tar en paus.

Jag känner att jag nog ska ta en paus i detta.. och återkomma lite senare när jag väl känner för att blogga för just nu har jag inget intresse för det och jag är verkligen tom på ideér på vad jag ska skriva om. Men det blir nog bra. Om jag nu kommer tillbaka..

Västtrafik är verkligen en skandal..

bad update i know.. men det var en lång dag i skolan sluta 4 fast jag var hemma kvart över fem för att bussen inte kom (som vanligt) Vanligtvis ska det ta 20 min för mig att komma hem. Men nu tog det ju då en timme och en kvart, kallt? som fasiken men jag överlevde. Det är ju mig vi pratar om.  Men det blir till att ringa västtrafik imorgon för det funkar inte riktigt för jag har en buss jag kan ta och kommer inte den så blir det en väldigt lång väntan.

Har storstädat mitt rum vilket behövdes och under tiden färga jag mitt hår och även hjälpte pappa med hans nya iphone så det blev väldigt mycket att fixa kände jag men det löste sig tillslut. 





 


Mina inköp idag..
 Hårfärg- Åhlens 79 kr
Läcker rosa termos- åhlens 75 kr

 

 


Västtrafik= stor skandal..



Jag börjar bli förjävla trött på västtrafik faktiskt, seriöst! Man går in på sidan på morgonen och då står det INGET om att det ska vara några problem med min buss och då tänkte jag, då går la den som vanligt.. Jag kommer fram till busshållplatsen och väntar på bussen som ska gå 08.58! Men ingen buss kommer och jag väntar.. nej då hade dem hoppat över den turen och då vänta jag på nästa buss som skulle gå 9.13 men tro det eller ej, den bussfan kommer inte heller?!?!?! Jag menar folk ska la fan få komma till skolan och jobbet utan att komma en timme sent. Visst man kan la respektera att bussen är SEN men inte att dem hoppar över 2 turer utan att dem skriver ngt på hemsidan.. Fick man stå ute i 40 min för att min kära morfar kom och hämta mig:) Men sådant här att dem hoppar över turer brukar hända fast det inte är snökaos ute så detta är inget undantag.

Sammanlagt har jag väntat på bussen i 70 minuter idag! Det gillas♥


Av älsklingen.



Fick ett väldigt fint armband av min darling, tack så hjärtligt mycket!




Sportlov?

Jag är tillbaka, fast jag har inte blivit frisk än.. men det lär jag ju aldrig bli om vädret fortsätter så här och jag inte går rätt klädd så jag får faktiskt skylla mig själv(?) eller. Nej det tycker jag inte. Men sista dagen på detta roliga lov, eller har la inte vart så som jag önska mig i och med att jag vart sjuk hela lovet.
Men fredagen blev lite mer seriös faktiskt för då blev det bio med lillkusinen och vi såg "det regnar köttbullar" och den var faktiskt väldigt mysigt tycker jag. Emilia tyckte om den iallafall vilket var bra.

Snön här i Göteborg är ju verkligen KAOTISK! Jag menar det är 3 meter hög snö på vissa ställen och det är ju inte direkt skönt det för sen när den smälter så kommer det bli översvämning överallt. Men det är väl mysigt så, men det är ju bara för mycket liksom.




video ;)

 


 

 

Galna ungar :)


Sjukling..

Jag är ledsen för dålig uppdatering men det är så att jag har gått och blivit sjuk och då är jag inte så sugen på att sätta mig framför datorn för jag blir bara helt yr av det. Men kommer tillbaka när jag är frisk.

S U N N E in Värmland

Bilder ifrån helgen:)









En massa massa mys!

Sunne..

Hemma ifrån Sunne nu :)
text & bilder kommer senare..

Skolan and Sunne

 



Ligger fortfarande i min säng, har nämligen legat vaken en stund nu och varför vet jag inte men det är skitsamma. 7 Ringer alarmet så jag kan ligga och dra mig en liten stund till. Ska upp och packa snabbt för idag efter skolan åker jag och älsklingen upp till Sunne och hälsar på min bror. Fast mamma och pappa är där innan för dem åker bara tidigare. Men det blir faktiskt väldigt mysigt det tror jag.

Men först ska jag ta itu med den förbaskade skolan..

 


En glad hanna ;)

Måste bara börja och säga att jag är extremt stolt över min pojkvän som fick sitt körkort idag, Grattis Älskling!:)


Jag är så extremt överglad nu så det finns ju inte, asså sitter bara här och ler åt ingeting typ och jag fattar inte riktigt varför det är så om jag får vara ärlig. Men kommer nog på snart varför det är så, eller varför jag är glad menar jag.
Jag har vart väldigt snurrig idag måste jag säga, först när jag var på Ica så skulle jag hämta ut paketet fast jag hade köpt saker också fast dem sket jag i efter att jag hade betalat dem så killen som satt i kassa fick komma ut med dem. Sen när jag kom på att ketchupen var slut så skulle jag öppna en ny och då gjorde jag det, men jag tog aldrig ketchup på mackan som jag skulle ha utan ställde in den i kylskåpet igen? Är man trött då eller vad är man egentligen?







Smile bby!


Skolan & Shopping ;)

Prata precis med min advokat och allting gick jätte bra, men vill inte riktigt gå in på vad det är som har hänt förens allt har ordnat sig! Men just nu är det väldigt lugnt.
Gick tidigare ifrån skolan idag, men börja vid 12 och gick därifrån 12.30 och det var för att vi hade svenska prov och så blev jag klar, men skulle egentligen haft psykologiprov efter det också men i och med att jag inte hade pluggat tillräckligt och jag mådde dåligt så åkte jag hem, hihi!

Fast stanna till vid stan innan jag åkte hem för skulle köpa ett par leggins, men det blev lite mer än det :) Och så fick jag sms att min tunika hade kommit ifrån Bubbelroom så stanna till vid ica och hämta ut den också. Glad;)



Gråa leggins-Vero moda
grå/beigh tunika- lindex
Svart Tunika- Bubbelroom



säger nu..



Hoppas ni sover gött. Jag ska inte lägga mig än, men tänkte stänga av datorn och sätta på en film. Börjar ändå vid 12 imorgon så det är väldigt skönt det. Måste även plugga lite mer på proven jag har imorgon.



Jag ger mig inte in på något som inte känns bra och något jag inte vet att det kommer hålla, så snälla bby ge mig lite uppmärksamhet!


Spårlöst borta.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6577998.ab



Hitta den hemska artikeln nu när jag lästa Aftonbladet!

"Varje år förblir 25-35 personer försvunna och sammanlagt är 1096 svenskar fortfarande spårlöst borta" Jag tycker verkligen att detta är hemskt. Tänk deras föräldrar som inte vet vad deras barn är. Att behöva gå runt med den känslan varje dag. Vakna upp på morgonen och fundera på om ens barn skulle komma hem idag. Eller veta att ens barn är död men man får inte hem kroppen för att man inte hittar den. Hur kul är det att inte ens få begrava sitt barn.(misstolka inte meningen) Menar att man hellre vill begrava sitt döda barn än att begrava ngt som egentligen finns långt ute i skogen kanske. Eller folk som kanske sitter inlåsta ngnstan och inte blir utsläppta, folk som blivit bortförda. Kanske till och med någon som tvingats flytta utomlands och bytt identitet. Men jag tror att dem flesta av dessa människor (1096 människor) är döda idag. Sorgligt, men sant!
Den senaste spårlösta människan. David, 18 år som försvann efter en fest? Liksom vart fan har han tagit vägen om jag får undra? Man försvinner inte bara hur som helst. Men jag tror det att han kanske vart så full sedan gått ut och frysit ihjäl, men då måste man ha hittat honom tycker jag då. Mördad kanske?

Slappis..

Jag orkar seriöst inte plugga mera, men det är just det jag måste göra..tyvär! Men vad gör man egentligen inte för att få bra betyg om jag får fråga? Jo exakt man pluggar. Skulle egentligen till Allum idag också men vi har ingen bil hemma nu för pappa kommer inte hem förens vid 9. Så irreterande fan! Allt är så irreterande just nu känner jag. Men jag får nog ta och plugga vidare nu tror jag, tyvär. Sova och äta lite också kanske.

Allt jag vill är att få vara med dig, men dig hör jag knappt av. Kärlek är det finaste som finns, men det kan även vara det jobbigt, ledsamt, elakt, det kan vara allt! Och ändå är man så jävla kär i bara kärleken. Men i även sin pojkvän(L)

sova.




Hoppas ni har sovit gott, men jag ligger fortfarande i sängen så jag tänkte skriva väldigt snabbt nu i och med att jag ska till bussen om en halvtimme. Men det blir inte en så lång dag idag faktiskt för jag tänkte nämligen..ääsch jag tar det sedan när jag kommit hem.
Men ni får ha en bra dag!


Jag är bara för bra ;)

Harrejösses vad trött jag är nu, asså ni anar nog inte hur trött jag är och allt detta beror nog på en lång dag i skolan ( halv9 till halv5) och hemma nu ifrån en timmes pass med Indoorwalking. Asså då får man säga att man är trött, för detta passet var verkligen inte roligt. Fyfan vad jobbigt. Men det känns så jävla bra efter för då vet man att det blir ett bra resultat. Blir man snygg så blir man, eller just det är man snygg så är man;)

Men nu ska jag plugga vidare tänkte jag, för har ett historia arbete som ska in imorgon för annars får jag inte sovmorgon på torsdag och vem gör inte allt för att få börja typ 12 på Torsdag? Fast har två prov då också och det blir seriöst inte kul.. två prov på raken.


Kan inte ladda upp några bilder för blogg.se laggar lite märker jag. Men senare kanske! Kiss and hugs!

Engelska.

Godmorgon alla läsare! Sitter just nu i datasalen och har Engelska, men det finns la inte direkt så mycket att göra faktiskt. Gillar min englärare för hon är verkligen borta, hon är lat men ändå så jävla snäll! Hade väldigt många konflikter med henne i höstas men det har faktiskt lugnat sig nu om jag får vara ärlig! Mitt temprament har lugnat sig! Snart bamba vilket jag längtar till för jag är väldigt hungrig faktiskt. Slutar halv 5 idag tyvär segt men det får man la ta sedan träning ikv med mami! See you later, kiss

Varje dag som kommer då man vaknar upp så funderar man ALLTID på vad som kommer att ske den dagen. Även om det känns fel att gå upp så gör man det ändå & det leder alltid till något negativt.


Snake.

Detta måste du bara se!

Första ggn Pontus visa mig detta klippet så sket jag nästan på mig, ah okej lite överdrivet men man blev så jävla skraj så det tog ett tag innan man fatta vad som hade hänt.



Men skyll inte på mig om ni INTE kan sova inatt!


Jag blir så J***a trött.

Seriöst ni människor? har ni inget bättre liv för er eller vad är erat problem? Snacka skit och skapa rykten hur som helst. & ni som ska vara så tuffa framför dataskärmen. Det är där ni kan sitta och säga erat skit men sedan när man möter er så håller ni käften och snackar skit bakom ryggen på mig. Vem är det egentligen som ska växa upp om jag får fråga.
Det här med respekt och skit, snacka om att det är en enda storskandal, eller vad ska man säga. Att man ens ska behöva accpetera denna skiten. Nej det tycker jag faktiskt inte att man ska behöva. Men det är exakt det man måste för att Sveriges människor har blivit så jävla tragiska om jag får säga sanningen. Jag är inte perfekt, men jag sitter inte och babblar en massa skit till ngn och sedan håller käft när jag möter den. Att falla för grupp tryck och jag vet inte vad.

Men det värsta jag vet är att man ena stunden sitter och snackar skit om personen men sedan är med personen, hallå eller! Vad blir det för nyttigt av det egentligen, spela en falsk människa eller vadå?
Men det är exakt så tjejer spelar sitt spel för att "passa" in, kör sitt falska jag medans man är ngn annan hemma ALLT För att vara en av dem coola eller varför gör ni på det sättet? Så jädrans fjantigt att göra det, man blir inte en bättre människa av det utan man får bara sämre rykten om sig själv. Skitsnackskitsnackskitsnack.

Välkommen till 2010 eller vad ska man säga? Välkommen till skitsnacket, enda sättet att få kompisar ;)

Godmorgon!

3 månader med min bästa idag, mys på det!


Nu ska jag faktiskt gå till Skolan, usch på det. Vill verkligen inte nu men måste ju..men hoppas allt att denna veckan går snabbt men det tror jag för snart är det lov!
Men nu ska jag bara sminka mig sen går jag te bussen, have a nice day! ;)


Linne & Wallander.

Efter denna konstiga kväll så kände jag att jag skulle ta och pigga upp mig lite, och då köpte jag faktiskt ett väldigt sött linne ifrån bubbelroom. Så nu längtar jag tills jag får det. Kan man gör impulsköp så kan man ;)
Tänkte även köpa min efterlängtade bikini denna veckan, dags att göra det så att man iallafall kan få lita sommarkänsla, nej men det är mest för att den inte ska ta slut.




Men nu blir det faktiskt att checka på Wallander(älska) Det är en av mina favorit serier(filmer) Älskar verkligen Svenska krimfilmer. Men det vet jag faktiskt inte varför jag har fått det intresset för dem, men jag tycker bara att dem är bra, nog om det!


MRL & Solning.

Hemma nu ifrån ett MRL (mage,rumpa & lår) och solpass, men MRL den sög verkligen idag det där var verkligen inte ett sådant pass utan detta var mer stepup och då kan man lika väl köra ett stepup pass på tisdag! Men jag gick ut därifrån, fy fasiken var sur jag var. Men jag träna lite annat medans mamma var kvar där inne:) Solningen var ju bara inte ännu värre, jag köpte sådan kokosolja så man blir brunare..men vad fan! Självklart blev jag helt fläckig på kroppen också. Ingen bra dag på gymmet då alltså.

Men nu blir det till att plugga för denna veckan kommer att bli ett helvete verkligen.

love.

♣ En tjej vill höra hur snygg hon är.
En tjej vill höra hur vacker hon är.
En tjej vill höra hur fin hon är på morgonen då hon precis har vaknat.
En tjej vill höra hur söt hon är utan smink.
En tjej vill höra hur älskad hon är.
En tjej vill höra hur bra hon är.
En tjej vill höra varför killen är tsm med henne.
En tjej vill inte behöva känna sig svartsjuk, utan hon ska veta att det är med henne killen är tillsammans med.
Men en tjej ska inte behöva be om detta..




En tjej vill helt enkelt att killen ska visa hur mycket hon egentligen betyder för honom utan att det finns andra tjejer runt om honom. Han ska acceptera,och älska! Du är hennes, då vill hon bara att du ska vara din.

Pojkvän!

Hemma nu från min käraste Pojkvän som jag fick träffa igår, och så glad jag blev när han sa att jag kunde komma ändå! Helt mys måste jag säga.

Ikväll blir det middag och melodifestivalen hemma hos Simone och det blir nog väldigt trevligt tror jag, får la hoppas! Jo men självklart blir de det!





Jag vet ingeting.

Nej exakt, jag vet faktiskt ingeting just nu jag orkar heller inte tänka mer. Jag är helt tom på ord och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Just nu Behöver jag min Pojkvän, men det känns så jävla värdelöst att jag inte får vara med honom. Jag behöver dig!

Jag lyckas inte komma upp till glatt humör, ingeting funkar! Fast var Hos min käraste mormor & morfar efter skolan idag och hälsa på dem och det var faktiskt väldigt trevligt och mysigt. Har nämligen inte träffat dem sen julafton. Sen var det dags för polisförhör och det var la okej, men det är ju nu allting börjar! Och det finns ingen människa, seriöst ingen människa som orkar bry sig eller vet vad den snackar om förutom min pappa känns det som. "det blir bra" är det man får höra.

& Skolan tar livet av mig just nu, en sak av hundra femtio saker är avklarade.. hur ska jag orka egentligen, jag bara undrar?  Och jag har rätt att tycka synd om mig själv ibland, det är inte ofta jag gör det men nu är det fan dags för det!




Känslosamma Hanna..


Skador..;)

Ni som påstar att fotboll är en MESIG sport..



i huvudet på en blondin..nej brunett!

Vad befinner sig i mitt huvud nu(?) jo självklart en jävla smärta.. förstår inte riktigt men det gör så fruktansvärt ont så det finns inte men ändå sitter jag här och skriver. Hur dum får man egentligen vara då? men som sagt kan ju inte missa det som händer i datavärlden. Men snart börjar faktiskt efterlyst men innan dess hade jag tänkt och dusch och äta lite kvällsmat! och mina föräldrar har köpt kalaspuffar och det är ju så gott.

Det finns fan inget värre nu..

Från att ha varit en sur liten flicka idag till att ha blivit på lite bättre humör, och det som gjorde mig på humör är faktiskt EFTERLYST! Det är nu tillbaka och går varje onsdag, asså mitt favvoprogram faktiskt. Jo många tycker att jag är skittöntig som tittar på det. Men jag tycker att det är så intressant faktiskt. Så kl 21.00 ikväll sitter jag spikad framför tv:n Mums!

Men nu ska jag faktiskt fortsätta att plugga, har nämligen jävligt mycket att göra nu

♣ Engelska redovisning ( Imorgon)
♣ Redovisning, arbete funktionshinder ( tisdag)
♣ Historia inlämning (torsdag)
♣Psykologi prov (torsdag)
♣Svenska prov ( Torsdag)


Detta kommer ta på mina krafter så otroligt mycket, man har bara lust att försvinna just nu. Det finns inget som ger mig krafter till att orka. Eller jo, min Pojkvän men han får jag inte träffa förens nästa vecka ändå. Kommer bli 2 HELVETES veckor!



Bilder från Lördagen!