Hårfärgning och partydags;)

Ska snart hoppa in i duschen tänkte jag för vid halv 8 kommer simone till mig och då ska i färga håret på mig.. tänkte ta i en choklad brun färg och se hur det blir :) Sedan vid 9 kommer det lite annat folk och det kommer faktiskt bli riktigt skoj faktiskt. Roliga människor helt enkelt, ta och tänka på ngt annat än skolan! Xisco och hans vänner som jag redan har träffat. Men vi kommer ha mega skoj känner jag på mig.

Men ni får la ha en grym kväll så skriver jag imorgon.







Dagens Låt ;

Black Eyed Peas - Meet Me Halfway




Rånare.

Jag hitta en väldigt rolig artikel på aftonbladet, eller rolig är den ju inte men extremt komisk är den allt...




jag menar, seriöst vilka sjukar jävlar..vad ville dem åt egentligen kan man ju undra, först skjuter ner honom och sen drar av honom byxorna och drar med sig dem.

VÄRLDEN? åt vilket håll försvinner den.


Ett skämt eller vadå?

Måste bara säga det att jag tycker verkligen att vårdcentralen börjar bli ett stort skämt, jag menar här har man ringt och beställt tid (skulle kolla laktosen) Så kommer jag dit och han ropar upp mitt namn. Man vad gör han inte? Ingeting rättare sagt! Han satt där med sin medcinska ordlista. Dels visste han inte hur man tog prover för att kolla sådant sen visste han inte vad det hette. Jag menar hur dumt låter det inte? Onödigt besök om du frågar mig.

Men var även väldigt duktig förut och träna, och det kändes väldigt väldigt skönt måste jag säga. Skulle kunna träna varje dag om jag nu kunde. Men det handlar om tid och planering och sådant orkar jag inte med.


H
A
N
N
A


Det sista jag gör!

Imorgon kommer du tillbaka till skolan, och jag hoppas verkligen inte att du stannar länge, för det sista jag skulle göra är att skaka hand med dig! & Jag har tröttnat på alla jävla kommentarer jag får. Detta är upp till mig och mina handlingar. Jag anser vad som är bäst för mig, så bara lägg av!

Imorgon är det äntligen dags för mig att dra till vårdcentralen för att kolla min laktonsintolerant, se hur mycket det egentligen är. Men den verkar vara rätt okej nu faktiskt, har inga besvär längre och är det lugnt, DÅ blir jag verkligen överlycklig. Men allt får vi se i imorgon hur det slutar.


Imorgon tänkte jag även söka jobb (helt otroligt) men det kan faktiskt behövas nu i och med att jag behöver pengar, eller egentligen inte.. men det finns så mycket jag vill ha men jag måste nämligen spara pengar till vissa grejer. & vem säger nej till extra cash i kassa när man väl tycker om det? inte jag!




Ge mig sommar!


Beach 2010!

Jag har vart så otroligt duktig nu, jag var nämligen och träna precis! En vecka sen jag träna och det kändes verkligen underbart att träna. Så beach 2010 här kommer jag! Nej men ärligt, jag ska faktiskt träna så att jag får snygg kropp.

Men annars idag har det la inte hänt så väldans mycket faktiskt, skolan som vanligt vilket är förjävla tråkigt asså. Man blir bara deppig så fort mobilen ringer på morgonen. Njuter inte ens av att vara med dem i skolan heller(Undantag vissa).


Jag har kommit in i en sådan period där jag bara vill vara med min pojkvän hela tiden, asså jag saknar honom så väldigt mycket, hela tiden. Går inte att sluta tänka på honom eller ngt sådant. & Det känns, i och med att jag inte kan åka till honom när jag vill. Men helgerna finns ju som sagt.


Annorlunda;)

Sitter just nu och kollar på familjen annorlunda och jag tycker bara att det är för sött, asså man verkligen ser hur mycket kärlek dem ger till sina barn fast dem är mellan 8-10 st. För ibland kan det vara väldigt svårt att göra det rättvist så att man ger lika mycket till varje barn. Men dem klarar det verkligen, alla hjälper varandra. För den familjen som bor i en 4:a och är snart 10 barn. Man bara frågar sig själv hur dem ens orkar? men det är ju barnen som gör att dem orkar. Men man kan även vara extremt skeptisk till att man egentligen vill ha så många barn, hur det kommer sig att man vill ha det.



Jag vill verkligen INTE...

Första dagen efter helgen, och det var verkligen inte nice tycker jag utan det var rent ut sagt ett helvete. Men som sagt som alla säger, "det blir bättre efter ett tag" men hallå eller, hur gamla är vi inte nu liksom man ska inte få höra skit för att man har gjort något eller att man säger vad man tycker och tänker. Jag menar, man måste fan kunna ta lite skit. Det är ju bara så det är. Men vi lever i ett samhälle som inte nog har tillräckligt med normer, eller ska nog mer säger normer att följa.

Men just nu sitter jag och kollar på ett program där dem pratar om mode, alltså måste man följa modet för att passa in i detta samhälle? Ja det måste man tydligen, för jag ser om det är ngn som ser annorlunda ut eller har andra kläder man ser verkligen vilka blickar den får. Det är verkligen katastrofalt att det ska vara så, hur rätt är det egentligen? alla ska får VARA som dem vill, dem ska få se UT som dem vill.



nanana, saknar min baby!


SKANDAL med stora bokstäver.

I Fredags då blev allt bara svart för mig, det var då jag kom på att vissa människor egentligen inte hör hemma i detta land. Folk som inte klarar av att följa värdegrunder, regler eller bara att hålla sig lugn borde inte få stanna i detta land. Människor från annan härkomst som klandrar ner på andra människor, med kräkningar, slag, blickar och allt vad dem kan ge. Jag förstår inte riktigt hur man egentligen kan sjunka så lågt, mår man bättre av att kränka andra(?) man kan ju fan inte må bra om man är såpass dum i huvudet att man gör sådana saker, det är ju bara ett tecken på att man behöver hjälp, PSYKISK hjälp kanske? Hur man egentligen har men till att göra det.
Detta är fanime sjukt, och jag är så extremt förbannad så det finns inte, finner inga ord mot sådana människor
.

Pusspådåliguppdatering.

Dålig uppdatering? Jo visst men nu har jag faktiskt min anledning till det också, och det är ganska allvarligt men jag kan inte gå ut med vad som har hänt än faktiskt. Sekretess får det vara än sålänge. Men kanske kommer ut med det när allt är löst. Men vill bara tacka min fantastiska vänner, familj och min pojkvän för att ni bryr er! guld värda.

Annars har jag bara vart med Pontus i helgen och det har vart väldigt mysigt och skönt, kändes så säkert att vara med honom denna helgen faktiskt. Skönt att du kom i fredags, betydde väldigt mycket.

Nu är det en ny vecka, nya tag, nya överraskningar få se vad denna vecka har att bjuda på. Blir la en väldigt massa möten iaf. Känner det på mig.


jag ler med läpparna.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva längre faktiskt, har inget sug på att ens sätta mig vid en data längre och jag vet faktiskt inte vad det är som gör så att jag blir sådan. Men det är ju positivt iaf. Imorgon är det Fredag alltså helg snart, och vet inte riktigt vad som händer imorgon efter skolan men eventuellt Fest för xisco som fyller 20 imorgon. Men det är inte säkert i och med att han ska ha lokalfest i Februari. Men vi får se vad det lutar åt imorgon.
Annars är livet stabilt, förutom att jag saknar min darling väldigt mycket nu faktiskt, *dreggel efter honon* Ska ju faktiskt träffa honom nu i helgen också, lördag tror jag att det blev.





"Jag är inte söt, jag är inte fin, jag är inte vacker, jag är inte snygg, jag är inte bra.. men det viktigaste av allt!
Jag är mig själv!"




Brun & Fräsch!;)

  Säger bara sommar, nej men seriöst ge mig sommar.. var inne på Hm's Hemsida nu precis och kolla igenom lite bikinis och sådant fräscht.
Här är några som jag nog kommer att lägga slag på;)










Svart och vit bikini är väldigt snyggt när man har en brun kropp! och den rosa bikinin tyckte jag bara var extremt söt! Armbandet var väldigt fräscht faktiskt. Men vi får la se vilka bikinis det blir!


Lång & Kort


http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6433621.ab




Detta är bara fööör nice asså!


Skolan & trötthet? ;)

Ja, nu är man hemma ifrån skolan eller jag har vart hemma i en timme typ. Men hämta datan nu och kolla igenom alla sidor som jag brukar kolla.. ååh fyfasiken vad trött jag är. Sov nämligen bara 4 ½ timme inatt och det var för att jag vakna upp vid halv 5 och var verkligen jätte pigg. Men som tur var så va Pontus vaken så låg och smsa lite med honom.

Kom till skolan och det var la lite roligt det, somna på Historian som vi har sista lektion och det var faktiskt reallygött. Men alltid typiskt att man ska behöva vakna för det.





.,.,.

Visste du det här om tjejer ?

- Hon älskar när du skriver "godnatt älskling" 
på kvällen..
- Hennes hjärta är som ett hav med hemligheter..
- När hon inte har smink på sig, säg att hon är vacker även om hon ser 
förjävlig ut..
- Om hon har en ny tröja säg att den är fin ..
- Hon älskar när du leker med hennes fingrar eller hår när ni myser

- När hon kollar på dina läppar 
så vill hon kyssa dig..
- När hon kollar på dig och ler och kollar ner i marken så tycker hon du är söt/fin
..
- När hon biter sig i läppen vill hon bli kysst..
- När hon helt plötsligt skickar ett hjärta 
på sms / msn vill hon prata med dig
- Om hon är arg / ledsen håll bara om henne..
- När hon puttar bort dig eller slår dig  efter henne!
- Klicka aldrig upptaget när hon ringer, du anar inte hur ont det gör
- När ni är bland folk, håll henne i
 handen..
- Visa att du är stolt över henne, kyss henne framför dina kompisar..
- När ni myser i sängen / soffan, vartsom, viska i hennes öra att du älskar henne..
- Ring henne minst en gång om dagen och fråga vad hon gör och hur hon mår..
- Nu när du läser det här så finns det bara en 
som du tänker på.


Tycker att den stämmer ganska bra faktiskt..


kärlek?

Jag och Pontus låg och prata om det där innan man blivit tillsammans, eller precis i början av förhållandet. Hur nervös man egentligen är, när man typ drar handen mot den andras hand och hur fort hjärtat börjar slå! Den känslan, vi kom fram till det att den känslan är verkligen underbar! Och efter ett tag i förhållandet så blir allt som vanligt igen. Men så får man egentligen inte tänka, för det ska vara "spännande" under hela förhållandet tycker jag. För det är inte direkt roligt när man inte känner att det är ngt utan att " nja, det är som vanligt"
För jag kan säga det att jag fortfarande blir nervös när jag åker till Pontus, eller när han kommer hem till mig. Känns fortfarande som jag är nykär, men det är jag egentligen inte men jag gillar faktiskt den känslan av att vara nervös!

& det är bra, för jag är nog så extremt kär i min Pontus så det går inte att beskriva egentligen, och mina känslor för honom blir bara starkare för varje ggn jag är med honom.


Men det är så jag tycker att man ska göra, får man den inställningen att det alltid är så att det inte är något "speciellt" med att hålla handen eller vad man nu gör. Då tycker jag att man egentligen får göra något åt det för det kan bli väldigt torrt. För risken kan ju bli då att man gör slut, eller vem vill vara med om en sådan sak när man egentligen kan göra något åt saken.

Visst alla har sina åsikter om denna meningen, men man är två i ett förhållande och då har man rätt att säga vad man tycker och tänker..

Det är samma sak som jag har hört av många kompisar, det med att killen/tjejen pratar(smsar,träffar ensam) med andra killar/tjejer. Att då dem tycker att det är väldigt obekvämt med att dem gör det. Visst, det är självklart att det inte är roligt när ens tjej/kille gör det. Jag är heller inte så förtjust i det. Men visst, det måste man även kunna acceptera, men om man nu är obekväm med det så måste man även säga till. För jag kan även hålla med om den meningen " Han/hon är tillsammans med mig, så varför ska han/hon "hålla" på med andra"




myselipys..& Städning!

Hemma nu, tråkigt att lämna Älsklingen men det måste ju tyvär göras ngn gång! Men jag tycker verkligen vi har haft jätte mysigt. Laga tacos tsm igår och bara mös! Det var verkligen mysigt. Finns verkligen inga ord på hur jag kan beskriva min kärlek till han. Allt är så perfekt! ♥

Nu tänkte jag faktiskt ta och städa mitt rum som verkligen ser hemskt ut asså, allt i en enda STOR RÖRA! Sen måste jag tyvär plugga lite, SNYFT!

<3

Nu är det inte långt kvar, kl halv 2 sitter man inne i Kapellet för att ta farväl av en väldigt vacker människa. Men kicki gumman, hon kommer alltid att bevaka dig.. Du kommer väl ihåg när hon gjorde så att min hår blev orange. Hon gjorde det för att skojja lite. Men vi är starka tillsammans, och vi ska göra detta till ett fin begravning. Vi kommer nu ha en fin bevakare, en som kollar på alla dina hyss kicki.

Nu är jag verkligen skakis, jag är verkligen inte den som "gillar" begravningar. För jag mår verkligen åt helvete, kan ta flera dagar innan jag är på bena igen.



Men kicki, vi alla finns för dig.. dag som natt! Always bby!

R.I.P E



Huvudvärken som tar knäcken på mig..

Jag förstår inte riktigt, jag blir bara för galen nu.. jag har fortfarande huvudvärk! Seriöst nu är det 4:e dagen som jag har det och jag orkar inte med det längre för jag blir så jävla sur och nere när jag har huvudvärk.
Och jag kommer nog ha en värre huvudvärk imorgon om jag får vara ärlig, för jag och begravningar går inte riktigt ihop asså. Men det är bara att vara stark!


Men jag har en sak som jag längtar väldigt mycket till nu, och det är till den 8 Maj för då åker jag nämligen utomlands och det ska bli hur underbart som helst. Än sålänge är det bara jag och mamma för Pontus ska kolla ifall han får ledigt och samma sak med Emma och Viktor. Men detta blir nog väldigt nice tror jag. Ska bli väldigt underbart. Vi ska åka till Torrivieja som ligger en timme ifrån alicante drygt. Väldigt fint ställe. La Marina!
och det som skulle vara det bästa om Pontus åkte med är att vi skulle ha 6 månader då och kan det inte bli ett bättre sätt att "fira" det genom att åka utomlands.


Ge mig sommar & sol!

Jag är väl ganska stark?

Nu är det inte många timmar kvar tills man sitter där inne i kapellet, usch för det..! Kommer nog inte bli ngn rolig dag för mig imorgon asså. Först begravningen och sedan ska min darling på krogen och jag som mår så dåligt för det också. Men det är bara att vara stark hela dagen genom imorgon. Men vi har varandra imorgon!

Men nu vill jag bara att denna kvällen tar slut snabbt och att Fredagen försvinner så fort att jag knappt vet vad jag har gjort. För jag börjar må dåligt redan nu och det är verkligen ingen kul, det är verkligen sämst.


Jag försöker iallafall se framåt, så långt det går.

bäst,bättre, bäst ;)

Jag drömmer om dig, jag tänker på dig, när jag hör ditt namn så ler jag, när jag ser jag så smälter hela jag för jag är så otroligt kär i dig! 8/11-09



Idag är det Onsdag och jag sitter just nu här i vardagsrummet helt otslagen (trött & sliten), jag förstår inte riktigt varför jag är så förjävla trött. Har ju bara gått i skolan 3 DAGAR! Men sista dagen imorgon, sen på fredag så kommer det bli en grymt jobbig och känslig dag! För då är det nämligen dags för begravning, usch fyfan! Det är ngt av det värsta som finns jag kan må så jävla dåligt för att bara ens tänka på det, men även när jag går på den, när jag sitter där, mina tårar bara rinner.. Men sen är det helg, och då hoppas jag verkligen att jag får träffa min älskling!


blablabla...

Hur svårt kan det vara, förstår du inte det själv.. jag vill prata med dig!



Asså, jag vill inte gå till skolan mer seriöst man är så jävla trött när man kommer hem, och när man ska gå upp på morgonen, det är ju verkligen värst. Men det är la bara att bita ihop och se nöjd ut.. är ju trots allt lov snart.




Skolan är ju bara ett helvete ;)

Trött trött trött och ännu mera trött! Seriöst hade bara två lektioner alltså börja jag 9.10 men jag är för jävla trött asså, och ont i huvudet har jag också. Kan det bli värre, nej inte just nu iaf. Jag som lova mamma att städa mitt förjävla stökiga rum, men det har jag ingen kraft till nu iaf. Får se senare om jag orkar!

Annars då, jofan! Snart helg iallafall. Går en dag kortare denna veckan pga begravning på fredag, usch för det! Jag mår verkligen skit när jag tänker på det, men det blir nog bra till slut. Blir nog väldigt fint tror jag.




"Jag är bara mig själv, och det tänker jag inte ändra på"

 



allt är på topp!;)

Ja, men här är jag igen.. tjejen som uppdaterar som hon vill! Nej men seriöst jag har faktiskt inte haft ngn kraft till att sätta mig och skriva ngt inlägg, vet inte riktigt om vad jag ska skriva längre liksom. Har inget sug för att skriva överhuvudetaget. Det kommer och går! Men anledningen till att jag inte skrivit ngt i helgen är för att jag har vart med älsklingen och då tar man all tid i världen för att vara med honom, men det gjorde ju inte han..utan han satt vid datan och titta sin "rosa" sida. Men alltid lika roligt och se vad det är han gör.

Imorgon börjar jag skolan, och jag börjar må cp dåligt för det, för jag vill verkligen inte börja för denna terminen kommer bli ett helvete om jag får vara ärlig. Men men, bara hålla humöret uppe. Har ju alltid helgerna att se fram emot, då jag får träffa min Pontus!







Bild på den bästaste Pontus!




"Jag lever för framtiden, jag lever i nuet..men minnerna bakom försvinner aldrig"


Älsklingsdatan;)

Längesen med ett inlägg nu ju, men jag känner att jag direkt inte orkar sätta mig vid en data när det inte är på min egna. Inte lika roligt, för jag har ju nämligen inga bilder att lägga ut då liksom. Men IDAG ska jag och pappa åka och lämna in den så antagligen får jag den om 1-2 veckor!

Nu är det inte långt kvar till skolan börjar, det är Fredag idag och på Måndag börjar vi..trist är det! Men kanske lite skönt? EH NEJ! Skönt att vara ledig och man kan göra vad man vill liksom.

Idag ska jag hem till Simone i Torslanda då, vad vi ska göra har jag ingen aning om, men vi får la se. Sen ska jag antagligen träffa Pontus, men det får jag se hur det blir med det. Han har la inte bestämt sig riktigt. Men får hoppas på det bästa!


En bild från veckan när jag var hemma hos Simone och hon passa Anton!


Paradise hotel ;)

Asså, ligger och kollar på paradise hotel & jag måste bara säga att dem som är med är det är verkligen helt patetiska, asså seriöst! Går runt och knullar varje människa som finns där, sedan ljuger om det osv. Men dem är smarta, det är ju deras sätt att spela! Men usch och den nya tjejen DALIN som är strippa, usch ogilla henne direkt jag bara såg henne.  Så ful är hon också, inte klokt!


Jag blir gaaaaalen!

Från blond till brunett;)!

Ja då var det gjort, mitt blonda blonda hår och blivit mörkt..helt otroligt asså! Att jag ens våga.. men resultatet blev ju perfekt enligt mig dåva!

Lite nervöst under procodurens gång, men men!



Mitt blonda hår...


...blev rött ( var tvungen att ta röd färg först i och med att jag var så blond innan, för annars skulle mitt hår kanske bli grönt)


& Resultatet!


Själv blev jag faktiskt väldigt nöjd! Tack Simone & Kicki för hjälpen!♥


mörker?

Nu har jag suttit framför denna datan ett väldigt bra tag, och det har jag faktiskt en bra anledning till och den anledningen är att jag inte vågar gå upp till mitt rum PGA det är mörkt i huset och jag är ju ensam hemma och därför blir det extra läskigt. Så jag vet inte riktigt när jag ska få mod till att gå upp, visst det låter jätte mesigt, men det är så jag fungerar. Jag avskyr mörker och ensamhet.. det finns nog inget värre.


Men jag måste faktiskt gå och lägga mig snart för ska upp tidigt, ska in till stan med mina brudar och kolla runt lite, sen ska vi hem till mig efter och mysa till det lite. Färga lite hår och sådant. Alltså jag ska bli brunett, ÄNTLIGEN! Har väntat så länge på detta, men har inte riktigt vågat.. sen har det la lite med pontus och göra?.


Jag var nog lite för söt när jag var liten.. gilla iaf att hjälpa farmor i köket.



PontusPontusPontus!

Vet inte riktigt vart jag ska börja, men älskling..du är bara för jävla underbar! Asså, det finns inga ord som kan beskriva dig. Jag försöker att komma på, men jag kommer verkligen inte på några för det finns inga ord som är så värda som du är! Du är verkligen perfekt på alla sätt, iallafall i mina ögon. Du har det där speciella som ingen annan människa har. Du visar din kärlek till mig på ett sådant sätt så jag blir alledes paff, har aldrig vart med om något sådant innan. Du gör mig lycklig, du gör mig glad..du får mig att känna mig älskad på ett väldigt speciellt sätt. Detta är bara början av vad jag skulle kunna skriva om dig, men jag vill känna att du kan tro på det också, så att det bara inte blir smörja för dig. Men jag ska säga dig, att allt jag säger, allt jag gör när jag är med dig..det gör jag av ren kärlek!


Pontus, Jag älskar dig!♥





Nyårsbilder 09-10!














2010...;)

ja, men asså nu är det faktiskt ett nytt år 2010! det känns helt underbart måste jag säga. Och jag fick en väldigt bra nyårsafton måste jag säga. Vi var inte många, men det var riktigt skönt det också. Det bästa av allt jag fick avsluta 2009 och påbörja 2010 med min älskling. Det är jag väldigt glad för. Men kan säga att detta var den värsta natten någonsin efter att jag har druckit, åh harrejävlar vad dåligt jag mådde. har vaknat upp stup i kvarten för att jag mådde så dåligt. & Pontus som låg jämte mig sov så jävla skönt han.

Men idag har det bara vart slapp, städa rent huset Henke gick hem (eller leta efter sin ring som han tappa igår vid tolvslaget) Efter det gick jag & Pontus upp till Jockes bil där han låg och sov för han ville inte sova i huset? Men vi gick och köpte pizza och det var riktigt gött måste jag säga.


Men nu är det nytt år och jag ska göra det till det bästa, eller iaf något bättre än 2009!


Tyvär kommer det inga bilder för jag kan inte lägga in dem i och med att detta inte är min data, men kolla facebook!