Starka känslor..

Nu var då Ullared slut, eller det var ett tag sen men alltid lika roligt det programmet asså. Måste allt åka dit någon dag känner jag. Inte för att jag brukar hitta saker där, men det är grymt roligt att åka dit.
Sitter och småglor lite på Faddergalan, men det är ju jävligt sorgligt att kolla på det för så många barn som inte har det som oss. Barn som kanske får mat en ggn i veckan. Usch för det, men samtidigt ska inte vi ha dåligt samvete för det, för vi kan inte direkt hjälpa att allt är uppbyggt som det är MEN vi kan ge dem en hjälpande hand.

Men ska faktiskt dra ner och duscha nu eller snart iallafall för måste lägga mig tidigt idag för jag måste försöka få lite sömn ta igen den natten som var nu. Och imorgon börjar jag även tidigt och jag har prov läxförhör som jag inte ens har pluggat till. Men tar det på bussen imorgon.

Jag satt och tänkte på en sak, och det var på min yngsta kusin (Emilia) Vilken stor tjej hon har blivit, 8 år och egentligen är inte det gammalt, men för mig som har levt med henne sen hon föddes. Men kom på det i helgen att hon inte är den där lilla ungen utan hon är stor nu och man kan inte gå och bära runt på henne.




20.00= tv time ;)

ajjemen, då är det ett av skälen till att jag sitter framför tvn, och det är ju extremt sällan jag sitter framför tv.
Men vad är det som kommer idag? jo det är faktiskt ULLAREEED och det är ju bara för bra det programmet, så sköna människor egentligen.
Och idag hade jag faktiskt tänkt att vara lite onyttig, men det får man faktiskt vara tycker jag. Det blir faktiskt chips.



En väldigt bra helg ;)

Ojsan, inget inlägg på ett tag och det har faktiskt vart skönt att inte ha suttit vid datan men nu har jag faktiskt haft min anledning till varför jag inte har kunnat skriva något och det beror helt enkelt på att i Lördags var det fest för min moster sedan sov jag över för att jag var barnvakt, när jag kom hem i Söndags åkte jag direkt hem till Min älskling och sov över hos honom.

Men min helg har faktiskt vart väldigt skön,rolig,mysig, konstig typ en helg av alla smaker och det kändes väldigt bra faktiskt. Det bästa av allt var att jag fick avsluta min bra helg hos Pontus fast jag inte direkt fick någon sömn men att vara med honom känns verkligen helt underbart, alltså helt perfekt. Det är grymt jobbigt att lämna honom för då vet man att man inte ses förens nästa helg.

Idag var det skolan igen också, och det var inget kul faktiskt..helt enkelt riktigt förjävla segt måste jag säga.. drabbades av panikångest igen och det är inte roligt och nu vet jag inte riktigt varför jag gjorde det heller. Men det bara kom liksom.

Men nu är det inte långt kvar till jullovet, hela 18 dagar kvar eller mer 17 dagar kvar, sedan har man lov i ca 3 veckor tror jag.

Men jag tänkte nu lägga in bilder ifrån festen i Lördags...









Det var faktiskt riktigt skoj på festen, men tråkigt nog att vi var tvungna att åka tidigt för annars skulle vi inte komma hem.

Julpyntat, fest;)

Nu har man äntligen pyntat klart mitt rum, vilket jag egentlingen ville jag göra imorgon men jag tror inte att mina föräldrar kommer att orka göra det för idag ska vi nämligen på fest hos min moster som fyller 40 så det kommer nog bli en del drickande och av det blir man rätt slapp dagen efter. Men jag ska iallafall baka pepparkakor imorgon, det har jag bestämt. med eller utan mamma skiter jag i.

Jag saknar redan min Pontus som lämna mig redan vid 1 idag så det var riktigt tråkigt faktiskt, men men sådant får man väl räkna med. Men nästa helg ska vi baneme vara längre med varandra.

Men nu ska jag iallafall göra mig iordning, lägger in en bild sen hur allt blev...





Den bästa!♥


Snart kanske..?

Det är Fredag och jag sitter här, jag sitter framför datorn..det är något som inte stämmer känner jag. Varför sitter jag här, jo för att jag väntar på att Pontus ska komma, men jag har ingen aning om när han kommer och jag känner att jag börjar bli rätt otålig nu på att vänta liksom. Men men, får la hoppas att han hör av sig snart!

Måste bara säga att jag har haft en grymt underbar stund (3-4timmar) med mamma på stan, det var hur mysigt som helst och det blev bara en massa köp hela tiden. Men skulle egentligen bara köpa kläder för imorgon(då min moster ska ha fest, fyller år) men det blev en massa andra köp också.. men det är underbart det, Tack Mamma!

Annars idag, skolan var ju bara där halva dagen för att jag mådde dåligt imorse, men mådde inte direkt bättre när jag gick till skolan men känner att jag inte får missa saker i skolan för man hamnar för långt efter då och det orkar jag verkligen inte med. Men vi fick sluta tidigare ändå och det var skönt.

 


Det är vi.


Men nu blir det att gå och kolla på idol med mamma medans jag väntar.

 


Det är helt otroligt..

Det är helt otroligt, jag mår fortfarande dåligt av denna jädra sprutan.. kan det bara inte ta slut nu liksom. För det är inge roligt att må dåligt och då vill jag heller inte funderar på hur dåligt jag skulle må om jag verkligen fick den sprutan. För mår jag såhär dåligt och fick en liten dos av influensan så borde jag nog må extremt dåligt av den riktiga.

Men jag bestämde mig för att stanna hemma första lektionen, ska nog gå på dem resten för slutar ändå halv 3 idag. Missar ganska mkt, men får se snart om en stund hur jag ska göra. Måste iallafall gå ner till ica för att köpa lite behövliga saker.

Efter skolan ska nämligen jag och mamma dra till stan och shoppaaa, mums på det! Ska köpa nya kläder tills imorgon, min moster fyller nämligen år imon. Efter stan ska jag äntligen få träffa min älskling. Saknar honom väldigt mkt, men det blir säkert nice det.


Grattis till Bästa Josefin som fyller år idag också, 17 år!<3


Alla har väl en barnslig sida ;)

jag blev så jädrans sur förut, för jag försökte koppla in våran vhs spelar MEN jag fick fan inte ihop sladdarna vet inte riktigt hur dem skulle sitta. Antingen funka dem inte eller så satte jag bara in i fel hål. orka inte utforska felet heller få då skulle jag bara dampa ihop. Men det jag ville se på den var inspelade filmer från när jag och min bror var små. Var så grymt längesen jag kolla på det och det är ju hur mysigt som helst att kolla på det också. Men men, får kolla med pappa när han kommer hem.





Jag och min bror som små...några år senare. Lite skillnad iaf:)?

 








Men istället satte jag mig framför tv och vad gick på sf kanalen då? Jo nils karlsson pyssling och den filmen är ju bara för söt. Alla Astrid Lindgren filmer är ju kanon bra. Än idag kan jag sitta och kolla på dem och tycker inte att det är töntigt. Men finns folk som gör det.

Det blev bara för mycket..

Idag har det varit en ren skit dag måste jag säga, uschfyblä eller vad säger man.. Den jädra sprutan jag tog idag gjorde mig riktigt dålig. Legat med feber hela natten och haft det idag också. Blev så illa att jag till och med var tvungen att åka hem ifrån skolan. Så slapp jag har varit också. Nu mår jag la lite bättre iallafall.

Skolan förövrigt var la inte så skoj då va, liksom så många som är borta och jag hade verkligen inget humör för att vara i skolan idag. Men någon som blev glad för då när Patrik fick mobilen(som han nu ska låna ett tag) Jösses, allt för en mobil. Men men, så kan det vara.





Putte och Simone..


Jag är bara för duktig;)

Nu är man äntligen hemma efter 2 grymt hårda pass, ni anar inte hur segt det var att träna idag. Först var det 1 timme Bodypump efter det var de 45 min indoorwalking. Harrejävlar dog ju nästan har så ont i min kropp nu också. Men känner mig faktiskt duktigt efter att ha tränat så mycket. Men att jag var så sliten idag kan nog bero på att jag tog den jävla svinspruta idag, och det gjorde faktiskt inte ont men det är lite ömt i armen. Men jag klagar iallafall inte.

Nu snart börjar faktiskt mitt favoritprogam.. jo efterlyst och det ska bli gottgott att kolla på det, men lyckas alltid somna i soffan vilket jag inte får göra idag för jag ska nämligen plugga lite efter efterlyst vilket är väldigt sent, men vad fan..det måste liksom göras;)



För er som inte vet vad indoor walking är så kolla..


Baktime och repris...

Jag och mamma bestämde oss för att baka idag, vi brukar faktiskt ALDRIG göra men nu gjorde vi det pga att min moster fyller 40 år på Lördag och hon ska då ha partaj. Så då bad hon min mamma göra små kladdkakor för att hon är så bra på det. Själv avskyr jag kladdkaka och det är bara för att det då är så kletigt och så torrt. Men det finns människor som gillar dem, alltså typ alla människor som kommer på festen ca 70 st. Så det blev ett jädrans jobb att baka ca 100 st kladdkakor. Men det blev nog säkert gött, jag vet ju inte riktigt än. Smeten var iallafall väldigt god. Men så om det är så att om kakorna blir goda så är det JAG som har gjort dem annars skyller jag på mamma, ALLTID!:)


Då dem är som godast, innan ugnen





Resultatet, då dem INTE är goda



Kvällen tillbringades framför datan då jag såg repris av "Vem kan slå Filip och Fredrik" Lite roligt program faktiskt. Annars har jag bara legat och tänkt på morgon dagen faktiskt, för imorgon händer en del saker.. Först ska jag in till skolan(som jag egentligen inte behöver) men det är bara för att jag ska möta upp Simone & Meela för att vi ska ta svinsprutan(Läskigt) Sedan ska vi göra ett litet ärende. kl 1 så ska jag på u-samtal, segt men kan behövas.. får se lite hur jag ligger till, men som sagt jag är bara för smart liksom. Det vet ju alla:) Efter det ska vi eventuellt träffa kicki annars blir det till att åka hem för att sedan bege sig och köra 2 hårda pass på gymmet, det gillas!

 

 


Jag heter Hanna...?

 

om dig själv.
Röker du ? - naj
Snusar du ? - naj
Skolkar du ? - Najnaj
Gör du frukosten själv ? - varje dag 
Har du suttit i rätten ? - naj
Har du slagit ner någon ? -  Naj
Har du varit på strippklubb ? - naj
Vad gör du när du blöder näsblod ? - har aldrig haft näsbloood.
När grät du senast? - idag
Vem kan du prata om allt med ? Mina vänner.. dem som lyssnar.
Skriv en mening på engelska ? - fuck no
Vem pussade du senast ? - Min Pontus:>
Hur många har du hånglat med inom 24timmars-period? - usch.
Kramade du senast ? - Simone.
Vad är din högsta önskan just nu ? - vet ej faktiskt.

Vad heter den hårspray du använder ? blablabla, kommer inte ihåg.

Vem gillar du ? - Pontus och mina vänner.
Vilken färg har du på tröjan du har på dig ? -  grå och svart.
Känner du någon som heter Niklas ? - Jao.
Har du bärbar data ? - ja
Är du blyg ? -ibland
Vad tänker du på just nu ? - vet inte, eller jo att jag vill vara med pontus.

VAD FÖREDRAR DU PÅ DET MOTSATTA KÖNET ?
Mage,ben eller armar ? - allt.
Bruna,blå eller gröna ögon? - Spelar ingen roll egentligen
Långt eller kort hår ? - sådär. rufsigt iallafall.
Lång eller kort ? - spelar la fan ingen roll.
Charmig eller rolig ? - både såklart.
Vad kollar du först in på det motsatta könet? - Ögon och håret
Hur stor betydelse har kläderna ? -  stor betydelse
Gillar du någon just nu från det motsatta könet ? -  ja!
Gillar någon annan dig just nu ? -  ja, det gör väl pontus dårå:O?

HAR DU
Blivit kysst ? - jaoo
Stått på scen ? - Ja.
Klättrat på berg ? - Ja! :(

ANTINGEN ELLER
Kallt eller varmt ? - Varmt.
Blått eller rött ? - både.
Regn eller snö ? - Snö.
Ull eller bomull ? - Eh.. Jag vet inte :(
Vår eller höst ? - Vår.
Historia eller vetenskap ? - Historia.
Matte eller engelska ? - Engelska.

ÖVRIGT
Svär du för mycket ? - Mjoo, kanske det.
Vilken låt lyssnar du på just nu?- INGEN
Hur ser ditt skrivbord ut(till datorn) - Mitt knäää
hur är vädret just nu ? - mörkt, skitväder
vart skulle du vilja åka? - Thailand.
vill du ha barn ?  om jag vill
isf vad skulle dom heta ? - Amelia och alexis

SENASTE SOM DU
träffade ? - familj
pratade i telefon med - ? Mor
sov tillsammans med ? pontus

du är nöjd med:
[] din kropp
[] din snopp
[xxxx] din mage
[xxxx] dina ögon
[] ditt hår
[ ] din längd
[ ] din mun
[] dina ben
[ ]dina tänder
[] dina händer
[] dina fötter USCH!
[] hela alltet
[x] ditt liv
[x] dina vänner

 


ig på matte provet?..

Det bästa idag var faktiskt att vi fick sluta tidigare,kl 3 och det var riktigt skönt för skulle ju egentligen sluta vid halv 5 men det bero på att det är utvecklingssamtal idag och imorgon. Och alla är lediga imorgon förutom dem som har u-samtal då, och jag är en av dem. Men jag kan fortfarande få sova ut imorgon, för ska inte dit förens vid 1.

Idag hade vi matteprov och det kändes som om det gick åt helvete faktiskt, allt jag hade "pluggat" försvann ur mitt huvud och det är inte direkt ovanligt när det gäller matten.. Men vad fan, det är ju så lätta tal sånt borde man kunna. Vi börja en ny kurs idag också, psykologi och jag måste bara säga att min lärare är så extremt "porrig" av sig. Lite skönt så men ändå läskigt.



det är la sköönt..

God"e"morgon

Måste bara säga det att jag har sovit så sjukt dåligt inatt, IGEN! Vet inte riktigt vad som är problemet nu.. utan liksom jag bara vaknar upp mitt i natten och är typ pigg vilket inte är bra för där missar jag massa sovminutrar vilket är viktigt för mig som behöver sova.. sicka problem. 
Men iallafall, nog pratat om det.. ska dra mig till bussen idag, börjar tidigare på Tisdagar nu för vi börjar med psykologi A idag, och jag har la inte direkt några förväntningar på vad vi ska göra utan mer att det ska bli intressant. 8 timmar lång skoldag idag, det gillas!

en månad kvar till julafton..



Ibland kan det också vara jobbigt...

Dålig uppdatering? Oh yes! men jag har mina själ faktiskt. Men min helg då, som dem flesta har läst var att min Pontus sov över, men även idag också vilket kändes riktigt skönt faktiskt för jag fick ett grymt tråkigt besked faktiskt så det var skönt att han stanna, (fast jag våga inte riktigt säga att jag ville att du skulle stanna).
Men skolan idag, det har nog vart den värsta skoldagen på gymnasiet, det måste jag seriöst säga. Så ledsamt och så mycket tårar.. har vart så dystert fast lite skratt också. Men kicki gumman, vi alla står bakom dig nu!

och vad gör jag nu, jo jag funderar på om jag ska göra lite mat eller vad jag ska göra..Pontus gick precis och det var lite tråkigt, men men jobbet kallar eller vad säger man?


Du är ljuset i mitt liv nu, du dök upp ifrån "ingenstans" och tog mig till detta..lämna mig inte! Jag behöver dig.





Det är bara för tråkigt..

Nu sitter jag här i min soffan för min säng är nämligen upptagen av en viss Pontus som ligger och sover.. men vill inte väcka honom heller så jag låter honom sova ett LITET tag till iallafall.
Men igår var vi hos hans mormor och det var faktiskt trevligt, åkte la hem vid 9 eller vad nu klockan var och då var både jag och Pontus riktigt sega. Men det var mysigt ändå måste jag säga, vi somna la vi 3 eller något. Vet faktiskt inte riktigt vad klockan var.
Men vakna upp med världens fetaste huvudvärk också och det kan nog bero på det jävla vädret vi har här i Götet, skit regn är det. Man blir faktiskt riktigt depp av det.

Vad händer idag då? jag har faktiskt ingen aning, får la se.. vet ej om Pontus åker hem idag också, vi tar det som kommer.. Men nu ska jag faktiskt gå och väcka honom.



Kusin Emilia..


Frulle?

Nu ligger jag faktiskt i min sköna säng och funderar på vad jag ska göra nu? För jag är väldigt hungrig men samtidigt är jag väldigt trött och går jag upp så kommer jag inte vara trött mer sen(?) vilka problem. Bestämmer nog snart vad jag ska göra.
Men idag då, jo jag fick nyss då veta att min pontus är extremt bakis idag, och det blir man oftast om man får för mycket av det goda, eller hur? Så han mår skit dåligt, jätte roligt nu när man väl ska träffa honom också, BLÄ!

Men nu ska jag faktiskt gå upp och äta, tror nog att det är viktigare i detta läget än att sova..




Kvällen som blev natt...

Nu är det faktiskt kväll, klockan är ju inte så mycket..men mycket för min kropp som är helt slut och bara egentligen vill sova. Men jag känner att jag inte kan gå och lägga mig nu för då kommer jag bli helt seg imorgon vilket jag inte vill vara.
Men ja, vad har hänt ikväll? Jo min underbara Cissi kom förbi hos mig ikväll och gjorde mig sällskap, och det var faktiskt skönt att träffa henne igen för jag träffar inte henne så ofta vilket är väldigt synd. Men vi har faktiskt extremt roligt när vi väl ses och det är positivt det. Men ikväll gjorde vi faktiskt inte något speciellt, typ kolla på idol.

Men nu då? Vad händer nu? jo jag tror faktiskt att jag ska ta och kolla på en film och bara slappa..är ju ensam hemma ikväll vilket är väldigt tråkigt för jag gillar inte att vara ensam hemma i detta stora hus. Vem vet vad som lever under min säng liksom? hihi

Men måste vara utvilad tills imorgon för då ska jag träffa min typ loverboy Pontus.. vi ska hem till hans mormor och äta tror jag väl sedan ska vi hem till mig och mysa.

Tror lika väl att jag ska ta och sova också, lika bra att göra det.. att somna till film är så otroligt mysigt så det blir nog det. Så nana gött så skriver jag nog imorgon.


"Sexy bitch"


I like it...

Måste bara säga att jag har världens underbaraste..träningsverk! Fyfan vad ont i kroppen jag har, det är inte klokt faktiskt. Och självklart är man så smart att man ska iväg och träna snart med mamma. Just MRL magerumpalår där jag har ont. Men det kommer kännas så skönt efter(hoppas jag).

Men på tal om något annat så gjorde jag världens tabbe imorse, jag trodde eller hade för mig av någon anledning att vi börja halv 9 idag så jag gick upp extra tidigt men efter ett tag då när jag hade klätt på mig så kände jag att det inte riktigt kunde stämma för vi skulle nämligen bowla idag men vanligtvis börjar vi 9.20 så varför skulle vi börja tidigare? Men självklart hade jag tagit fel på tiden..som vanligt! Hjärnan är inte med mig känner jag. Men bowlingen var faktiskt riktig rolig, vi hade många fina samtal om egentligen killarna har fått sin metod av att då pulla tjejer. Ifrån bowlingklotet såklart. Att man inte kom på det tidigare.


Simoneeee.







lite roligt med min mobil.


ibland är det lite skoj..

Säger godmorgon till er alla...

Måste bara berätta om min konstiga natt, det var så att jag låg och kolla på film igår kväll och det var INTE meningen att jag skulle somna, men självklart gjorde jag ju det ändå.. Jag somna typ vid halv 10 och jag sov fram till halv 1 ungefär. Fast jag vakna inte normalt där kan jag säga utan det var liksom som att något hade hänt, jag bara reste mig upp och liksom ställde mig på golvet och börja andas extremt fort, Fick panik! Men sedan la jag mig ner normalt igen som om något inte hade hänt. Men nu vakna jag upp helt utvilad också, underbart!

Idag blir det nog en kanon dag för på idrottslektionen ska vi bowla(inte världens bästa hall) Men det kommer nog bli rätt skoj faktiskt. Sen har vi bara en 3 timmarslektion, och det är den sista med Victoria för sedan försvinner hon igen, GÖTT!



Se!!
Jag kan faktiskt bowla...


Sommaren 09

 

Ett Två Tre Fyra jag är en Partymyra..?


Jag satt och kolla igenom en mapp på min dator.. Sommaren 09 och kan säga direkt att jag vill ha sommar nu, fyfan vilken underbar sommar jag hade. Liksom jag bara dör av saknad, denna sommaren var så speciell för det var så att verkligen ALLT hände då, jag var med om allt.

Ni ska få se, samtidigt som jag spelar en låt... se/lyssna och njuuuuut!







Cissi & Jag påväg till Donsö.

Elin, Emilia & Jag påväg till Danmark.

Cissi & Jag på UNDERBARA Gotland

Kicki & Simone en Sommardag!

Jag, Felix & Frida (kusiner) på landet

Jag & Felix

Elin & Emilia (midsommar) På landet

Bruuuudarna, mkt bad i poolen blev det.


Sunne

Gothia cup

Snyggaste parkeringsvakten för iår iallafall, sköna Kamzol.


Jag fyllde även..17 år och det firades på borås djurpark tsm med mina kusiner.





Alltså min sommar var..PERFEKT!


Kan det bara inte sluta..

Idag var det faktiskt en riktigt skön skoldag måste jag säga, först börjar man halv 9 istället för 8 som vanligt. Det var historia om vara i 45 min typ.. Sedan fick man sluta vid halv 12 när vi egentligen sluta halv 2. Detta kallar ju lyx, enligt mig då! Men efter det så åkte vi in till stan, så mycket vänner jag träffa också, alla var så pigga och glada, vad är det som har hänt (?). Och jag fick mig en sköönt skratt inne på skopunkten(förlåt Simone) Men dem skona var inte snygga!

Men iallafall nu ligger jag här i min säng och funderar på om jag ska göra mat eller om jag ska börja städa mitt "vackra" rum? får se vad jag väljer..men först ska jag nog vila en stund, eller kolla på film! Äsch det blir bra vilket som..

Men nu skulle man helst av allt bara vilja åka utomlands, till ngt supervarmt ställe där man bara kan vara och ha det gött, för jag menar det här jävla skit vädret går mig på nerverna..det är så tråkigt. Man blir bara på myshumör(menar inte sex) utan då att ligga inne i myskläder och kolla på film.




Min min min, efter Pontus och Söder då!

"Tack Göteborg, ni är kärlek för mig"


Det var faktiskt en av dem bättre..

Har precis kollat klart på Wallander-Läckan och kan säga det direkt att det var en av dem bättre filmerna som gjort sedan Stefan och Linda försvann ifrån filmerna. Den här filmen hade iallafall en bra handling som gjorde filmen spännande, för jag har alltid tyckt att dem har filmerna som har kommit efter har vart så överdrivna och jag har inte kunnat ta dem på lika stort "allvar" som jag gjorde med filmerna innan. För jag tycker fortfarande att filmerna har blivit sämre sedan Stefan och Linda försvann. Men jag har alltid tyckt om Wallander.




Men nu ska jag faktiskt ta och sova vilket till och med chockar mig för brukar aldrig lägga mig innan halv 11 men nu kan det ockå ha med att jag känner mig så otroligt dålig, mår verkligen inget bra. Men också att skolan tar all min kraft, jag har ingen kraft att ens plugga längre som jag hade innan. Det är verkligen inget bra för jag måste verkligen plugga för att få dem betygen jag vill ha, men det löser sig nog alltid tror jag. Det handlar om viljan och planering. Vilket jag är ganska bra på att grejja!


Nu vill faktiskt jag ha helg, och tror att det finns flera.. Men jag vill vill vill verkligen ha dt!
För jag saknar sönder min Pontus snart!

 


Börjar nog bli sjuk...

ja, då var man hemma efter en lång dag i skolan..sluta nämligen halv 5 men börja ändå 10.40 så det kanske inte så långt ändå? men snart börjar jag 8 och går enda fram till halv 5 och det kommer inte att vara så omtyckt måste jag säga. Kommer nog bli riktigt jobbigt faktiskt.
Men nu känns det även som att jag är påväg att bli sjuk också, och jag får verkligen inte bli det nu, nejnejnej! Jag vill inte det. Dels för allt pluggandet och skolan, man kan inte missa ngt där. Man får inte! men också för att då kanske inte jag får träffa min darling på lördag! Men blir jag sjuk så blir jag liksom, inget mer med det?
Men nu ska jag faktiskt ta och skriva klart min saga som jag har tills imorgon...!









Ge mig sommaaaar.


Det finns allt goa människor..

Sitter just nu och kollar på programmet "ullared" och jag måste bara säga att det finns allt goa människor ändå! jag menar den familjen som åker dit och köper saker som räcker hela året (julklappar,födelsedagspresenter osv) Det är inget man heller kan trycka ner på, alla gör på sitt sätt Tycker man ändå? eller att man åker dit och firar sin 50 årsdag, det är också ett sätt! Eller att man drar ner med en kompis till campingen för att festa loss och går in på ullared innan för att köpa lite stuff till festandet. Alla gör tydligen på sitt sätt.. Själv åker jag dit för att bara kolla, köper ofta aldrig ngt där för jag hittar inget som faller mig i smaken, eller ibland kan jag det men då är det på "sak avdelningarna" köper sällan kläder därifrån! Men det är upp till varje person. Men det var bara det jag var tvungen att säga!






Dags att börja kanske?..

Sitter nu här för mig själv och funderar på vad jag ska börja med, har rätt mycket att göra idag faktiskt och man kan tro att kl är typ 8 men egentligen är den bara strax 5 vilket känns lite bättre för det betyder att jag har mer tid att göra det jag ska göra idag. 
Men skolan idag då, idag "börja" jag vid 12.40 för som jag skrev igår så skulle jag till östra idag, och vad gjorde jag där..jo jag kolla mina öron bara i och med att jag har nedsatt hörsel och sådant. Men det gick faktiskt bra, känns grymt att jag ska tillbaka om ett år igen faktiskt. Positivt är det, alltså på min behandling.
Men det var inte skönt att komma tillbaka till skolan, för jag har faktiskt haft en skön helg och inte sett fram emot att komma till skolan, usch säger jag bara. Tur att man har sådana underbara vänner i skolan, ni betyder!

Men det som ska göras idag...

  • Städa rummet
  • Plugga
  • tvätta



  • Nu ska jag sovaaaa...

    Har precis kollat klart på en film tsm med mamma, filmen vi såg var Heartbreak hotell och den är faktiskt rikigt skön måste jag säga. Man blir lite go i kroppen av den( och då menar jag den musiken dem spelar och när dem är på krogen) Ser så sjukt skoj ut måste jag säga. För mig är det ju över ett halvår kvar innan jag kommer in på krogen. Men men, väntar man på ngt gött väntar man aldrig för länge, Right?

    Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig i sängen och sätta på ngn annan film hade jag tänkt, får la ta och somna till den. Kommer vara riktigt ensamt i sängen nu bara i och med att jag har sovit jämte min Pontus hela helgen. Men får la klara mig utan honom dådå, fast det hade vart bättre med honom jämte sig.








    Du är bara för bra..

    Som ni själva har sett så har det inte kommit några inlägg denna helg och allt detta beror på att jag har sovit hos min Pontus hela helgen faktiskt(vilket inte var planerat) men jag klagar faktiskt inte på att jag gjorde det för det var hur mysigt som helst. Fast det är det varje gång jag är med honom. Lite strulit i Fredags kanske, men ah sådant händer(förlåt hjärtat)! Men måste bara säga att det tråkigaste av allt när det gäller mig och Pontus, det är att vi bara kan ses på helgerna. Vilket kan bli lite för jobbigt ibland, inte det att jag INTE vill träffa han utan att jag vill träffa han mer :) saknar han ju för mkt annars. Men det är la positivt.

    Just nu sitter jag faktiskt och pluggar inte direkt ovanligt om jag får säga det, men det måste ju göras.. men det bästa av allt. Jag har min underbara musik också! Då kan det ju verkligen inte bli bättre!

    Imorgon börjar jag liksom efter 11 också och detta beror på att jag ska till östra imorgon, Äntligen! Varför jag ska dit har faktiskt inte ni ett skit med att göra, sry! mihi Nej men ah det är lite hemligt!




    Kallar dig för MIN!<3


    Nu får det vara slut..

    Jag är helt konstigt trött, helt förvirrad men jag vet också varför jag är det.. och det är för att jag är så grymt trött på skolan nu så det finns inte. Alltså så mkt läxor och skit vi har fått. Jag menar egentligen skulle man behöva sitta hela helgen och plugga, men aldrig i livet att jag ska göra det. Finns inte ens chans att jag gör det. Men nu imorgon är det iallafall helg och det ska bli underbart tycker jag, och jag vet inte än vad som händer, men det ser vi imorgon. Men idag blev jag iallafall lite glad för jag fick min nya mobil, mums säger jag bara! En samsung 2800 jet heter den. Måste bara berätta om skolan idag, eller vad ska jag berätta.. jo jag fick värsta panikångest under svenskalektionen. Jag visste inte vad jag skulle ta vägen, men den underbara Simone lugna ner mig vilket var bra.
    men nu är det dags för plugg plugg och lite mera plugg igen.




    En bra start på morgon är...

    Godmorgooon, hoppas ni alla har sovit gött för det har iallafall jag gjort till en mesta del iallafall, vaknat upp en del och undrat vart jag varit men somna om ganska fort efter det vilket var tur det. Liksom palla vakna upp helt pigg och sen inte veta vad man ska göra, Jobbigt är det! Jag är hungrig men så fort jag ser mat så vill jag inte ha, men så brukar det vara på morgonen.. och jag vakna upp och läste ett sms som jag fatta 0 på. åh ni märker att jag älskar att vakna vid 6 på morgonen, det är underbart! eller inte.

    Men iallafall efter skolan idag (slutar halv 1) så ska jag hem och plugga plugga och ännu mera plugga för att bli klar med ett arbete som jag ska skicka in imorgon. Sen har jag la en massa andra skit läxor också, SUCK! Men vill ju inte sitta med det under helgen för imorgon är det FREDAG! Underbart, vad händer då? ingen aning.

    Men nu ska jag snart traska till bussen, ha en bra dag!

    Puuuusss



    Sooova!


    Men då var det dags igen...

    Asså jag kom på en sak.. det är så att det med svininfluensan, liksom jag menar om det nu är så att den sprutan ska skydda på att få den influensan men jag förstår då inte varför det är så många som blir så sjuka efter att dem har tagit dem(?) visst jag vet att man kan få biverkningar så som feber och sånt, och det vet jag att många har fått ( har två föräldrar som har feber nu) Men det ska bara hålla 1-2 dagar sen ska det vara över men jag vet flera som har vart sjuka en längre tid och det stämmer inte direkt att man ska vara det? betyder det då att dem har fått influensan eller att den bara tog längre verkan på människan? om jag ska vara ärlig så fattar jag ingeting av den sprutan det ändå jag vet är att jag måste ta den, men jag är inte rädd för sprutor!

    Men en annan sak, ni som följer programmet "ullared" Ni kommer känna igen denna killen!


    Jag säger det bara en gång idag...

    GODMORGON!
    Denna morgon är jag väldigt seg faktiskt, vakna upp mitt inatten typ som att vakna upp ur koma och bara reste mig upp och undra vart jag var någonstans det var faktiskt lite läskigt. Men somna om efter en stund igen, SKÖNT!

    Jaha, nu är det faktiskt snart dags för skola igen (SUCK) och det ska la bli skoj, eller ah beror vad som händer idag i skolan faktiskt. Kan ta och "Busa" till det iallafall, så det blir lite skojj! Men sen vi fick in D klassen så har den blivit för konstig, jag menar i ettan så hade vi grymt skoj varje dag det var liksom skoj att gå till skolan men nu har man sådana skithögar i klassen så man ah jag vet inte vad. 

     


    Alkohol,tobak och droger...

    Hur ser ni på detta?

    Jag har länge funderat över varför det har blivit så vanligt med att ungdomar dricker, röker/snusar och testar på droger.. hur kommer det sig att man vill testa på det? Jo för att man är så in i helvetes jävla nyfiken och man går självklart efter grupptrycker alltså det ens kompisar gör och man gör det för att passa in också. Jag kan inte säga att jag inte dricker för det gör jag faktiskt men jag gör det för att det är gott inte för att bli full, för det är sällan att jag blir så berusad faktiskt. Jag vill gärna ha kontroll över mig själv. Och jag har testat på att röka också och det fattar jag inte varför jag gjorde det, men tydligen bara för att "testa på". Men jag är inte stolt över det heller, och det tror jag inte att någon människa är. För jag har flera kompisar som har grymt svårt att sluta med att röka och dem vet heller inte varför dem börja med det. Jag förstår seriöst inte varför man börjar heller, samma sak med snusningen. Det är grymt vidrigt! Men man kan inte säga nej till människorna som gör det heller liksom, det är ju ändå deras val. Men man får fortfarande säga sin åsikt om det och det brukar jag oftast göra. Jag blir grymt stolt över folk som slutar att röka/snusa!

    Men över till alkoholen, jag menar det är unga barn runt 12-14 år som redan börjar dricka jag menar, fan i den ålderna är dem bara ute efter att bli fulla och inte ens veta vem dem är.. seriöst, vad ser dem på att dricka ngt dem knappt vet vad dem är? jo för dem tycker att det är coolt.
    Men det finns en sak som jag kan bli riktigt grinig över och det är det att jag har sagt att jag ska bli nykterist(inte för att det skulle hända) men då får jag kommentarer om att nej det kan du inte bli och blablabla, jag menar det är la mitt beslut om vad jag gör. Jag kanske har en anledning till att bli det, men nej då skulle inte jag bli accepterad för det eller vadå? vad vill ni ha fram av att säga så? Alkohol är ju förfan inte allt, det är en dricka som man bli påverkad av inget mer.. Drick vatten? nej exakt för ni är ute efter alkoholen. Jag kan säga direkt, jag gör mina egna drinkar efter vad jag GILLAR alltså dricker jag det för att det är gott.

    Men som sagt, det är upp till varje person att avgöra vad man dricker och hur man dricker. Jag säger bara min åsikt.



      

    trodde jag skulle vara gladare...

    svar till en kommentar jag fick till inlägget om fotbollsgalan: Jag måste bara säga att detta är min blogg, jag skriver vad jag tycker och tänker, och jag skriver mina åsikter om ALLT jag vill, men bara för att det är negativt så betyder inte det att jag ska sluta kolla på det! Och var snäll och skriv namn istället för att vara så jävla fega och var anonym din tönt!:)


    Jag kom precis hem ifrån skolan och det är inte det roligaste att sluta kl halv 5, jag menar man är aldrig hemma innan 5 då pga rusningstrafiken som är då. Men det är inget man kan klaga på tycker jag utan det är bara att se glad ut och må bra eller ngt sånt iallafall. Men skolan idag då, usch fyfan vad jag har varit sur.. och detta beror på att 2 stycken människor är så jävla falska av sig så man håller på och nästan aa jag vet inte, men det gör mig så jävla sur. Och det dem gör är så grymt taskigt mot en viss person som står mig nära.
    Annars idag har det la inte vart så jätte roligt, jag menar jävla skit väder asså! Man blir så extremt depp och jag vet inte vad men det är tråkigt. Allt blir bara negativt, och jag har bara fått negativa saker emot mig idag.


    jag vet inte riktigt vart du vill komma, men jag hoppas att du gör det som känns rätt och det som blir bäst!



    Ta mig tillbaka till Gotland!


    Du är inte ens värd 5 öre...

    Muuums, vad jag egentligen gillar att sitta och skriva här faktiskt och egentligen har jag ingen mening med denna bloggen faktiskt utan det är nog mer att få skriva av mig och det känns faktiskt riktigt skönt att göra det också. Bara skriva av sig om vad som händer runt om i livet och lite elaka inlägg om saker och ting. tex KISSIE!

    Men jag måste faktiskt bara säga en sak innan jag börjar skriva det jag egentligen skulle nämna, och det är att på tal om fotbollsgalan för dem som satt och kolla på det(?) varför är det så att en viss ZLATAN skulle vara nominerad till typ alla kategorier som var med, jag fattar seriöst inte. Visst i ngn kategori men förfan inte i alla, jag menar den tönten var ju inte ens med på plats utan satt där med sitt flin och stolt tacka när han fick sin guldboll(han hade spelat in det sen innan).. Visst han är en riktigt bra fotbollsspelare, men vi ALLA vet att han är det nu, dags att visa upp våra andra spelare kanske och visa vart dem går för. Och det fulaste, han spelar ju inte ens i allsvenskan som alla andra spelar som var med i programmet. Nej detta var bara för överdrivet måste jag säga. Men men, deras beslut iaf. Jag brukar faktiskt vara ganska kritisk när det gäller ngt jag inte tycker om.

    och nej nu orkar jag inte skriva om det jag egentligen skulle skriva om, för nu har jag blivit för sur för att ens fortsätta.. åh jävlar!





    Du måste vara dum i huvudet..?

    "Hej jag heter Alexandra och jag är bara för snygg!"
    Jag kolla precis in på kisses blogg har inte vart inne där på jätte länge, och harrejävlar vad störd den människan måste vara. Hon är ju förfan inte klok nån stans. Jag menar hon tror att hon är störst bäst och vackrast men egentligen är hon en liten liten ful brud som inte vet vad hon är för något, hon har den bloggen för det är det enda sättet hon kan få uppmärksamhet. Jag menar hon sitter och kränker ner på människor som är feta,fula och allt det dära negativa. Jag fattar inte vad hon tjänar på det(?) ååh blir så trött på allt det där, harrejösses säger jag bara.. hon är bara för pinsam! och nej, nu tror ni säkert att jag är avundsjuk på henne, men det är nog den sista människan som jag skulle vara avis på, seriöst! och varför skriver jag om henne då, jo för att jag måste bara få skriva av mig om vad jag tycker om henne! ETT STORT SKÄMT!
    Pinsam är vad du är...


    Bara för att jag är så glad...

    Yesyes, nu sitter jag faktiskt här.. ska snart ner och fixa iordning mig för natten för jag är verkligen för jävla trött. Fast idag har jag faktiskt sovit ut vilket var grymt underbart.. Pontus sov över här också och jag då den osociala människan somna ifrån honom, förlåt hjärtat! Men jag har faktiskt inte så mkt mer och säga nu, för jag känner att jag kan somna när som helst så ah.
    skriver imorgon.

    8/11-09♥


    Det gör så oooont...!

    Jag hade gärna velat ligga kvar och sova idag om jag ska vara helt ärlig, hade behövt den sömnen idag! Men nej, för jag är ju tränare och träningen börjar 11 så det är bara att gå upp och se glad ut, Underbart! och snart ska jag faktiskt gå till bussen men jag kröp ner mig i sängen igen faktiskt men måste nog försöka ta mig upp igen men det är lite svårt för har så ONT i kroppen faktiskt, var och träna igår med mamma ju och fyfan vad jobbigt det var! inte klokt. Min kropp är stel som fan nu asså, kan knappt röra mig! men whatever..bra träning!

    Efter träningen idag ska jag faktiskt in till stan och träffa Pontus, äntligen var faktiskt en vecka sen vi sågs. Kanske inte är så lång tid(?) Men vi ses ju bara på helgen ändå. Men det blir säkert bra idag!



                                                                         Ge mig sommar!


    Och idag spelar faktiskt ifkgöteborg-AIK i svenska cupen finalen..och fyfan vad blåvitt ska vinna den matchen, det skulle vara perfekt..Gnaget ska inte få ta dubbelt guld!


    Den kunde faktiskt vart bättre..

    Nu är man faktiskt äntligen hemma, eller jag har faktiskt vart hemma ett tag nu..men nu ligger jag iallafall i min sköna sköna säng som alla människor tycker om vilket gör mig glad! fast jag har ingen aning om varför, för min säng är la inte den goaste, men den funkar! Men nog tjötat om sänger man gör ju inget annat än att mysa eller sova! eller?

    Men iallafall, måste berätta om filmen jag och Simone(nu avslöja jag) var och titta på, bröllopsfotografen! Det var nog inte den bästa filmen jag har sett. Utan mer tvärtom en av dem sämre, dem gjorde den så otroligt konstig och dem förstörde skådespelarnas roller. För man har alltid sett dem till ngt annat inte till det dem var i filmen och då pajja hela filmen pga det. Väldigt sorgligt måste jag säga faktiskt, men men! Finns bättre filmer iallafall.





    Min kväll fick inget bra avslut iallafall, massa massa skit..usch fy och blä säger jag bara. Men hoppas ni har haft en bra dag/kväll!

    Nu ska jag sova och drömma mig bort i paradiset där dessa problemen inte finns!

    GODNATT!

    Då var det gjort...

    Nu har jag äntligen klippt håret och grejjsat med det, men just nu sitter jag med creame i håret och vad det ska leda till får ni faktiskt se senare ikväll, kan vara alla möjliga färger faktiskt! vem vet? bara mitt hår faktiskt.
    nu snart ska jag iväg och träna MRL med mamma och sedan blir det bio med Vem då? det ni! Men nu ska jag skölja ut det ur håret...

    Då var det äntligens dags för...?

    Yesyes, nu har jag äntligen kommit upp ur sängen efter några samtal ifrån min morfar som har försökt att ringa mig på mobilerna men han lyckades få ett svar via hemtelefonen och jag var tvungen att springa upp och svara. Jag sov faktiskt så underbart gött måste jag säga, ovanligt för min del faktiskt.
    Men jaha, nu ska jag faktiskt iväg snart och KLIPPA mig, det är helt otroligt för det är så att jag nämligen är lite rädd för frisörer för det har alltid blivit fel när dem ska klippa mig, men hon jag har nu är faktiskt väldigt bra, hon förstår iallafall "mitt språk" om hur jag vill ha det. Men jag är faktiskt väldigt nervös måste jag säga, men det är jag alltid! men ni får se sen när jag har kommit hem ifrån skolan hur det blev.
    lalalalal!

     


    Vad ska jag göra nu..?

    Jag sitter här ensam i mitt rum, eller ah ensam i hela huset och funderar på vad jag ska göra..jag har nämligen grymt tråkigt måste jag säga. Har typ tvättat,städat,lagat mat,städat köket.. och nu pallar inte jag mera för jag har grymt ont i bröstet och magen(magkatarren) funderar på om jag ska sätta på en film eller vad jag ska göra! När mina föräldrar kommer hem har jag faktiskt ingen aning om, får la se när dem dyker upp! Kanske ska ta och ringa min bror och snacka lite med honom! Finns mycket jag vill göra nu asså!
    Men skulle helst vilja åka utomlands..men om man bara hade kunnat göra det asså. Jag sitter och pratar om ingeting just nu känner jag.. åååh!






    Sommar!


    lagar korvgryta och ris..eller?

    Var med om första snön nu i höst idag då.. gick ut och kände direkt att det snöa och min åsikt till det är FYFAN vad tråkigt, snön får inte komma nu det är alledes för tidigt tycker jag! Riktigt ledsamt faktiskt.
    Men skolan var jävligt tråkig idag ändå, som vanligt måste jag säga. Men nu lagar jag faktiskt mat och jag tror att jag har förstört den haha, sämst på att laga mat måste jag säga! Helt otroligt.. makaroner och köttbullar ska det vara!


    påväg till skolan.. men?

    Klockan är nu strax 7 och jag ska snart bege mig till bussen för att sedan åka till skolan vilket jag verkligen ser framemot(eller inte) idag kände jag verkligen för att stanna hemma. Jag orkade verkligen inte ta mig upp idag klockan 6 som jag skulle och därför har jag inte hunnit fixa mig eller ätit frukost vilket är katastrof, men slängde bara på mig lite kläder det får duga liksom..inga bra väder för att "klä upp" sig heller i.
    Jag känner också just nu att jag är påväg att bli sjuk, och nej jag får verkligen inte bli sjuk, jag vill inte bli sjuk..för då försvinner min helg åt ingeting jag som ändå har planerat den lite och denna planeringen ledde till... INGEN SOVMORGON denna helgen heller, usch fy och blä vad jag behöver sova känner jag.. bara att få sova ut det hade vart underbart!
    Men nu ska faktiskt jag packa ner böckerna och sedan dra  mig, ha en bra dag!
    Puussss


    nu sitter jag bara här..eller?

    Just nu sitter jag bara här med en grymt smärta i bröstet, och det är inte så jätte positivt måste jag säga för det betyder att magkatarren inte blir bättre utan antingen ligger den på samma som förut eller så blir den sämre och sämre och det kan ju leda till magsår vilket gör mig grymt rädd faktiskt..jag vill ju bli frisk! Jag orkar med sådant just nu, inte när det är så mkt i skolan som ska göras..nejnej! Verkligen inte!

    Men iallafall skolan idag, usch nej fyfan vad sur jag blev när jag satt på spårvagen påväg till skolan, då fick jag sms ifrån Simone och hon säger att vi inte ska ha någon skapande lektion och det gjorde mig riktigt sur för den lektionen är nämligen 3 timmar lång och då fattar inte jag varför vi inte får veta sådant dagen innan, nej men det är bra att man kommer till skolan eller vadå!? Men vi gick och satte oss på donken först sedan gick vi upp till skapande salen och arbeta faktiskt, men kom ju inte längre fram för det.. menar inte ofta man jobbar när man har håltimma. Men jag blir faktiskt riktigt trött på sån skit om jag får säga det, borde hon la fatta själv att man inte blir direkt glad av det!  Just då har man lust att kalla henne kärring fast hon är riktigt skön!

    Men just nu borde jag iallafall..plugga,städa mitt rum och allt detta skulle jag göra igår, men jag orkar verkligen ingeting just nu, jag är helt slutkörd. Just nu skulle jag bara kunna hoppa av skolan för att den gör mig så jävla stressad.. ni anar inte hur dåligt man mår pga skolan. Så fort det blir Fredag så kan man skrika av lycka för att man blir så glad av att man TROR att man ska få skippa skolan iallafall över helgen, men nej oftast har vi massa saker då också, vilket jag inte tycker är rätt!


    Just nu vill jag faktiskt bara vara med dig, i din famn, jämte dig! allt för att bara få känna din kropp emot min!




    Änglarna gråter ännu en dag..

    Sitter här just nu och försöker trycka i mig mina mackor men det går verkligen ingen vidare, har ingen matlust med samtidigt är jag hungrig och vad ska man göra då liksom? Jo äta(?) Idag kommer det bli en grymt seg dag, slutar nämligen halv 5 och det värsta är att det regnar också och det gör så att dagen blir ännu segare. Sådant väder man bara vill ligga hemma och mysa, Right? Eller det finns la några som så gärna vill gå till skolan och smöra lite för lärarna! Usch, fy & blä för sådana!

    På tanke på matchen som spelades i Söndags så är jag fortfarande extremt deppig faktiskt, och det kommer ta ett långt tag innan det försvinner må jag säga för jag menar det kan nog ta ett helt år, då när dem vinner guldet nästa år (som dem kommer göra).

    Men nu ska jag faktiskt dra mig, måste platta håret och sådana tjejsaker som vi tjejer bara måste göra innan vi går utanför dörren.. hehe! Ha en bra dag!
    Pussss





    "Take a look at me now!"


    killar är bara för störda ibland...

    Jag visste att min dag skulle bli som den blev, massa som tjöta om den jävla matchen igår.. sjukt irreterande och så sjukt respektlöst! Fattar ni inte själva att man blir riktigt sur om ni ska hålla på.. det handlar om ett Sthlms lag! Det handlar om AIK! Hållkäften istället.

    Men det inte bara det enda som hände idag, utan jag skulle nämligen till Axess akuten idag också för att byta mina tabletter mot magkatarren så jag satte mig och vänta, och jag fråga om jag skulle behöva sitta i kön för att bara byta tabletter och de behövde jag. Så jag satt där i en timme. kommer fram och då säger hon att jag inte ska få tabletterna där utan att jag ska kontakta min vårdcentral, asså så idiotisk måste jag säga. Att hon inte kunde säga det direkt så slapp jag sitta i den jävla långa kön!

    Ni kanske märker att jag är sur, men det är jag också..för jag är så trött på allt nu känner jag. Helt seriöst.. dagens killar är ju störda i hövet också! Harrejösses,vilken dag måste jag säga. Just nu hade jag bara velat ligga på en strand och sola.. Ensam!




    Nu ska jag behöva plågas igenom denna dagen

    Till och med änglarna gråter idag(det regnar) För förlusten igår, hur långt ska det behöva gå.. och nu när jag snart ska till skolan, hur många kommer inte hålla på då? nejnej jag orkar verkligen inte med det. Detta är så deprimerande måste jag säga, och nu när jag var där nere så hade min pappa hängt upp sin ifkkostym för att han skulle med efter(om dem nu skulle tagit guldet) till kamratgården för att festa. Men nu blev den kvarhängandes där. Vilket gjorde mig ledsen att se faktiskt.

    Men nu är det en dag i skolan att ta, inget skoj! vill inte till skolan.. Men det går snabbt.. bara 2 lektioner idag! sedan efter det ska jag tillbaka till axess för att få andra tabletter! Hade velat sola idag också, men får se vad kl blir när jag kommer hem sedan.

    Men ha en bra dag!


    vill bara vara nära dig!

    dagen är inte slut och det blir bara värre och värre och....

    Just nu känner jag bara seriöst att jag vill försvinna, allt blir bara värre och värre känner jag.. Ifk göteborg förlora, och nu fick jag veta ett betyg på ett arbete som jag har suttit med i en vecka sammanlagt och det blev 12 sidor, betyger jag fick var VG så missnöjd måste jag bara säga, grymt ledsamt. Men inget jag kan göra åt faktiskt, bara ta nya steg och fortsätta(?) Och nu precis välte jag ut ett glas med vatten över mitt bord där det ligger mobiler och annat elektroniskt, jävligt lyckat känner jag. Vad väntar näst liksom, ramlar ner för trappan och blir förlamad kanske? nej det vill jag inte, men jaha.
    nu orkar jag inte..

    Det var väl bara en dröm...?

    Just nu sitter nog sveriges Deprimerade tjej här(?) Eller kanske inte Sveriges, men Göteborgs.. sitter faktiskt här med min underbara Ifk Göteborg kudde och önskar att det jag vart med om tidigare idag, den matchen som AIK vann med 2-1, den matchen som avgjorde vilka som vann SM-guldet..att den matchen bara var en dröm, att jag snart ska vakna upp och veta att matchen inte är avgjord. Men det kommer aldrig att ske vilket är grymt ledsamt, har nog aldrig vart så här sad över en fotbollsmatch, inte ens när jag själv spela handboll/fotboll har jag blivit så besviken. Att vara så nära SM-guldet gör mig grymt arg, att förlora på hemmaplan som vi inte har gjort på 19 matcher.. Det är inte klokt, det är inte sannorlikt. Men nu hände det och jag förstår inte hur det kan hända, vi är ju bra! Vi är liksom bäst! Vi är Ifk Göteborg..vad hände kan man ju fråga sig. Sorgligt sorgligt är det iallafall. Men snart är det iallafall final i Svenska cupen mellan samma lag igen och då hoppas jag verkligen att blåvitt vinner. Jag tror att dem gör det också, för att förlora denna seger hemma, gör så att man tänder om på nytt.

    Men fotboll är ju inte det enda helgen har bestått av utan en massa annat, som jag träffa Pontus i fredags, eller han sov över här, den sötnosen! jätte mysigt. Sedan igår (Lördag) var det halloweenfest hos Meela och det var ju ganska härligt det. Men sedan så drog jag hem, eller jag mötte Pontus som hade stått och väntat på mig i över en timme vid Österlyckan, för underbar måste jag säga. Men han hade ju själv druckit så han var ju inte nykter han inte, lite roligt men borta var han också. Men helgen har iallafall varit hyfsad bra fakiskt, Men jag hade iallafall velat att mitt lov sluta på ett bättre sätt än vad det gjorde. Hade gjort mig gladare, mkt gladare! För imorgon är det skola igen, och det har jag verkligen inget sug till att gå. Fyfan säger jag bara..
    Men snart är det faktiskt jullov, om ca en månad, och jag tror inte att jag är den enda som längtar dit.