Vänskap?

Jag vet inte riktigt vad det är som händer mellan oss, men på något sätt känns det som om vi börjar glida isär.. Vi umgås knappt längre, vi pratar knappt inte heller för den delen. Jag vill inte att det ska bli såhär, jag mår verkligen inte bra av det.. Men det är ju bara jag som frågar om vi ska göra ngt, det är inte rätt att det ska vara så. Jag vet inte riktigt vad du vill heller, men du har bara en sak i tankarna, och det är inget som har funnits hos dig hela livet utan det är ngt som har kommit under det senaste året. Varför prioriterar du så som du gör? Visst jag är mycket med annat folk, men jag planerar iallafall så att du kan komma in i min planering, jag planerar att jag vill vara med dig. Men seriöst, vi har haft så jävla skoj tillsammans, varför bli såhär nu, gumman jag vill inte det.. Jag vill vara din vän, jag är din vän.. Men det känns inte som det längre. Vänner håller inte på såhär, dem ställer upp för varandra. Vänner finns för varandra. Känner vi ens varandra? känns inte som det...

Men bara så du vet, jag kommer alltid att finnas för dig!



- Äntligen!

Fick köpt min jacka idag på stadium, gött nu har jag något jag kan ta på mig om det är kallt på morgen, inte helt fel asså! Fick köpt lite andra saker också, som leggins och ett jätte fint Rosabandet armband.. liksom klart man stödjer bröstcanserfonden, vem gör inte det liksom?! Men annars var det ganska skönt idag, gick runt med Simone och Kicki.. btw: Tack kicki för din fina kommentar till både mig och Simone den värmde verkligen, NOT! en kommentar som såra oss båda faktiskt, trodde inte man kunde säga så till sina kompisar, men tydligen.



Mitt läckra Armband!


-

Jao, nu ska Hanna iväg till... SKOLAN! Och jag känner inte för att lämna detta huset och gå ut där det är ca 5-10 grader. Inte direkt att man drar sig till det. Hellre ligga under täcket och sova! Men skolan är ett måste så.. ni får ha en grymt bra dag så hörs vi senare.
Pusselipuss


-mums...


Höst!

Nu, asså jag menar verkligen NU börjar det bli höst, det är ruskigt kallt under hela dagen vilken betyder att man måste börja använda jacka. Känns faktiskt väldigt tidigt att göra det. Men måste man så måste man. Imon efter skolan ska jag, Simone & kicki in till stan iallafall och då ska jag köpa min underbara everest jacka. Har en som jag hade förra året(som jag ska använda iår också) men måste ha något jag kan variera med. Visst låter det bra? Klart det gör, måste ju änna spendera pengar när man har det liksom. Och det bästa av allt som har med jackan och göra, jag kan handla på barnavdelningen.. det är inte många som kan det när dom är 17 år. Ibland är det grymt att vara liten faktiskt.





                                                             
Dagens:
Benvärmare: HM?
Leggins:Gina
Tunika: Cubus
jacka: Gina


- Respekt

Nu ska en trött,sliten och hungrig Hanna sätta sig i sängen och kolla på film och drick varm oboy.. hur mysigt som helst ju!
Min dag för övrigt har faktiskt vart ganska bra, tröttsamt med skolan bara men annars funkar det:)
och just det, filmen jag ska se är Män som hatar kvinnor. Skitbra!


& Grattis Johanna som fyller 17 år idag!<3


---

Dålig upptatering? yes i know.. men har bara inte haft ork att sätta mig framför datan har gjort grymt mycket annat, men nu börjar det igen! Ska snart dra till bussen, eller om 45 min. Börjar 10.40 rätt soft. En lektion för mig idag för ska först till u-mottagningen och sen till Sahlgrenska. Jätte tråkigt. och jag hittar inte min lapp där det står tid och vart jag ska gå någonstans så detta kan ju bli kul det.
Men nu ska jag fixa mig, ha en bra dag
puss


Misstag?

Det jag gjorde denna natten kanske var ett stort misstag,kanske var åt helvetes fel av mig att bara ens göra något sånt. Nu känner jag bara att jag vill gråta för att jag gjorde som jag gjorde, är rädd att få känslor för något jag egentligen inte kan få. Vill inte vara med om en sådan sak igen, orkar inte det. Men sen vet jag inte hur jag ska prata med dig, för när vi väl är med varandra så är du så glad, men annars är det väldigt dryga svar man får ifrån dig. Du sitter och säger face to face att jag har den perfekta kroppen/ansiktet allt. Men det är inte bevisat, man kan inte tro på sådant längre. Men håll dig till dina ord och lek inte, utan tala om då vad du egentligen vill.



"Den natten då du låg och höll om mig var något jag har saknat och det fick mig att börja tro på ordet kärlek"



-Din dag!

Emilia, gumman! idag fyller du hela 8 år. Det är inte mycket, för du kommer alltid vara den "lilla" bebisen i mina ögon.
Jag vill bara säga GRATTIS!

Jag älskar dig


Höst!

Inte ett enda inlägg idag, dåligt dåligt dåligt. Men har min anledning och det var för att jag var i skolan och sen har jag vart i stan hela tiden tills nu helt enkelt. Men tror nog att ni klara er.
Iallafall, skolan.. Var faktiskt duktig och sprang idag, helt otroligt! Inte för att jag inte brukar springa, men tänkte mest på mitt knä. Visst det gjorde ont, men sket i det! Sen har jag haft det väldigt mysigt med Pontus i stan, väldigt trevligt faktiskt. Satte oss vid hamnen först sen blev det för kallt och då gick vi inte till ett fik. Tack för det.
<3


- Feeling...

Godnatt!...

Nu är jag superduper TRÖTT!


<3


- Konstig känsla...

Städningen idag gick la hyfsat bra alltså, kunde fått bättre resultat faktiskt. Men så går det när man har världens huvudvärk. Men bestämde mig för att ta en promenad med min sköna Cissi för hon fråga mig men så var jag tveksam om jag orka men självklart, känns ju som om det var hundra år sedan jag träffa henne. Men så blir det när man har mycket i skolan! Men vi hade det iallafall väldigt trevligt, och tack för lånet av mobilen gumman!
För som sagt, kan inte svara på sms eller ringa längre, utan vill ni ngt så får ni faktiskt ringa.. Jag är inte farlig!
Nej men, får inte nytt förens nästa månad vilket stör sönder mig! Men men, får faktiskt ta och skärpa mig när det gäller mobilen!


Lyssna & njut!


- dagens Planer

  • Städa rummet, ser ut som tredje världskriget har slagit ut.
  • Tvätta
  • Plugga
  • njuta av livet


    visst låter detta bra?!


     


- Svartsjuka,Avundsjuka...

Varför finns det sådana människor egentligen, seriöst! Vem känner på att vara svartsjuk och avis egentligen.. Ingen människa göra det. Man mår bara dåligt av det, så varför ens bli det.
Det finns vissa tecken på sådant, spec avundsjuka, och det är när folk klagar på hur andra ser hur, eller hur andra har det, eller hur vissa klär sig, eller hur långa/korta,tjocka/smala alla är. Och spec när man skriker detta till personen.. hur moget är det egentligen. Liksom hallå, människor dags att rycka upp er snart eller? Bli mogna och respektera varandra, istället för att trycka ner andra. Fan hur länge mår ni bättre av det, typ 1 min sen får ni dåligt samveta. Skaffa självförtroende och bli mogna. Är så jävla trött på dessa människor som håller på så här, låt varandra vara så blir allt mycket bättre.


-Smsberoende?

Nu var jag här igen, vilket jag tkr är väldigt kul, för jag gillar att skriva i bloggen och jag vet att ni älskar att läsa den! Skola idag då, vilket är lika segt som vanligt. Men jag klarar mig! Men ork att jag ska sitta och prata om vad jag har gjort idag, varje ggn jag skriver. Men jag tror att jag har blivit smsberoende, och nu är jag seriös! Jag menar på mindre än 30 dagar och jag skickat över 5000 sms, vilket inte är bra. Och det var värre förra månaden. Vad är det som händer seriöst! Detta är verkligen inte bra, visst jag vill prata med mina kompisar, men inte fan ska det gå över gränsen. Nu måste jag ta tag i detta och skärpa mig. That's it! Jag måste lugna ner mig med mobilen, för detta är inte okej, det är bara inte det. Nu blire inga onördiga sms utan nu svarar jag på sånt som är viktigt.

& är det så att jag inte svarar på smset så är det inte för att jag inte vill eller så, utan det är för att jag antagligen inte tkr att det är viktigt eller att jag inte har pengar kvar då(har nämligen saldotak nu  500kr).

Idol

Jaaaaaa!!!
Mårten & Gabriel gick vidare i Idol!


Gabriel



Mårten!

2 Skööööna grabbar!(L)


-Paaain!

Nu har jag precis gjort klart allt som jag skulle idag, förutom att städa mitt rum.. det ser ut som tredje världskriget har slagit ut. Men jag tar det imorgon, orkar verkligen inte det nu.
Sitter här framför datan med världens värk i magen, och nej det är inte mensvärk utan jag vet inte vad det är, men ont gör det iallafall. Men det är skitsamma. Idag har min dag vart helt upp & ner, vette fan vad som har vart problem men jag har bara fått stora anfall på allt och alla idag och jag beklagar verkligen mina utbrott idag.
Men annars har dagen vart rätt chill, förutom att man gick till 4. Inte direkt jätte kul. Men vadfan, livet är underbart ändå! Jag ler! hehe





Outfit för idag.
Leggins-Ginatricot
Tunika-Lindex
Skinnjacka-Ginatricot


- Varm oboy!

Godmorgon Sötnosar.. nu är det verkligen en sådan dag man INTE vill gå ut, det regnar, blåser & det är kallt. Det är en sådan dag man vill lägga kvar hemma i sängen och dricka varm oboy och kolla på film. Men skolan kallar, och då måste man dra dit. Prov idag också, gö kul va! Men ni får ha en jätte bra dag så skriver jag när jag kommer hem.
Puussss


- Video.

Tänkte bara att ni skulle få se en video ifrån Gothia Invigningen. Lite sent, men bättre sent än aldrig!
Njuuuuut!


Movietime!

Kolla precis klart på en film.. Johan Falk- GSI, gruppen för särskilda insatser.. den var faktiskt riktigt bra. Jag är väldigt intresserad av polisfilmer. Tycker det är riktigt intressant, dels för att det är spännande och bra. Men dels för att jag tycker polis yrket är riktigt härligt. Eller jag vet ju inte hur det är att vara det, men jag tycker det vara vara intressant, för jag själv vill ju bli det! Men filmen får 4/5 stjärnor, vilket är väldigt bra!




-Längden?

Fick en fråga precis där det var en person som fråga "Hur är det att vara kort?" Jag menar..vem sjutton ställer en sådan fråga? seriöst..Vad är skillnaden på att vara Lång & kort? Kan ngn svara på det?
Och för det andra.. jag kan inte hjälpa att jag är liten, hade jag kunnat göra ngt åt det, självklart hade jag gjort det, men nu kan jag inte det. Acceptera läget eller stick!? För nu börjar jag bli riktigt trött på att folk går på mig angående min längd. Jag kan inte göra ngt åt det så det är bara att sluta kolla snett eller fråga sådana dumma frågor, jag blir inte längre för det! Det är ingen som tjänar på det, inte ens personen som ställer frågan eller kollar snett. Ta vara på ditt liv istället för att bry dig om andras, eller hur andra ser ut. Dom mår bättre av det.. Jag kan sitta och skriva flera sidor om detta men det ska jag inte behöva, för jag tycker ändå att människor borde ha ngt vett i skalen.


- Sm guld?

Nu har jag precis kommit hem ifrån skolan, det har faktiskt vart en ganska lugn dag, förutom att jag har fått mina småryck.. alltså det menas med att jag har vart extremt högljud. Jag har haft väldigt mycket energi helt enkelt!
Men det är nog bara för att jag är så JÄVLA glad, om jag får uttrycka mig så. och detta beror helt enkelt på att jag har blivit klar med min inlämning som jag satt med hela förra veckan, så nu är den inskickad. Sen det bästa av allt, blåvitt vann igår och är nu serieledare igen, vilket känns grymt bra. Nu måste man hoppas på att örgryte vinner över AIK idag för annars går AIK om oss igen vilket inte är bra. För gnaget ska inte får vinna iår, fast det kommer dem iförsig inte göra. Men iallafall.. & vad händer idag, jo idag ska jag faktiskt plugga, duktig som jag är. och det är matte som står på tur (matteprov imon) Jag känner att jag börjar ta skolan väldigt seriöst nu, på ett sätt är det bra. Men får ingen tid till annat när jag sitter med skolsaker hela tiden. Men det måste göras och självklart gör jag det då! Vad har jag mer att säga.. ah livet är väldigt bra annars också, jag mår jätte bra fast jag kanske inte visar det när jag skriver. Egentligen är jag förjävla glad ska ni veta, och jag har ingen riktig anledning till varför, men vad fan.. hellre glad än sur, eller?! Men hörreni, nu ska jag ta och laga till mat sen blir det till att plugga. Men tar och skriver senare.



(rökbengaler, som hammarby hade mig sig..alltså supportrarna.
För jävla onördigt asså!)


-Idol

För bra!


- Robin Söder!

Godkväll mina godingar!
Jag hoppas verkligen allt är bra med er, med mig är verkligen allt bra idag och då menar jag verkligen allt! För det var ju idag jag skulle träffa den hemliga personen! och det var ju Robin Söder såklart! Ni anar inte hur jävla grymt det var..när jag såg honom, jag blev gö nervös. Helt otroligt! Han är bara för snygg. Ni kanske inte tkr det, men jag tkr verkligen det och så kommer det alltid att vara. Som sagt det var ju kamratgårdsdagen idag och det menas med att typ man kan åka till kamratgården(vid delsjön) och träffa ifk göteborg spelarna och få autografer och ha skoj! Men jag åkte dit för att jag skulle döma match, f-01! Alltså min kusin! Det gick väldigt bra faktiskt! Men jag åkte ju dit också för spelarnas och Söders skull! Sedan mötte jag upp mina sköna Simone i stan och vi köpte presenter till Johanna & Lisa! Sen åkte vi hem till henne i Torslanda och hade det allmänt trevligt, gick ut med hennes kusin Anton också(2 år) Så har min dag sett ut, och nu ska jag faktiskt ta och sova för jag ska nämligen upp tidigt imon för att jag ska plugga, wihooo! Men godnatt & Sov gött!
Puss♥
 



Farsan & Söder!


(Kan man bli lyckligare? NEJ!)


- Äntligen!

Sitter nu här och verkligen njuter av att det är helg.. helt otroligt. Men måste tyvär plugga ändå! Men inte ikväll, för ikväll ska jag vara med min underbara Cissi! Var typ över en vecka sen jag träffa henne! vet ej inte vad vi ska göra men vi kommer på ngt :) Men iaf, ha en bra fredag för det ska jag ha. så hörs vi ikv.
Puss♥


-

Sitter här på stolen, ensam för mig själv.. tankarna går runt & runt. Jag var så otroligt glad förut, men nu har jag blivit riktigt sur och grinig. & det beror på 2 saker.. dels för skolan, som tar upp all min fritid, tar upp min tid att umgås med min familj, umgås med mina kompisar, tid att bara vara mig själv! Hoppas jag får tillbaka den tiden snart. Men det andra jag är sur på är hur människor kan vara så respektlösa, ena stunden kan dom vara med med helt plötsligt kan dom inte det. Det ändras inte på 2 sek utan att man själv har ändrat på det. Folk som inte kan ta diskutioner eller ngn kritik utan att flippa över och man ska tro att man ska bli ihjäl slagen. Jag förstår mig inte på sånt ibland asså. och jag känner att jag snart somnar, det är inte så jag vill känna kl 6 på kvällen, utan då vill jag iallafall vara pigg. Men nu ska jag nog dra och lägga mig framför tv;n ett slag. Tänkte titta på Wallander-Cellisten och hoppas verkligen att den är bra. Vi hörs senare.
Puss♥


- Saknad!

Vill bara säga en sak...
Jag saknar min bror så jävla mycket nu så det finns inte.
kom hem nu!


-

Godmorgoon!
Ha en bra dag!


En glad hanna kl 7 på morgonen!


-

Ville bara säga...
Godnatt sötnosar...!



- Kallt!

Ännu en kväll som man sitter med läxor och inlämningar.. och det är fortfarande inte kul att sitta såhär varje kväll och jag fattar inte ens varför jag gör det. Men självklart är det för att jag vill ha bra betyg, men ska jag behöva sitta inne typ 6 timmar varje dag för att få det betyget jag vill ha? Jag tror inte det, det är banneme inte rättvist! Det är katastrof, jävla skit! Man blir ledsen för att man inte kan göra det man VILL göra..! ska jag behöva vänta till varje helg innan jag får träffa mina kompisar. Men aja, nog om det. Idag så var jag ju i skolan, helt okej. Sen efter så träffa jag Marcus och Jens( Dom går på min skola) Trevligt var det! Vi gjorde inte så mkt, typ gick runt och prata.. var tvungen att dra hem efter en stund pga pluggandet.
Men nu är det bara 2 skoldagar kvar, sen är det faktiskt helg vilket ska bli helt underbart, för helgerna är ändå helt perfekta! med mina UNDERBARA vänner! Och vet ni vad, det börjar ju bli riktig höst nu, för nu börjar det bli riktigt kallt på morgonen och nu på kvällen ska vi ju inte prata om! helt otroligt ju, hehe.
Men nu ska jag faktiskt ta ngt och äta för snart börjar efterlyst, favorit programmet vettja.
Så ha en bra kväll av det som finns kvar av den så hörs vi igen.
Pusselipuss♥


-Tar nästan livet av mig...!

Godkväll bloggen..!
klockan är nu snart 9 och nu först kan jag göra vad jag vill på datan pga den jävla skolan och allt pluggande. Ni anar inte hur mkt vi har i skolan, och jag menar då har vi mkt. Och liksom dom ger oss nya jävla läxor fast vi har fullt upp. Jag orkar snart inte mer. Jag vill inte behöva sitta inne varje dag efter skolan pga skolan. Det är inte så det ska vara, det får inte vara så. Det är inte rätt mot oss ungdomar.
Övrigt idag så har jag har mamma vart på Allum, vilket var gö mysigt. Och det bästa av allt..vi gick dit också! Hur duktiga som helst. Och jag fick med mig en del hem också vilket gjorde mitt humör en aning bättre. Men vad fan, det är la bara att bita ihop och se glad ut.. Eller? det är inte så enkelt, man måste vilja se glad ut också, man måste vilja må bra. Man måste må bra för att kunna se glad ut, visst än så länge mår jag bra, men skolan tar nästan livet av mig. Det är inte kul längre. Jag vill ha lite fritid också.
Men nu är det bara 3 dagar kvar, längtar!
och nu ska duktiga hanna plugga vidare, vi hörs!
puss♥


-Lördag!

Äntligen har jag iallafall skrivit några sidor på datan.. som ni kanske inte vet så har jag ett extremt stort arbete i skolan, och det handlar om förskola,skola och fritidshem. Det är la ganska intressesant, men dom kunde lagt upp arbetetet på ett bättre sätt, tycker iallafall jag! För idag har jag ända sen jag kom hem bara suttit med det jävla arbetet. Och det är inte den enda läxan jag har, utan jag har en massa annat att göra också!:) Men vadfan, vad gör man inte för skolan? Right? bra betyg= ett måste. Och jag måste hinna träna ngt också, måste ju hålla mitt mål. Men skolan går la före allt och alla tydligen.
Men jag har ngt att se framemot denna veckan iallafall, för på Lördag kommer det hända en otroligt rolig sak, jag ska göra lite saker..och jag ska få träffa en väldigt speciell person vilket kommer bli helt JÄVLA underbart! Men mer om det får ni veta senare i veckan?
Nyfikna..? Ni får allt ta och vänta några dagar till innan ni får veta! men nu ska jag fortsätta med mina underbara läxor! Skriver senare!
Puss♥



Hanna är trött och sliten...men jävligt glad ändå!





- !

Godkväll sötnosar, sitter nu här med min kvällsmat och kollar på tv! Förlåt för dålig upptatering, men som jag sa i inlägget innan att jag inte skulle vara hemma denna helgen. och jag måste bara tillägga det att denna helgen har vart kanon.
Fredag: Sov över hos Simone, hade det allmänt trevligt.
Lördag: Sov över hos Kicki, och vi hade det så grymt. Vi flumma och allt sånt, helt underbart var det asså:)
Söndag:Pluggpluggplugg.. Denna vecka som kommer nu kommer vara katastrof, alltså vi har så otroligt mkt i skolan, man blir ledsen när man tänker på hur mkt man har egentligen.. Jag kommer gå under!
Det blev inget långt inlägg, men måste kolla vidare på filmen.
Vi hörs imorgon, ha dt bra.
Puss♥


Bara för att vi snygga!
Lisa,Simone,jag & Kicki.


Mer bilder på facebook & Bilddagboken...


- Äntligen!

Asså jag kan inte vara ngt annat än glad nu asså! Helt otroligt, det är helg..det är sol..det är varmt och jag ska snart åka hem till snyggingen Simone som bor i Torslanda! Kan det bli bättre? Nej, självklart inte!:) Jag har egentligen inte så mkt mer att säga än att jag var så otroligt glad när jag fick träffa mina föräldrar igår. och dom var ju änna inte lite bruna! FUSK! Och dom hade massa presenter med sig hem till mig! skitkul!=)
Men en bild på var det var får ni på söndag då jag kommer berätta om min helg, för kommer inte ha tillgång till en data nu! Så vi hörs på Söndag igen!:) Ha en skön helg för det ska jag ha!
Pussaaar♥



Blev helt kääär i denna killen.. hans röst, hans utseende alltså hela han!
Fyfan, har redan en idol i idol!
Mårten(L)


-Sol!

Är det inte underbart? Det är sol, det är varmt alltså det är helt jävla underbart! Som dom flesta vet så älskar jag sol och värme så detta är perfekt. Skolan idag då, det var la segt.. men det är roligt att vara med människorna i klassen(L) och nu kommer jag ha så sjukt mkt att plugga, ni anar inte! Har hundra saker att göra klart på 2 veckor. Katastrof! Men det värsta av allt är att Donken ligger jämte skolan, och det är inte bra asså.. för är det ingen bra mat i bamba så går man dit.
Men nu ska jag ta och städa mitt rum, ovanligt? Absolut inte.
hörs senare!
Puss♥


Hahahahah så jävla sköna! och jag gick på det också.


-Ville bara säga...

Godmorgooooon!

Det är ca 8 grader ute nu, vill man gå ut? NEJ! Men det är ett måste. Ha ju skolan som väntar. Ska bli en nice dag så får jag se vad som väntar mig idag, kanske skottlossning och jag hamnar i mitten? Vem vet! "Den som väntar på något gött väntar aldrig för länge".  Men ni får ha en superduper bra dag för det ska jag iallafall försöka ha, så får jag se vad som händer efter skolan. Men ha dt bra.
Pusselipuss♥


-Vackert!

Sitter här nu framför tv:n, kollar på efterlyst! Mitt Favorit program efter Sjukhuset då! Tycker mer om program där det händer saker, och där det finns en handling. Vad brukar ni kolla på?
På tal om ingeting, asså ni anar inte hur mkt jag saknar sommaren, den dära sommaren 2009, den dära sommaren som var perfekt! Nu börjar det bli höst, vilket betyder kallt..dystert..blött och allt vad som händer när det blir höst! Men bara för det så måste man hålla humöret upp, så är det bara! Vill inte gå in i en deprission igen, det orkar jag bara inte med. Men tänk, en varm sommardag, eller en grillkväll vid solnedgången med en massa folk..Fyfan vad underbart det är! Jag är desperat!(L)
Men ska göra sommaren 2010 ännu bättre, lust att vara med och göra den bra. Jo men visst!




-Sverige?

Ligger nu i soffan och kollar på Sverige-Malta som visas på tv, Sverige spelar la inte så jätte bra. Men hittils har dom haft mest bollinnehav..vilket är bra! Duktiga lilla jag har städat hela huset idag, för det är ju så att mina föräldrar kommer hem imorgon efter en veckars semester i Spanien, har jag saknat dom? Det kan man lugnt säga att jag har. Men att städa hela huset är inte det roligaste man kan göra..Men vad gör man inte för en fin hemkomst! Har ju vart i skolan idag också, förvånade? Nej, var la det jag trodde. Men det var la hyfsat okej, fast jag ramla ju nästan ner för trappan.. Alltid är det ngt. Vill inte veta vad som händer nästa gång asså:(! Men jag överlevde fallet tack vare Simone! Vi var på Konstmuseumet som ligger vid Götaplatsen(vid Posiedon) Det var faktiskt riktigt TRÅKIGT! Men jag överlevde, för som många vet så blir jag väldigt uttråkad av att gå och kolla på museum. Visst ibland kan det vara intressant, men det är sällan jag tkr att det är INTRESSANT!
nepp, men nu måste jag gå bort ifrån datan, för måste göra klart min Historia läxa som jag ska få MVG i, hihi!
Hörs senare!
Puss♥


(Kicki,Simone,Jag & Meela vid Snögga statyn!)


-Godmorgon!

Ville bara säga det, och HA EN BRA DAG! ;)
puss♥


-Dum i huvudet?!

Godkväll goingar!
Nu ska ni får höra vad som hände mig imorse, eller vad det imorse? Jo det var det.. det var så att jag hade ställt kl på 06.15 för att jag trodde att vi börja halv 9. Men självklart var det ju inte så, utan vi börja 10.40. Snacka om att man bli lite sur,(kom på att jag skrev detta imorse också)Men men, kom till skolan och det enda som har hänt med min klass är att vi har fått skäll hela dagen. Så man är ju inte så jätte munter nu. Skolfoto idag också, vill VERKLIGEN inte veta hur det blev, och fotografen var SÄMST! Men det har iallafall hänt en bra sak idag och det är att jag hjälpte min moster på hennes fotbollsträning(Ifk Göteborg, f-00-01!) Skitkul! Och nu ska jag fortsätta att kolla på idol, finns en del bra!
Skriver senare.
Puss♥


-Fyfan!

Godmorgon!
Kl är nu 07.41 då jag egentligen skulle ta bussen, men så kolla jag på schemat och då stod det att psykologin början den 24 November..Snacka om att jag dampa sönder på mig själv, kollar man inte sånt ordentligt innan. Asså fyfan. Och det värsta är att nästa lektion börjar inte förens vid 10.40 alltså ska jag ta bussen som går 10! Vad fan ska jag göra nu? Kan ju inte direkt sova för nu har jag kläder och smink på mig. åh jag blir så trött på mig själv ibland asså. Och jag som var så otroligt trött och ville sova mer. Suck! Men men, idag är det klassfoto också, ett helvete med att välja kläder. Men det gick!
Nä, men nu ska jag ta och kolla på tv och kanske försöka sova! Ha en underbar dag!
Puss♥

Flum bilder kl halv 8 på morran!


Tummen ner för denna morgon!


-Höstdeprission!?

Jag vet inte vad det är som börjar hända med mig, men allt verkar bara gå emot mig. Och då menar jag verkligen allt. Vill inte gå till skolan längre, hade en tanke på att hoppa av. Men nej det får jag inte göra, absolut inte! Men allt annat, jag mår dåligt varje dag, alltså både psykiskt och fysiskt, jag förstår inte vad problemet är.
Men detta är grymt jobbigt som ni kanske förstår! Jag har en väldigt stor press på mig i skolan, för ALLA ämnen vi har nu avslutas till våren sen kan man inte lyckas höja sig i dom och detta gör mig väldigt orolig.
Jag ska hinna med skolan,hinna träna på gymmet minst 3 dagar i veckan, jag ska hinna umgås med kompisar, jag ska hinna med att umgås med familjen. Jag ska helt enkelt hinna vara jag! Men hur fan ska jag lyckas, visst jag har gjort upp en planering. Men den ser helt uppbokad ut. Jag mår bara dåligt så fort jag tänker på den. och det är inte direkt positivt 3:e veckan i skolan, eller? och det värsta av allt..Jag kommer få en mobil räkning som ligger på ca 2000 kr och det är fan inte bra! + att jag måste köpa en extern hårddisk till data för den måste jag lämna in. -Jag ska försöka vara den glada positiva flickan som jag oftast brukar vara, men kommer det ngn dag som jag inte är på humör så måste ni respektera det och bara låta mig vara! Men jag ska klara detta, det är bara så! Men jag behöver mina vänners stöttning, familjens!
Men nu gäller det, jag ska göra denna hösten till en bra höst även om jag kommer stöta på problem! Men det ska bli bra.
Jag ska verkligen göra allt, jag ska LYCKAS!


Mamma,pappa & Viktor känn er saknade!<3


-Bråk!

Hejsan hoppsan göllngar!
Nu ska ni får höra en sak som hände i skolan.. Det blev bråk! Mellan 4 tjejer, skit omoget. Alltså det var 4 st ifrån min Historia grupp och det handla tydligen om att en av dom hade kallat en annan för "negerfitta" och då blev det värsta tjafset som bröt ut i bråk. Så Historia lektionen gick åt helvete. Men vadfan, sånt får man inte vara med om så ofta så det spela ingen roll. Hehe! Dagen annars har vart riktigt seg,har inte mått så jätte bra..men det har gått! Och imon är det skolfoto, helvete säger jag bara! Har ingen aning om vad jag ska ha på mig eller nöt sånt. PANIK! Men blir säkert snygg ändå, som alltid! HAHA! Ikväll blir det nog bara slapp faktiskt, får se om jag orkar ta mig ut. Men har läxa att göra också, inte kul! Men nu ska jag ta och duscha, efter en timme på gymmet blir man svettig! Men skriver senare!
Puss♥




Jag och Meela!


-Video

Kan inte sluta lyssna på låten, beror detta på! höst deprission? 

Hanson- I will Come to you


-Pinsamt!;

Detta är nog den mest cpigaste dagen på länge, asså jag har nog inte skämst så mkt som jag gör nu på ett bra tag. Kan nog inte direkt gå in på detaljer vad exakt det är jag har gjort (lite för privat), men det handlar om en kille. Mer kan jag inte säga. Men vadå, man får väl göra bort sig, kan ju inte vara ngt stort! Sånt händer, stupid misstakes! Bra att Daniel försöker muntra upp mig på msn då!:) Men ska nog försöka hålla mig borta från datan denna veckan, kommer nog skriva några inlägg men det beror på.

Alla gör misstag, även jag!



- Just det!

"Allt har en början men även ett slut"
Jag känner att bara måste skriva några rader..om mina underbara vänner!
Hur mkt ni egentligen betyder, hur älskade ni är! Visst, jag använder inte ordet "jag älskar dig" till ngn av mina vänner, men man kan la fortfarande tycka om sina vänner ändå! Det är ett väldigt stark ord. Jag vill helst inte missbruka det ordet. Men seriöst, jag måste ha dom bästa vännerna man kan ha, det finns inga som är bättre,finare.. allt sånt. Ni är BÄST! Ni finns alltid där när man behöver ngn och pratat med, man kan alltid ringa,smsa allt sånt! Ni finns i alla väder. Visst jag är inte den som vill prata med er när jag har problem, för jag vill helst inte att ni ska gå runt med mina problem, jag sitter hellre och lyssnar på er.
Jag vill att ni ska må så bra som möjligt, för det är med er som jag mår som bäst! Det är NI som gör min dag.
Jag skulle kunna sitta här i en evighet och bara skriva om hur jävla underbara ni är. Jag tänker inte heller sitta och rabbla upp en massa namn. Utan dom som vet att dom är mina vänner, trogna vänner ska ta åt sig av detta!




Tack, ni är bäst!



-Bilder


simone.

kicköö

Jag

VI

jag.


- Muuuums!

Godmorgon sötnosar!
Sitter nu här med Kicki och Simone, dom har legat över här inatt. Grymt mysigt hade vi, natten var ju bäst!
Dom kom igår vid 7 tiden, då åt vi tacos sen kolla vi på Sverige-Ungern, Sverige vann ju såklart! 2-1.
Sedan så kolla vi på pippi på rymmen, riktigt nice det! sen blev kl så mkt att vi gick och la oss, fast vi låg vakna i över en timme kanske! Somna vid 4 kanske.
Det blev inget inlägg igår och det berodde på att jag var för upptagen för att sätta mig framför datorn, men det ska bli bättring.
Nä, nu ska jag bli social igen med flickorna för dom ska snart hem, skriver senare!
Puss


P.s Bilder kommer senare!


- Shopping!

Godkväll mina sköna!
aah, då var denna dagen avklarad, har haft en ganska trevlig dag faktiskt. Cissi ringde ju tillslut vilket var väldigt tur för annars hade jag gått hem till henne! Men vi bestämde oss för att hoppa det med liseberg, asså vadfan det var ju skitväder och orka stå där och kolla på ngt man egentligen inte vill kolla på. Så vi åkte till Allum istället och det var lika trevligt det, blev lite shoppande för min del(bild kommer senare) Sen satte vi oss på Paprika och åt. Cissi godkände maten, skitbra gumman! Sen gick vi hem till oss efter att ha vart på ica och handlat snabbt innan. Vi gjorde iordning grönsaker och dipp och satte oss framför tv;n och kolla på när mörkret faller och den filmen är en film som alla borde se. För den är verkligen grymt bra och man förstår verkligen hur folk kan ha det i olika familjer. Iallafall, en väldigt skön dag! och imorgon ska jag få träffa Simone,Kicki och Lisa! Ett bra tag sen nu ju!
men det tar vi imorgon, för nu ska jag kolla på film. Sov gött! hörs imorgon.
Puss♥




Cissi, alltid lika snögg!


Mums!


Lackleggins-Ginatricot 129 kr
Frans och ögonbrynsfärg-hm 89 kr
rosetthårband-hm 29.90
Hårspray-79.00


- Regn!

Visste ni? Det blev ingen skola för min del idag heller..vilket är grymt segt! För alla andra är ju i skolan och jag är hemma vilket betyder att jag inte har ngt att göra. Men jag väntar på att Cissi ska ringa fast det lär ju dröja ett tag för hon har ju inte ens slutat skolan. Men iallafall det är bra att man har ngt att vänta på, för som sagt "väntar man på ngt gött väntar man aldrig för länge" och vad ska jag och Cissi göra.. Jo vi ska eventuellt åka in till Liseberg och kolla på..Maia Hirasawa och jag tkr inte att hon är något speciellt men vad fan, det kan bli en rolig grej liksom. Men det roligaste av allt är att jag har bara vart på liseberg i år för att kolla på olika evenemang men jag har inte vart där för att åka. Men det är inget jag går under för! Men detta kan nog bli en rolig grej, ha ngt att skratta åt menar jag! hähä! Men det regnar så vi får se hur det blir ikväll.
 Jag sitter också och väntar på att min farmor ska komma hit, och jag vet inte varför hon ska komma hit. Liksom enda sen mina föräldrar åkte till Spanien(onsdags) så har alla mina släktingar vart på mig(menar jag mormor,morfar,farmor o.s.v) Och det börjar bli extremt jobbigt. Asså vadfan jag har vart hemma själv innan, jag behöver inte all uppvaktning dom ger mig. Jag tkr bara det är irreterande.
nä, nu ska jag dra och duscha. Vi hörs senare!
Pusselipuss♥



Ett exempel!


- Bäst!

Ngn mer som minns denna otroligt sköna låt som spelades när man var yngre.. Satt förut och försökte förklara för Cissi vilken det var. Men då kom jag inte på den. Men NU!


- Skönt!

Hejsan Hoppsan!
Nu sitter jag här för mig själv, hela huset är tomt. Cissi lämna mig precis, suck på henne! Skoja, nej men det är ju inte kul att vara ensam hemma. Speciellt inte när man är så mörkrädd som jag är! Men men, klara förra natten så ska nog klara denna också! Men vad har jag gjort idag, jo jag åkte ju upp till min mormor och morfar som bor i Kortedala och fick middag där, skit gött! Det blev ängamat och för er som inte vet vad det är så är det en typ form av soppa! När jag kom hem så kom Cissi på besök, och vi cpa loss. Alltså, nej haha! Ställde mig och laga pannkakor mitt i allt också! Iallafall hade sjukt kul!
Imon blir det liseberg också, vi ska på...hm minns inte vad hon heter ens. Lyckat! men det blir säkert bra.
Nu ska jag nog ta och sätta på en film. Vi hörs senare eller imorgon!
Puss♥




Ta inget Seriöst!


-Test!

Bara för att jag grymt tråkigt!(:


The big love and sex test of 2009.

Är du kär just nu?
vet inte, tror inte det.
Har du kysst någon idag?
nej
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna?
ja
Har du ett förhållande?
nej
Om nej, varför inte?
Vet ej"/
Hur många har du varit tillsammans med?
1 Seriöst.
När förlorade du oskulden?
15.
När går gränsen vid otrohet?
Kyss.
Har du varit otrogen och om ja, varför?
nej
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det?
nee
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän?
nej
Är du svårflörtad?
sådär
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång?
om jag har!
Har du någon gång slagit någon du tyckt om?
aa
Har du lekt med någons känslor?
Kanske.
Har du haft sex med över 20 personer?
Nej:S
Hur länge höll ditt längsta förhållande
1 år och 3 veckor.
... och ditt kortaste?
vetej
Vill du vara singel eller ha ett förhållande?
Vet faktiskt inte.
Har du varit tillsammans med två samtidigt?
När jag var liten.
Är du en bra pojk/flickvän
Ja det tkr jag verkligen att jag är.
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)?
ääh.
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän?
Hemligt.
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med?
aa
När fick du din första kyss?
vetej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans?
ingen aning
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän?
Jag är inte lebb/bi.
Skulle du kunna tatuera in din kärleksnamn på armen?
Om jag vore 70 år kanske.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat?
dumpad.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen?
vet inte


-

Hej gullungar!
Hoppas allt är bra med er nu när ni sitter i skolan och jag är hemma(hehe), med mig är det ganska okej..svullnaden är påväg ner på läppen nu och det är väldigt skönt det faktiskt!
Igår var nog den segaste dagen ever, städa mitt rum och blev inte klar förens idag,helt sjukt! nu får jag hoppas att jag jag håller det rent också. Jag gjorde inte speciellt mycket asså, så fick kicken att jag skulle gå ut och gå så det gjorde jag..vandra runt kviberg! Skönt var det. Idag ska jag nog inte göra så mkt heller, eller jo ska hem till mormor & morfar som bor i Kortedala och äta mat. Man får ju änna ta chansen nu när man är ensam hemma! sen ska jag se om Cissi vill ta en promenad med mig ikväll, och det hoppas jag att hon vill! Hähä!
Nä, men nu ska jag duscha och göra mig i ordning. Vi hörs senare.
Puss


Innan

Efter


- Efterlyst!

Nu sitter jag här framför tv:n och kollar på efterlyst, asså jag blir så trött på vissa människor. Dom pratar om det fallet om Therese den 16årige som blev mördad av sin jämnåriga kompis! Asså hur dum i huvudet får man vara som mördar en oskyldig tjej som inte har gjort ett skit? Asså det är tragiskt. Tänk hennes familj,kompisar allt som stod therese nära. Hur lågt får man sjunka.
Denna sommaren har det hänt så sjukt mkt mord och misshandel och allt sånt, har aldrig vart med om ngt liknade, vad tänker människor med. Fan inte hjärnan iallafall. Varför hålla på, jävla idioter!!!!!
Jag menar..denna killen som mördade therese och hans flickvän, tänk sen när dom kommer ut i det fria igen. Vilka hatobjekt dom kommer att vara. Dom kommer ju vara tvungna att byta identietet och allt sånt.
Detta är SKANDAL!


-En dag till!

Yttliggare en dag till hemma, jag vet inte exakt när jag får börja gå till skolan. Vill ju helst inte dit nu när min läpp är så svullen. Och infektionsrisken är ju extremt stor, spec när man är i skolan. Men på ett sätt vill jag till skolan, för det är sjukt tråkigt att bara sitta här hemma. Alla andra är ju i skolan..finns inget man kan göra. Och nu har mina föräldrar åkt bort och kommer inte hem förens om 8 dagar, visst det är gött att vara ensam hemma. Men inte på kvällarna..Det är så sjukt jobbigt speciellt när man är så mörkrädd som jag är (pinsamt). Men vad ska jag göra liksom. Får försöka få hit lite natt besök. Har redan en som har erbjudit säg, och vem det är säger jag inte(hehe). 
Men nu ska jag ta och städa mitt otroligt stökiga rum! Hörs senare
Puss


-Hurtful!

Äntligen börjar svullnaden går ner lite..men det värker forfarande. Men imon kommer det nog vara bättre!


Jag har kommit på en sak, alltså alla tjejer & killar som försöker vara som alla andra, se ut som alla andra. Jag förstår inte, man kommer aldrig lyckas vara som ngn annan. Man kan bara var sig själv hur mkt man än försöker. Som jag känner så är det faktiskt mycket bättre att vara sig själv, ingen kommer börja gilla någon mer bara för att man beter sig eller klär sig annorlunda. Visst alla ändras ju med åren, man får nya kompisar, man ändras när man börjar ny skola,jobb ALLT sånt. Men man ändras automatiskt! Men att man ska stå en timme framför spegeln bara för att få vara som den "snyggaste" "coolast" sötaste" killen/tjejen i skolan..man kommer ingen vart på det ändå. Så snälla flickor och pojkar.. VAR er SJÄLV, ni kommer lyckas bättre med det! För en dag kommer man ändå få veta eran "falska" sida. Man kommer få veta vad du har gjort för att endast passa in i det coola gänget. Man vill ha riktiga, underbara vänner. Inga falska, skitiga vänner.


Var dig själv,alla andra är upptagna!


-Botox v.s Stryk?!

Godmorgon bloggen!
Det blev inget inlägg igår när jag kom hem efter sjukhuset och det var för att jag mådde så otroligt dåligt, hade ju inte ätit sen 4 dagen innan. Sen hade jag ingen stor lust att sätta mig framför datan efter en operation.
Men hur som helst som helst gick operationen väldigt bra, MEN den blev större än väntat faktiskt. Dom skulle inte göra ett stort ingrepp men det blev stort ändå. Och för er som inte vet så var det läppen jag operera (läpp&gomspalt). Och nu ser det ut som om jag har botox eller helt enkelt fått stryk på överläppen. Det ser hemskt ut. Lite tur har jag ju att jag inte måste visa mig idag för det hade jag inte klarat av. Och det blir nog ingen skola för mig på hela veckan. Rätt skönt, men missar ju en del nu!
Det värsta av allt med denna operationen var att jag inte andades själv, alltså efter på uppvaket så hade jag massa slangar överallt kopplade till mig för att jag inte andades själv. Lite läskigt. Men jag lever ju! och det bästa av allt..jag blir snygg(are)!

Bilder
Varning! Känsliga tittare bör ej titta!



(Direkt efter Operationen!)

(Dagen efter!)

(Patientarmband!)

(Nål och dropp!)