dom äger land och rike^^. Lite irreterande, men det har gått hyfsat bra idag iallafall, grymt mycket folk, och det är bara på kviberg som ligger i en liten håla. Det spelas andra matcher i hela Göteborg, Men mest av alla matcher spelas på kviberg och Heden. Finalerna går sedan på Ullevi, värda att se må jag säga. Nu snart ska jag iväg och jobba under invigningen och det ska bli grymt skoj! vi vet inte vad som väntar, men vi vet att det ska vara 52.000 på läktaren. Och vi ska gå runt på planen och hjälpa olika lag till deras platser o.s.v. Men det klarar vi. Men nu måste jag dra mig,bilder kommer senare ikväll eller under morgondagen, beror helt enkelt när jag är hemma. Puss

-Det vi en gång hade!

Det vi hade var underbart, det har gått flera månader nu..men jag har ännu inte kommit över dig, förstår inte varför, du har gått vidare, borde inte jag också göra det då. Vill ju också leva, men ingen vet hur jag känner. för jag pratar inte om det längre, men innerst inne så mår jag inte bra, jag har bara inte gått vidare. Men jag accepterar att du lever ditt. Men varför kan inte jag göra desamma leva mitt utan att ha dig i tankarna, drömma om dig och allt vad jag gör. Jag vill, jag försöker, men jag lyckas inte. Jag visste att det skulle vara svårt dom månaderna, men det är över ett halvår sedan nu. borde man inte ha gått vidare. Jag trodde seriöst att jag hade gått vidare, men tydligen inte. Det funkar bara inte. Men måste försöka. Vi var livskamrater, bästa vänner allt man kan drömma om Jag har ett underbart liv, men jag måste bara besegra detta. Det handlar inte om känslor utan bara att ta nästa steg. Men jag är stark, jag ska gå vidare. Jag behöver bara mer tid.
<3

Helgen!

Tjatja! :)
Allt bra med er?, med mig är det gö bra!
Har inte vart hemma i helgen så det är därför det inte har kommit något inlägg, men men :) tänkte berätta lite om min helg, i Fredags var jag och familjen i Borås för min bror skulle göra teoriprov för körkort, och han klara det :D Göttmoos var det!:) så i Lördags boka jag upp honom för att han skulle köra mig till landet som ligger vid orust/tjörn. Underbart ställe men trist! Men det var ganska soft där nu för mina kusiner på mammas sida var där, dom är yngre än mig. men det funkar i vissa sammanhang. Men vi hade väldigt trevligt, bada väldigt mycket och sånt :) Sen idag, söndag så var det möte angående gothia jobbet och det börjar ju imon, gö skoj!:) ska vara parkeringsvakt, trevligt. sen blir det att jobba på invigningen, fräääckt!:) detta var en summering av min helg, hoppas ni har haft en lika trevlig som jag!:)
Pusspuss
       

-Danmark!

Hellu bloggen min!
Idag drog jag och min familj,kusiner och deras mamma(min moster) till Danmark, vi tog båten halv 10 (morgon) och den tog 3 ½ timme, vi hade grymt trevligt. Skratt och prat under hela resan. Mkt spel också. Vid ett var vi framme i Fredrikshavn. Och det blev faktiskt bara en snabb visit i Danmark, för redan kl halv 3 skulle båten gå hem igen, så vi hade bara en timme på oss i Danmark, men vi hade redan planerat vad vi skulle köpa och göra under tiden. Så det gick bra, trevligt var det också. Sen tog vi båten hem, och där köpte vi mer och bara hade grymt trevligt. Mkt bilder togs under resan också. Men alla kommer jag ju inte lägga ut nu. Men många kan ni se på min bdb också, Hannaaberglund.
Fick köpt en massa saker också, bacardi breezer och massa godis, fast känner mig enormt tjock när jag kollar på det. Men men, ibland måste man ju få i sig lite gottgott,hehe! Imon åker vi till Borås och sen till Landet direkt efter, så det blir inget inlägg förens på Söndag.
Men jag har iallafall haft en underbar dag, tack för sällskapet:)<3
Vill bara säga att jag är grymt glad för att Ifk göteborg är i semifinal i Svenska cupen, 3-1 mot Gefle. Underbart!:)<3


                                En båt mot danmark.                                                                       

-Svar till kommentaren!

"Men man borde ju få klä sig som man vill. Jag menar dessa fjortisar, pjs och emo tycker säkert också att din stil inte är snygg. Smaken är som baken, delad :)"
Svar: Ja, klart att man får klä sig hur som vill och det skrev jag också i inlägget, alla har sin stil.  Asså är det säkert att dom tycker att man stil inte är snygg?

Jag skulle gärna uppskatta att alla som kommenterar skriver sitt namn, pga vill gärna se att man vågar stå för det man skriver!

-Fjortisar,Pj's och Emosar!?

Just nu ligger jag här och inte gör ett piss, men jag har några funderingar angående Fjortisar,emosar,Pj's. Varför finns dom stilarna, eller en enklare fråga. Varför kalla dom sig detta? liksom fjortis är en ålder,eller det behöver inte vara en ålder heller, men på senare tid har man börjat säga det till 14-åringar. men alla som är över 14 kallar ju ändå fjortisar, varför? och varför ser man ut på det sättet, visst. Alla får se ut hur dom vill.. Men jag tkr seriöst att det är gö fult, riktigt fult, och det roliga är ju att nästan alla ser ut så. Rufsigt hår, gö mkt smink, toffsar och allt vad dom har. Och pj's då, alltså Partille Johnnys, va är det liksom, alla killar ser ju nästan ut så. håret spik rakt upp, 100 toffsar. Alltså alla ser likdana ut.  Jag tkr också att pj stilen är gö ful och jag förstår mig inte på den. Varken fjortisar eller pj's. Vad används toffsarna till, ingeting! Emosar då, liksom  va är det då? svartklädda och svartmålade. Visst, nu får ni inte tro att jag inte tkr att det är okej att se ut så, men varför? va är det snygga i det? och varför säger man så. Osäkra människor är det vad jag tror iallafall.. men men, nu har jag sagt min åsikt om detta, och det kommer detta kommer ni få höra mkt om.
Vad tkr ni om dessa 3 stilar?!

 

-Vädret?

Tjena tjena bloggen!
Hoppas allt är bra med er, med mig är det lite upp och ner. Vet inte vad som är problemet. Vädret kanske, det är inte det bästa just nu. Jag vill bara ha soool. Det var ju så jävla fint väder innan, och nu är det skit. Vad händer? Någon som håller med om att vi vill ha solen tillbaka?:) Iallafall så har inte min dag vart den roligaste, men jag har seriöst ingen kraft längre,inget humör på att göra något. Bara trött och hängig hela tiden. Men hoppas det går över snart, iaf så har jag bara slappat idag, spela lite kubb med far min, gick ju åt  helvetet. men men. Nästa gång så:) Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, ge mig förslag tack?! Imorgon så åker jag och min familj+moster och kusiner till Danmark över dagen, kan bli riktigt skoj:) Hoppas på sol då, eller iallafall att det är varmt! Nu ska kila, kanske kommer ett inlägg senare.
Pusspuss
 / Hanna Berglund


Ny blogg!

Tjena tjena gullungar!
Välkommen till min blogg, helt ny. Eller jag har haft den i flera månader men har bara inte orkat börjat skriva, men nu börjar det. Och det ni kommer få se i min blogg är väldigt mycket om mitt liv, mina åsikter,tankar. Allt som man kan tänka sig. Jag skulle gärna också vilja ha önskemål på vad ni skulle vilja och möta i min blogg. För vill att ni ska tycka det är intressant, annars är det ingen mening. hehe! Men som sagt, designen är inte riktigt klar, men det kommer. Men ni får njuta av det som finns så länge. Pusspuss


/Hanna berglund.