Jag hoppas att jag får en härlig resa...

Just nu sitter jag faktiskt i soffan och lyssnar på min brors snarkningar..dem är ju inte lite höga heller! Antingen pratar han i sömnen eller så snarkar han, så man får aldrig någon tyst natt! Stackars hans flickvän. Men tror nog mer att hon är van nu;)!
Men jag fattar faktiskt inte vad jag gör uppe nu, jag är liksom hur trött som helst men kan bara inte sova vilket gör mig irreterad. Hur svårt kan det vara liksom, blunda och somna..men nä tydligen inte! Kanske kan bero på att jag åker hem idag och jag vill inte vakna försent(?) Brukar faktiskt vara så.
Ser verkligen inte framemot hemresan idag pga 1. den ska nu ta 4 timmar 2. Jag vill inte lämna min bror! 3. Jag måste vänta i Kil i typ en timme, och Kil har världens tråkigaste central. 2 spår och inget mer.
Men det bästa av allt med denna hemresan är att jag ska träffa Pontus sen, han möter upp mig sen så åker han med mig hem..mysmys!


Idag är det Torsdag...

Jag har kommit på en väldigt skojig sak och där är.. varför killar nu är så intresserade av bröst "en pojkdröm" Jag menar det att det är 2 feta klumpar som egentligen inte gör någon nytta förens man får barn. Då undrar jag varför ni killar gillar att titta på brösten och framförallt ta på dem? Liksom vad är det goa med det. Ta på erat egna fett om det är såpass viktigt att få ta på det. Eller ta på era egna kulor? Nej det vill ni inte.. Bröst är det första ni kollar på om ni ser en tjej med ett linne på stan... "muums, bröst" och är dem inte tillräckligt stora så skiter ni i det.

Men nu skiter vi i det, vad har hänt i Sunne stad idag då, jo jag har faktiskt gått runt för mig själv och kikat lite i dem affärerna som nu finns här. Väldigt trevligt, fick med mig ett par gö snygga jeans och två par benvärmare.. just det jag var och handlar också, tacos som vi ska äta ikväll. Sista kvällen jag är här nu på ett tag, det känns faktiskt väldigt trist måste jag säga. Det är så sjukt underbart att vara här faktiskt, man känner sig bekväm.. Inga bekymmer liksom.

Jag vill skriva,sjunga,dansa,leva...

Det finns mycket jag vill göra med mitt liv, men det jag känner jag har verkligen ingen lust att planera mitt liv, för det blir aldrig som man har tänkt sig ändå. Jag tycker att man ska leva för dagen.. vara glad! Man vet aldrig när livet kan ta slut, men nu ska man heller inte gå runt och tänka "jag kan dö vilken minut som helst" För då blir livet extremt tråkigt. Men man ska vara "crazy" göra galna saker med sitt liv, inte bara sitta framför datan och bli tjock. Utan ut och rör dig, ut och se dig runt. Finns alltid saker man kan göra. Varje gång jag vaknar på morgonen tänker jag förutom att jag vill sova mer så tänker jag, idag ska det bli en speciell dag, Och det bästa av allt, mina dagar blir ALLTID speciella, jag vet aldrig vad jag möter. Men dem blir bra, spelar ingen roll vad jag gör. Men jag somnar oftast med ett leende på läpparna.

På tal om att byta lite samtalsämne!
Men jag kom på det att det finns folk som inte vågar ta sig ut heller, utan dem vågar helt enkelt inte lämna dörren pga saker som har hänt i deras liv, och varför ska man behöva gå rädd i sitt egna samhälle? VARFÖR undrar jag bara, jag blir gaaleen på sådant, det är fan inte klokt att det ska behöva vara så. Att det finns så sjuka människor som kan förstöra andras liv, det är ju förfan pinsamt. Det enda dem tänker på är sig själva, och varför är dem så idiotiska, jo oftast är det för hur dem själva har blivit fostrade av sina föräldrar. Men säger inte att det alltid är så, men oftast. Jag menar våldtäckter..vem tjänar på det egentligen? INGEN inte ens människa som utför det tjänar på det. Jag undrar egentligen åt vilket håll världens försvinner..inte till det positiva som människor påstår, det blir bara mer och mer skit ju. Är det såhär dem yngre ska behöva växa upp ur.. Dem kommer ju bli helt förvirrade, dem kommer inte veta vad som är rätt eller fel.
Folk i alla åldrar går ju rädda nu för att det ska hända något när dem är påväg hem, det är fan inte rätt! Det är en stor skandal!

Otroligt...

Ni måste bara titta på detta klipp, en mamma som var på en tågstation i Melbourn.. vagnen rulla ifrån henne och ner på tågrälsen..precis då kommer det ett tåg kör över vagnen...



 

Bebisen överlevde..


Bilder..

Måste visa ett par läckra bilder som togs uppe i fjällen av min brors klasskompis Simon, grymt snygga bilder måste jag säga!


 

 



Min bror och hans flickvän Emma!

men det funkar också..

Jaha nu sitter man inne på sin brors rum och inte gör ett skit, fick veta när jag satt på tåget att han skulle iväg till Mariestad och spela match. Det var ju kul nu när man äntligen åker upp. Men aja, att bara vara i Sunne gör mig nöjd. Extremt skönt att vara här faktiskt, blev härligt bemött av Emma(min brors flickvän) Men nu är hon och jobbar, men hoppas att hon kommer sen och gör mig sällskap för min bror kommer jag inte få se ikväll iallafall.

Kan du bara sluta och nämna helt onödiga saker för mig som jag inte ens frågar om, börjar bli riktigt trött på det. Det gör inte mig gladare när du nämner det om du nu tror det, tvärtom..det gör mig förbannad. Lägg av nu!, säg vad du vill med det istället.
Jag vet inte längre.

Bilden:
Tagen uppe i fjällen när min bror och hans klass var ute och fjällvandra.


Göteborg-Sunne...

Äntligen, det känns NÄSTAN som att man ska åka utomlands, samma känsla iallafall.. men detta ska bli hur skönt som helst. Bara att få komma bort, speciellt till den lugnaste staden i hela Sverige. Knappt en stad ju, en liten håla som ingen vet vart den ligger. Men den är skön.
Men nu ska jag bara packa ner det sista sen kommer min goa morfar och hämtar mig och sedan kör han mig till Centralen. Det här kommer bli kanon!
 




 




Jag tror jag börjar bli galen, att inte ha pratat med dig får mig att må dåligt, jag vill prata med dig typ nästan hela tiden, du gör mig glad, du gör mig lycklig.

MEN jag vågar helt enkelt inte,vill inte vara för på.
Jag tror jag börjar bli galen, att inte ha pratat med dig får mig att må dåligt, jag vill prata med dig typ nästan hela tiden, du gör mig glad, du gör mig lycklig.
MEN jag vågar helt enkelt inte,vill inte vara för på.

"Jag skulle vilja kalla dig för min"


Det är för underbart..

Måste bara säga att det är så jädra typiskt, satt precis och skrev ett väldigt långt inlägg.. och självklart råkar jag kryssa ner hela sidan så allt bara försvinner. Det är så typiskt mig att göra det. Men tänker inte skriva om det heller för det hinner jag inte.

För ska säga det att imorgon åker jag till Sunne och hälsar på min bror. Kommer hem på Fredag får se om jag skriver då.. Kommer iallafall hålla mig borta ifrån datavärlden nu när jag är där uppe, blir bäst så faktiskt.

Det bästa på hela kvällen eller hela dagen är faktiskt att Ifk Göteborg är fortfarande i Kampen om SM-guldet, visst är det underbart? Jag är obeskrivligt glad måste jag säga.



Jag vill att du ska förstå...

Ligger just nu i sängen efter att ha sovit i 2 timmar, känns ju helt underbart måste jag säga.. och det beror på att när jag låg och kolla på film igår efter att Pontus hade gått så somnade jag vilket inte var så jätte smart och då sova jag i typ 4 timmar, Vakna upp helt panikslagen visste inte vart jag var osv.. sen kom jag på att jag var väldigt pigg så ah låg och smsa med min sötnos fram till typ kl 5 för då bestämde jag mig för att sova. men oj, sov inte länge för det.

Men vad händer idag då, jo idag ska jag äntligen träffa min underbara Cissi, har säkert inte träffat henne på en månad. Så får se vad vi hittar på,måste iaf till Allum så hoppas att hon kan hänga med dit.

Nu börjar jag känna mig extremt stressig igen och jag vet faktiskt inte varför, men det är nog dels för att jag åker till Sunne och jag känner att det inte finns någon tid för mig att packa för imorgon ska jag hem till Simone för hon ska passa sin lilla kusin och då fråga hon om jag ville vara med och självklart ville jag det. Men sen på kvällen är det fotbollsmatch och den håller säkert på fram till 9 och så ska vi städa efter,kommer vara hemma vid halv 11 kanske. Jag har inte ens beställt biljetten en, skitbra känner jag! Men det löser sig nog tillslut hoppas jag!

Det finns en sak jag har kommit på och det är när det gäller att jag säger postiva saker till folk, då tar ofta dem det osäkra före det säkra, för då sitter dem och säger "menar du verkligen det", eller "är det sant" eller så försöker dem komma på andra saker. Men jag menar, ofta att jag skulle sitta och säga saker jag inte menar det gör jag bara inte, för det är så grymt elakt måste jag säga.
Så kom ihåg: Jag talar alltid sanning! (oftast)



I gotta a feeling..

Sitter här för mig själv, Pontus gick precis! Kan säga att jag har haft det grymt mysigt, men det är som alltid annars också. Men nu var det något speciellt. & det härliga är att vi inte har gjort ngt speciellt heller, kollat på film och myst, måste säga att det är undeeerbart! Kommer det ta ett tag innan jag får träffa hjärtat igen vilket kommer bli grymt tråkigt! kommer sakna honom, det kan jag säga!

Men nu är det iallafall lov vilket är grymt skönt, bara ta det lugnt vilket jag måste ändå som min läkare sa till mig.. så nu blir det bara slapp lov, ingen alkohol eller stress. Kanon nu när det är halloween nästa helg också..men men alkohol är faktiskt inte allt, och det är flera som måste lära sig det! Nämner inga namn, hehe;)

Nu är det ett års sedan, ett långt år sedan du förstörde mitt höstlov, du förstörde mitt liv.. Men kan bara säga att av det som hände då har jag lärt mig grymt mkt nya saker i mitt liv, jag har blivit en starkare människa och jag vågar göra mer saker. Du har det bra nu och jag är grymt glad att se dig med henne faktiskt, jag mår inte dåligt av dig utan jag bara skrattar om jag ska vara ärlig. För detta är mitt liv, det är ingen som längre behöver se på mig med Sadblick när vi ser dig med henne eller när vi bara ser dig själv, utan nu är det bra! Jag har ett underbart liv. Mitt höstlov börjar annorlunda denna gången, inte negativt utan positivt.
Du är ute ur mitt liv, jag har annat som tar över din plats, men du kommer alltid att finnas i mig.





2 månader kvar till julafton..

Första dagen på lovet och det känns inte ngt sisådär speciellt,utan känns mer som helst men det kanske har sin förklaring det är ju faktiskt helg! Men detta lovet ska jag faktiskt bara ta det lugnt,umgås med vänner och åka upp till min älskade storebror i Sunne och det ska blir så ***** underbart måste jag säga! Usch vad jag saknar honom, har inte träffat honom sen..ah jag vet inte ens när jag träffa honom sist.
Men jag tar varje dag som kommer, vill ju helst inte att lovet ska gå för snabbt men det blir säkert bra!
Men idag ska jag få njuta av dagen med Pontus!


Jag vet inte vad jag ska säga, jag vet inte vart jag befinner mig, jag vet inte vad jag känner.. det är så otroligt mycket nu som händer i mitt liv så jag vet varken ut eller in längre. Men jag hoppas bara på det positiva faktiskt!








Hej broder, jag saknar dig(L)


Bröstsmärtor=Magkatarr...

Jag har fått en förklaring på mina bröstsmärtor nu som jag har haft i ca 1 månad..igår efter idrotten när vi satt i bamba så fick jag en så oförklarlig bröstsmärta, den kändes som om ngn hade stuckit en kniv i mig eller ngt. Så vi gick till skolsyster och där skicka hon mig till Axess akuten för att min mamma tydligen var där också, när jag väl var där så fick jag prognosen magkatarr och det innebär att man har stressat för mkt och då börjar det bildas sår i magen fast det har inte gått så långt till magsår men hade jag väntat några dagar till så hade jag haft magsår. Så nu blir det till att äta pencelin i en månad vilket blir grymt segt för hatar att ta tabletter.. Men det var skönt att få en diagnos istället för att gå runt med bröstsmärtor. & nu blir det ingen snabbmat eller alkohol på en månad heller, grymt!
Tack Simone,Kicki och meela som följde med mig och hjälpte mig!



Dags att dra sig till bussen...

Ytterliggare en seg seg dag måste jag säga, en sådan dag man vill ligga kvar i sängen och sova..Men tittar man ut genom fönstret så ser inte vädret så dumt ut iaf vilket är skönt iaf. 2 sega lektioner idag då, men det går snabbt hoppas jag iallafall. Sover inte så jätte bra på nätterna längre heller, utan vaknar upp flera gånger och jag drömmer sjuka saker hela tiden, vilket börjar bli riktigt irreterande. Jag vill Sova!
Men nej, nu ska jag fixa ordning mig och packa väskan sedan dra till bussen för att sätta mig bakom skolbänken.
Men vi hörs senare!


Ibland måste man få skratta lite...

Tycker "praktikanten" är fööör skön asså! Är lite skoj med lite humor i reklamen också!





 


Jag vill kunna säga...

Måste bara säga det att jag blir bara mer och mer glad för varje dag som går, vill ni veta varför? Jag säger det ändå. Jo för varje dag som går så får vi sluta tidigare i skolan och det betyder att lovet snart är här, och det ska bli hur skönt som helst måste jag säga.

Men jag måste bara berätta att idag var vi på en sådan grym teater, Topboy heter den och den handlar om våld, fotbollsvåldet. Det var 2 st personen som gjorde denna teater och dem gjorde det på ett sådant bra sätt så man var verkligen inne i den hela tiden. Men det värsta av allt är att dem själva har vart med om detta. Men därför att det ändå positivt att dem går ut med det och ännu bättre att dem gör en teater av det. Fast dem var inte inblandade i fotbollsvåld utan vanligt våld på gatan bland olika firmor. Men dem hade gjorde om det så att det blev till fotbollsvåld. Men det är en teater alla borde se faktiskt, grymt värd att se!


Dags att gå upp snart och äta frulle..!

Att få ligga kvar i sängen en stunder efter att alarmet har gått på att så mega skönt måste jag säga, men det bästa av allt just idag. Alarmet har inte gått på en, utan kl 9 sätts det på vilket känns så skönt för det betyder att jag inte måste stressa.
Men vad gör jag uppe nu då kan man undra? Jo jag vakna av att jag var hungrig(ovanligt?) Absolut inte, oftast det jag alltid vaknar av. Så jag ska nog bege mig upp ur sängen(om jag orkar) och äta en mkt go frukost. För att sedan bege mig till den underbara skolan, och där väntar fika och engelska prov. Och senare ska vi på teater, tror den handla om fotbollshuliganer så det kan nog bli riktigt intressant faktiskt.
Men ska nog ligga kvar i sängen i minst 10 minuter till iallafall, är så varmt och gött, behöver inte stressa nu iallafall.



- Vi gör det igen!

Måste bara säga det är jag är super duper glad nu, det finns inget bättre avslut på en fotbollskväll än att min underbara blå vita lag tar hem ytterligare en seger! Det är för underbart måste jag säga, just mot Malmö också!
Men kan även säga att Malmö var mkt bättre spelmässigt, men det är inte så man vinner utan man måste göra mål också som blåvitt gjorde, såklart!

 

En gammal goding!


-Inlåst!

"Jag sitter här, inne på mitt rum. Hör tystnade susa igenom rummet! Det är nu man känner sig inlåst i sitt egna rum. Mina känslor för mina föräldrar börjar bli rikigt svaga, jag känner inte igen dem längre!"

Det är såhär jag skulle kunna tänka om mina föräldrar, men snart börjar jag också göra det. För nu känner jag att dem börjar gå för långt med det dem håller på med. Jag menar jag har inte mina föräldrar hemma längre.
Antingen jobbar dem eller så är dem uppe i Sunne hos min bror, jag menar är det rätt att göra så? Nej det tycker verkligen inte jag. Dem själva tror att jag tycker det är skönt att dem är borta så mycket, men i själva verket tycker jag att det är riktigt sorgligt. Jag vill ha dem hemma någon gång iallafall.

Men iaf, min helg har vart PERFEKT, eller det är de minsta man kan säga.. Men det är har iaf varit riktigt skön. Fredag tillbringa jag kvällen hos Pontus vilket var riktigt mysigt. Lördag spela mitt lag matcher(gick ingen vidare) Senare på kvällen kom mina flickor hem på middag hos mig och det var faktiskt rikigt mysigt och skönt. Känns som om jag inte har vart med dem på evigheter och ändå träffar jag dem varje dag i skolan! Senare kom även Pontus och han sov över och det var ännu mysigare. Fast att somna halv 6 på morgonen och gå upp vid 12 för att man inte kan sova längre kändes inte bra, men Pontus låg kvar den trötta killen.

Skolan idag bestod av en lektion, Historia! Ska jag vara ärlig så minns jag ingeting av vad hon sa på hela lektionen. Vi prata om medeltiden iaf. Men jag var knappt närvarande men det gick bra ändå.

Nepp, nu väntar engelska plugget sen blir det att titta på Ifk Göteborg-Malmö! Kom igen nu blåvitt!


Handboll,Pontus

Har ni någonsin funderat på varför det är så att man måste gå upp tidigt, varför man lägger saker så otroligt tidigt?
Jag menar då när man börjar skolan vid 8 på morgonen, alltså det finns ingen som inte kan vara trött vid den tiden. Det är stört ändå. Vi ska ändå få sova ut, ah kanske inte hela dagen då men ialllafall börja vid 10. Iallafall, igår var jag i Jörlanda igen. Hos sötnosen pontus, alltid lika mysigt! Kom hem vid..vet ej men mådde otroligt dåligt, huvudvärk och sånt. Idag blir det mys med tjejorna, allmänt slapp faktiskt. Skönt att få vara med kompisar på helgen, hinner ju inte det direkt på vardagarna. Nu sitter jag iallafall och lyssnar på lite skön musik. Ska snart gå till köket och börja laga mat. ah just det, nu på morgen så var jag faktiskt med mitt lag i Angered, dem spela 3 matcher, gick la ingen vidare. Men ni var bra småkillar(kortedala).

haha, helt Förvirrad!

Vet knappt mitt förnamn längre? ska det vara så..jag menar skolan tar verkligen död på mig. Orka att det ska vara så, och jag vet knappt inte vart mina föräldrar är längre. Det är mer att jag får börja hålla reda på dem. Det ska absolut inte vara så. Jag vill ha tillbaka min familj, dit den dagen när vi satt hemma en lördag och åt middag tillsammans efter att min bror har haft sin hockeyträning eller spelat match. Jag gillade verkligen det familjelivet måste jag säga. Nu är det mer så att min bror lever i Sunne, min mamma jobbar och min pappa jobbar. Jag lever mitt liv. Redan vid 17 års ålder. Kan ju nästan flytta hemifrån, eller nja vill nog bo kvar ett tag till.

 


haha, helt Förvirrad!

Vet knappt mitt förnamn längre? ska det vara så..jag menar skolan tar verkligen död på mig. Orka att det ska vara så, och jag vet knappt inte vart mina föräldrar är längre. Det är mer att jag får börja hålla reda på dem. Det ska absolut inte vara så. Jag vill ha tillbaka min familj, dit den dagen när vi satt hemma en lördag och åt middag tillsammans efter att min bror har haft sin hockeyträning eller spelat match. Jag gillade verkligen det familjelivet måste jag säga. Nu är det mer så att min bror lever i Sunne, min mamma jobbar och min pappa jobbar. Jag lever mitt liv. Redan vid 17 års ålder. Kan ju nästan flytta hemifrån, eller nja vill nog bo kvar ett tag till.

 


-Självklart hanna!

Ja, nu sitter man återigen här framför datan.. och den gör jag fortfarande av en anledning. PLUGG! Det tar aldrig slut ska ni veta, så fort man har gjort klart allt så får man bara nya grejer vilket gör mig så grymt irreterad. Jag orkar inte sitta inne efter skolan VARJE dag. Jag har ett liv utöver skolan och det trodde jag dem förstod. Men tydligen inte. Rök ihop med min Engelska lärare idag IGEN. Hon är bara för mycket måste jag säga.. och det är samma diskussion varje lektion. Att hon inte ger sig, jag fattar inte. Jag vill bara ha helg nu, och imorgon ska jag träffa Sötnosen Pontus igen, vilket gör mig på gött humör. Vad vi ska göra har jag faktiskt ingen aning om, men jag ska iallafall hem till honom och det ska bli mys. Men först har jag ju skolan att fixa, men imorgon blir det nog väldigt skön dag. Inte så många lektioner vilket är rätt skönt.


-Julafton?

Nu kan man nästan tro att det är julafton i min familj, eller iaf inte för min del..men för min bror. Mina föräldrar har vart i väg hela dagen och köpt kläder och saker till honom. Och jag har faktiskt ingen aning om varför dem håller på så här, liksom köper grejer till honom hela tiden. Och den enda anledning till varför dem gör så är att min bror inte har råd att köpa egna kläder för att han bor själv uppe i Sunne (värmland) och betalar mat osv. Men jag tycker inte direkt att det är rättvist att man gör så, det är inte snällt mot mig. Liksom.. varför är det så? Är inte jag lika mycket värd som min bror eller vad är problemet. Jag menar, bara för att jag får studiebidraget i handen så betyder väl inte det att det räcker till kläder. Dem vet ju inte hur mkt jag behöver. Det är inte rättvist, jag mår inte direkt bra av det. Och jag mår verkligen inte bättre av att höra varför dem gör som dem gör, han får saker HELA TIDEN!
Dem är aldrig hemma, jag får oftast laga mat till mig själv, får städa, tvätta. Väldigt mycket. Men jag vill ha en fritid också, vill kunna vara med kompisar. Men nej, den tiden jag får över efter att jag har gjort mitt måste jag göra läxor. Det är tröttsamt. Det värsta av allt är att mina föräldrar skyller på att jag aldrig är hemma på helgen, men är det konstigt att jag inte är det när jag inte får någon fritid på vardagarna? Nej det tkr inte jag.

Men nu ska jag inte sitta och peka ut dem, för dem är faktiskt bra föräldrar, men ibland mår man riktigt dåligt för det dem håller på med. Men jag älskar dem iaf.

- Pappa<3

Sitter nu här på mitt rum, har precis ätit födelsedagsmiddag med min mor och far. Min pappa fyller nämligen år idag så det blev en middag för honom. Att ngn ska behöva fylla år i denna familjen för att man ska kunna äta middag tillsammans det fattar inte jag. Men iallfall, grattis världensbästa pappa! Älskar dig!
Iallafall, jag känner att mitt liv börjar gå..framåt just nu. Jag är glad typ hela tiden. Fast vi har grymt mycket i skolan. Jag är inte klok men det är jag det det. Och nu ska jag fortsätta att vara social med min familj!
Vi hörs bbs!


Pappa!

-skolan!

Förlåt förlåt och förlåt för denna usla uppdatering men jag har faktiskt min anledning till varför jag inte har skrivit ngt och det är för att jag inte har suttit vid ngn data, jag har bara inte haft lust med det och jag har inte velat det heller om jag ska vara ärlig! Men detta beror på också för skolan, jag har haft grymt mkt i skolan och det kommer vara lika mycket denna veckan också,men några inlägg kommer det att bli. Jag lovar er! Kommer bli en förbättring

- plattång,skolan

Godmorgon Babeees!
hoppas ni har sovit gott, för det har iallafall inte jag gjort..har en förklaring till det men kan inte gå in på det här vet ni, har ju ett privatliv. Undrar verkligen hur jag ska göra sedan när vi har matte för jag och våran lärare går verkligen inte ihop, det funkar liksom inte. Igår rök vi ihop totalt och mer kan jag inte säga om det, vill inte gå in på varför heller. Men han är dum i huvudet liksom. Men nu måste jag dra och fixa mig, plattången väntar..
Ha en bra dag!♥


-Äntligen

Eller äntligen kan jag inte säga, men nu börjar jag skriva igen :) Har inte gjort ngt med bloggen, men känner att jag inte orkar göra det heller liksom.. dem som kan läsa den får läsa den liksom. Så är det, vet inte vad som är fel. Men nu ska jag börja skriva igen.
Hoppas ni börjar läsa den igen, men det roligaste är ju att jag har haft läsare fast jag inte har skrivit ngt.


-Besviken..

Morgning..
vill bara säga att det i eftermiddag eller imorgon så kommer jag fixa en ny blogg, för nu är det rätt många som inte kan läsa vad det står.. Så nu kommer det inte bli några inlägg denna helgen.. Men ni överlever.
Vi hörs imorgon.
Puss


Osäker,familj.

Tjululu bloggen, hoppas allt är bra med er.. Med mig är det la okej! Dagen idag har la vart rätt okej faktiskt, det bästa på dagen var ju när jag träffa sötnosen Pontus, vi hade grymt trevligt tkr jag. Mycket skratt och prat, det gillas! Vad gjorde vi då? Jo vi satt mest på Kafé Vallgatan och han drack kaffe medans jag bara satt där, jag vet oartigt men var inte direkt sugen på något faktiskt. Får se vad vi gör nästa vecka när vi syns, ngt annat än att fika kanske :) Skolan ja, den är ett helvete nu, asså tkr inte det är roligt längre. Jag orkar inte mer, när jag vaknar upp på morgonen så känner jag inte direkt för att vilja ta mig till skolan, men det kan nog ha med mina föräldrar också, för det är väldigt tröttsamt att inte ha sina föräldrar hemma längre, dom jobbar så otroligt mycket, och när dom väl är hemma vilket inte är mycket så är dem grymt osociala, vet inte vad jag ska göra med dom faktiskt. Men kommer hem ifrån skolan, lagar min egna mat gör läxorna själva, allt sånt. Man tappar humöret för en sådan sak faktiskt. Får la hoppas att det blir bättre, eller jag vill iallafall att det ska bli det.
Men om jag ska vara ärlig så vet inte jag vad jag vill göra med mitt liv längre, innan hade jag mål men får alltid sådana negativa kommentarer om det jag vill göra, men ska allt visa er att jag kommer lyckas!