Nördaaar;)

Sitter just nu på soffkanten i vardagsrummet och gör absolut ingeting, eller jo jag sitter och skrattar när folket här spelar wii. Och det folket innebär att det är Pappa, Viktor & Emma som är här på besök i Vackra Göteborg.
Men det ser väldigt lovande ut när dem spelar måste jag säga. Emma är duktig hon.

Men måste försöka göra mig social på ngt nu i 4 timmar, för kl 10 ska jag nämligen ta bussen hem till min älskling. Är där kl 11. Men han jobbar ikväll så han är hemma vid halv 2 så jag får försöka sysselsätta mig med något under tiden jag väntar. Men det gick bra sist jag åkte dit och vänta, så det blir säkert skit bra. Väntar man på ngt Gött väntar man ALDRIG för länge! Usch vad jag saknar honom.

Men nu ska jag nog bli social med med min familj..

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

I know you want me;)

visste ni att?

att jag är
- Kär!
att jag vill - Träffa älsklingen.
att min senaste kyss - Var speciell som alla andra med Pontus.
att jag lyssnar mest på - Mammas tjöt.
att jag inte gillar - att vara ensam
att min första riktiga kyss - var för ett väldigt bra tag sedan.
att kärlek är - en berg & dalbana
att jag gillar att - cpa:)
att sist jag grät var - förre veckan.
att när jag vaknar på morgonen - fundera vart jag är.
att innan jag går och lägger mig - fixar jag alla mina kuddar så dem ligger rätt.
att idag har jag - klippt och färgat håret.
att jag just nu tänker på - Pontus
att i kväll ska jag - Mysa
att i morgon kommer jag - Få träffa Pontus :D
att jag hoppas - på att jag kommer iväg snart.
att jag verkligen vill - komma bort


I know you want me;)

visste ni att?

att jag är
- Kär!
att jag vill - Träffa älsklingen.
att min senaste kyss - Var speciell som alla andra med Pontus.
att jag lyssnar mest på - Mammas tjöt.
att jag inte gillar - att vara ensam
att min första riktiga kyss - var för ett väldigt bra tag sedan.
att kärlek är - en berg & dalbana
att jag gillar att - cpa:)
att sist jag grät var - förre veckan.
att när jag vaknar på morgonen - fundera vart jag är.
att innan jag går och lägger mig - fixar jag alla mina kuddar så dem ligger rätt.
att idag har jag - klippt och färgat håret.
att jag just nu tänker på - Pontus
att i kväll ska jag - Mysa
att i morgon kommer jag - Få träffa Pontus :D
att jag hoppas - på att jag kommer iväg snart.
att jag verkligen vill - komma bort


Frisören :'(

Nu ska jag nog göra en sak som jag verkligen inte tycker om, & det är faktiskt att jag ska åka till frisören..usch säger jag bara. Jag får panik varje ggn jag är påväg dit, men värst är det när jag sitter i stolen för då är det ju en annan människa som bestämmer över min kropp. Hur hon tycker att det ska klippas osv. Nu dem senaste har jag alltid vart så mesig och typ bara toppat håret, men nu tänkte jag klippa lite till iallafall. Fast verkligen inte för kort.

Efter klippningen så åker jag hem till Simone(Torslanda) och lever livet där, nej men jag ska hjälpa henne med läxorna. Det blir faktiskt väldigt trevligt tycker jag. eller hoppas iaf.


Ha ha ha ha en bra bra bra dag!

Tsunamin..26-12-06

Idag är det 5 år sedan naturkatastrofen i Asien utbröt. Där 230 000 människor var tvungna att mista sitt liv. Av dessa 230 000 människor var det 543 Svenskar(Vuxna & Barn) som dödast. Men det är inte det värsta, för 15 av dem svenskar har ännu inte hittats och identifierats, och 10 av dem 15 var barn under 15 år.
Tänk den smärtan som förälder att inte ha fått hem sitt barn, att det inte har hittats. Det är fruktansvärt.


(Bilden kommer ifrån wikipedia)
Här ser ni lite hur vågen utbryter.


Familjer som åkte dit för att fira jul, familjer som förlora sin hem, släktingar som inte fick hem familjen för att alla dödats av den. Förlorar halva sin familj.

Vilken smärta.






Älska eller hata?

Nu ligger jag faktiskt här i min säng helt död efter en lång julaftonsdag! Jag tror säkert att ni flesta har haft en kanon dag, eller har jag fel? Min har iallafall varit helt okej måste jag säga. Fick bra många julklappar iallafall. Men jag tror att hela kvällen spenderades med släkten framför tvn, för att vi spela wii. & Jösses vad roligt det var att spela med sin mormor/far/, farmor & Gunilla. För dem kunde egentligen ingeting men när dem väl kunde ngt så var dem väldigt bra på det.

Imon är det Juldagen, dagen då alla människor ska gå ut på krogen..dem som är 18 eller äldre då. Men jag får stanna hemma så flitigt, nej men jag tänkte faktiskt träffa Simone och umgås lite med henne. Så förbannat tråkigt att allt ska vara stängt imorgon. Men dem får la också vara lediga.

Men det blir tyvär inga bilder ifrån dagen pga att jag fortfarande inte har tillgång till min egna data där jag lägger in alla bilder, mamma blir galen om jag lägger in på hennes data.




Tråkigt besked eller vadå?..

Nu har det nämligen hänt en otroligt hemsk sak, det är deprimerande till och med. Att en sådan sak får hända på självaste julafton!! Men det som har hänt är att min data har typ krashat, asså förstår ni eller! Men jag har vart jävligt smart för jag har nämligen inte förlorat ngt för jag har alla saker på hårddisk. Så det är lugnt! Men min data! Sorgligt.

Men idag är det iallafall julafton och det känns verkligen inte att det är det, för jag har ingen julstämning och jag försöker lista ut hur jag får fram den. Men på ngt sätt kommer det nog bli bra, hoppas jag!
Släkten kommer iallafall hit idag, efter kalle Anka för jag menar Kalle Anka måste jag bara se, en tradition som iallafall sparas.


Men ni får ha en riktigt bra julafton så skriver jag när jag får tillgång till en data!


GOD JUL Snyggingar!


Tisdag 22/12- 09...?

Det är ju den 22 December idag och det betyder ju att det är 2 dagar till Julafton och 9 dagar till nyår! Och jag känner mig hyper stressad inför dessa 2 SPECIELLA dagar. För jag har verkligen ingen julkänsla så jag vet inte hur julafton kommer att blir, men som sagt..det blir ju vad man gör det till och jag ska verkligen försöka göra det bra. Men Nyårsafton, har absolut ingen aning om vad som händer då? Det står verkligen still i mitt huvud. Men där kommer jag säkert på ngt att göra. Blir säkert skit bra.


Måsta bara säga att igår när jag åkte hem till Pontus, det kändes verkligen bra fast han inte var hemma..jag satt hemma hos honom och vänta på han i ca 2 timmar. Men det gick hur fort som helst(kanske för att jag somna) men sen när han kom så var det hur skönt som helst. Men fast jag var på mitt damp humör, men det förstod han varför. PERFEKT!

Jag tror seriöst att jag har blivit beroende av wii spelet, jag menar mamma köpte det igår och vi har spelat det hela dagen sen vi kom hem, men kan bara inte sluta kolla på det. Det är skitkul! & Erik var även här idag, så det var ju kul att man var lite fler som spela också.


& nu då, jo jag tror att jag ska gå och nörda lite spel igen, hihi! Eller kolla på film? Har inte bestämt mig.






Snööö, & Stan ;)

 

Just nu sitter jag här på mitt rum! Skriver ett inlägg, äter frulle & det bästa av allt..ser på snön som faller ner på marken. Det har liksom snöat hela natten det är säkert upp mot en 10 cm snö just nu på marken. Väldigt ovanligt för att vara Göteborg nu faktiskt, trodde ALDRIG att vi skulle få någon mer vit jul Men tydligen. 





Om en timme ska jag ta bussen in till stan för att jag ska handla julklappar tillsammans med Simone & Kristina. Det kommer la bli trevligt, vi får la se hur situationen blir, bara vi som kan avgöra. Snöar ju och då kan man inte vara mer än glad. 

Men det bästa av allt med denna dag är att jag eventuellt ska åka hem till min älskade pojkvän ikväll, fast han jobbar men jag kommer la få vänta på honom drygt en timme iallafall. Men det blir trevligt, för vi har nämligen inte träffats på en vardag, men tar la chansen nu när jag har lov också.  


Helt perfekt ;)!

Vet ni vad? nej det vet nu inte jag heller.. Men jag sitter faktiskt och kollar på gamla julkalendrar, och det är faktiskt mys tycker jag. För dem är så ju grymt mycket bättre än den som går nu. Och det tycker faktiskt många, till och med vuxna som har småbarn. Men det är la så, Sverige har la inte råd att göra bättre filmer.
Men just nu kollar jag på Dieselråttor & Sjömansmöss och den är la rätt okej faktiskt, väldigt söta!



Men ni kanske vill veta vad jag har gjort i helgen? Nej det tror jag inte, men det skiter jag i, hihi! Nej men faktiskt denna helgen har vart helt crazy & det är många som håller med om det.. Bråk, kärlek allt sådant. En del känslor som har vart inblandat.
Har vart med min Bästaste Pontus, han jag inte kommer träffa på en & en halv vecka nu, DET KÄNNS! Men vi har iallafall haft underbart!


Har ju jullov nu och det är verkligen helt underbart faktiskt, bara vara sig själv & ha grymt kul. Snart julafton men måste ju handla klart alla min klappar först för det har jag ju inte gjort, sucksuck. Men det kommer såklart.
Nyårsafton nästa vecka, vad som händer då har jag ingen aning om, men jag vill gääärna vara med Älsklingen. men vi får la se.




Grrr, grymt sexigt ;)


Min bby!..





Kärleken övervinner ALLT!







Mina tårar kan också rinna..

Det jobbigaste med att ha en pojkvän som jobbar natt är att man inte kan komma till han när man känner för det, utan man måste vänta till helgen & ibland kan det kännas grymt jobbigt för ibland vill man bara vara med honom, man vill bara ha han nära ( som just nu ). Men då har man ju något att längta till när man gå i skolan på veckorna, eller? Jo för det är de jag gör.. saknar min bästaste Pontus!

Känns som om jag tjötar om honom varje dag, och det kanske jag gör? Kanske blir för mycket?


Något jag iallafall ser framemot, det är om ca 7 månader..då händer det grejer! Men det bästa av allt är när kicki får sin lägenhet, förlåt kicki men jag kommer nog att bo hos dig då.






♥ ...

Måste bara lägga in en video som jag filma i skolan idag, Putte dansa och Johanna sjöng. Vackert Vackert :)





 

Putte är la bara för snygg med sin Såkallade "dans"


Nu är det inte långt kvar..

Måste bara säga att jag har en grymt julkänsla nu och det är bara för att vi har fått in en gran i huset, fattar ni eller.. en gran! Det är ju egentligen ngt man måste ha för att få julkänslan, skulle inte vi ha en gran så skulle jag vara ledsen.

Men jag har vart så sjukt glad idag, och det är nog bara för att vi slutar på Fredag och på Torsdag är jag ledig hela dagen och imorgon går vi bara halva dagen, det är ju för underbart asså. På matte lektionen så var vi i musiksalen och sjung istället. Clifford bjöd på fika. Mysigt!

 


Finaste granen i Göteborg!








En dag..kommer det

Något som jag skulle vilja göra JUST nu är..



..Att spela handboll

Fyfan vad dåligt jag kan må för att jag inte kan springa "runt" där på planen som jag gjorde innan, då jag var så otroligt lycklig. Liksom i över 10 år fick jag spela handboll.. men en dag, en match så gick allt helt snett. En block som förstörde allt, skulle bara stoppa en stooooor tjej men oturligt nog hamna hon över mitt knä, och det kändes som att hela knät gick sönder, minst! Vilken smärta.. och då kände jag just att jag skulle fortsätta att spela för det har jag ju gjort varje ggn jag har skadat mig för jag ville inte känna mig mesig, men jag reste mig upp och hela knät vek sig, då kände jag att jag kunde inte fortsätta att spela. Något var fel, tydligen hade min knäskål hoppat ur led. Men jag hamna bara på kryckor ett tag. Efter det fortsatte jag spela fast jag egentligen inte fick, men kunde inte hålla mig undan.. Men ytteligare en match orsaka min smärta, en tjej sprang med sitt knä in i mitt så helt mitt knä svullna upp och jag fick gå av planen...
operation i April som jag enligt mig själv inte blev lyckad, jag känner inte något resultat ännu idag, utan det gör ont ont ont. VARFÖR JUST JAG?

Just nu känns det bara blablabla!


Bara lyssna & njuuut ;)






<3

 

50 frågor om dig och din pojkvän.

Du är tillsammans med? -  Pontus:)
Och varför det? -  För att han är speciell.
Har han fått något smeknamn av dig? -  Nopp.
När blev ni tillsammans? -  8/11
Hur träffades ni? -  slump bdb
Kände ni varandra innan ni blev ihop? -  jao, gjorde vi väl..eller asså.
Hur gammal är han? - 19
Älskar du honom? -     Det gör jag allt.
Har du slagit honom? -   skojbråk
Har du roligt med honom? -  om jag har.
Skulle du kunnna bo med honom? -  Det skulle jag verkligen
Har du gjort ett sugmärke på honom? -    nesh
Hur länge tror du ni kommer vara tillsammans? -  Det finns inget slut i mina ögon.
Får han dig att skratta? -  Om han får..
Säg ETT ord hur du känner för honom? -  bättre än bäst :)
Vad för slags filmer ser ni på ihop? -   det som finns
Får du fjärilar i magen när du ser honom? -  varje ggn
Vad har han för ögonfärg? -   grön/gråa kanske, lite osäker på den punkten :$
Vad är det finaste du fått av honom? -  kärlek&lycka.
Har ni samma humor? -    nja
Planerar ni framtiden ihop? -   Nej
Skulle han bli en bra pappa? -  ehm, kan diskuteras :)
Vad gjorde ni senast ni träffades? -   allt möjligt.
Vad gör han när han inte är med dig? -  jobbar & festar
Är du svartsjuk på andra tjejer ? - nja det beror på.
Har ni bråkat nångång? -  nja
Har ni haft ett uppehåll i erat förhållande?- finns inget sådant.
Skulle du kunna vara otrogen? -  aldrig.
Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? -  minst 4 dagar :(
Har ni samma åsikter om saker? -  nja, olika.
Vem håller i fjärrkontrollen? -  han!
Går ni ut ofta? -  nej!
Har ni samma musiksmak? -   varierar
Är hans familj trevlig?  -  ohja!:)
Är han romantisk? -  haha, ibland
Har han någon fobi? -    nä.
Gillar han sport? -   Inte direkt :(
Är han en djurvän? - Han dödar ju inga djur så det är la okej.
Kan han sjunga? -  nej:$
Spelar han nått instrument? -  nej
Kan hon laga mat? - ja faktiskt.
Är han envis? - yes
Tycker han om att resa? -  det gör väl han
Vad gjorde han som fick dig att gapskratta sist? -  en bild på honom som jag redigera
Vad var det senaste han sade till dig? -  " hejdå,vi syns la i veckan"


Olyckor...

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockeybladet/sverige/allsvenskan/
article6285639.ab






En hockeykille i laget Örebro drabbades idag av hjärtstopp under en match som spelades mot Bofors, matchen avbröts efter händelsen och kommer att fortsättas på obestämd tid.


Här är en sak som gör mig orolig när min bror själv spelar hockey, killar som bara ramlar ihop på isen utan någon direkt anledning och med det menar jag att dem inte har åkt på någon tackling eller sådant utan dem åker på isen och sedan bara ramlar ihop. Jag menar egentligen kan det hända vem som helst.
Varje gång jag kollar på när min bror spelar så har jag alltid en liten klump i magen för man vet aldrig vad som kan hända, men samtidigt tycker man att det är så jävla intressant att titta på hockey, det finns egentligen inget att oroa sig för.

fy bubblan vad jag är bra;)

Jag vet att ni har saknat mig, så är det bara men är man med sin älskling så vill man ju direkt inte sätta sig ner vid datan för att skriva utan då njuter man av att vara med honom så är det bara.

Men vad har hänt denna helgen, jo denna helgen spendera jag med min älskling faktiskt och det var riktigt mysigt måste jag säga. Sov hos honom fredag till lördag och då åkte vi med hans mamma till torp och det var faktiskt mysigt det. lite roligt och vela runt där. Sedan åkte vi hem till mig igår kväll och tjocka oss på chips & dip framför filmen flickan som lekte med elden och jag tror nog att han tyckte att den var bra. Självdå somna jag, som VANLIGT, usch för mig asså. Väldigt elakt. Får ju nästan skämmas asså.


Imorgon börjar jag faktiskt 12.40 vilket är irreterande för då menar jag att jag ska åka till skolan för en lektion, men självklart gör jag väl det. Vem skulle inte göra det liksom? Hallå eller..


Han dendära Pontus..♥


Sängen;)

Godmorgon, det blev inget mer inlägg igår och detta var pga att jag gick & la mig vid typ 11 och jag har drömt en sådan underbar dröm och denna handla om att jag åkte till Spanien men det var inte roligt sen när jag vakna upp. Då låg jag kvar i min säng.

Måste berätta om en dokumentär jag såg igår, den handla om en tjej som var hela 16 år, men det speciella med henne var att hon fanns i en bebiskropp, alltså hon växte inte och hon skulle inte göra det heller, så synd om henne.

Nu ska jag iallafall gå upp och börja fixa mig för snart är det lucia firande och sedan stan!

happyhappy ;)

Jag måste vara helt dum i huvudet eller så är jag helt enkelt bara för överlycklig och tar ut all min lycka på att städa hela huset, ah ni läste rätt jag har fan städat hela huset utan någon anledning, det är ju inte klokt! men jag blev samtidigt riktigt nöjd och hoppas verkligen att min mor & far bli glada för det också för annars blir jag riktigt sur men det tror jag inte att jag kan bli för jag har varit glad hela dagen, vet inte riktigt vad det är som har gjort det men det har samtidigt varit riktigt skönt att vara det.

För som sagt skolan har ju inte vart den roligaste, historia provet gick nog åt helvete men det skiter jag i just nu för jag har annat att tänka på än just på ett litet prov som inte direkt avgör så extremt mycket av betyget, bara en liten del. Annars har skolan varit väldigt nice ändå, mycket skratt och sådant. Redovisning i Svenskan också, alla var något nervösa men vi klara det, bra BF2C ni är grymma!

Imorgon är vi lediga ifrån skolan men jag, Simone & kicki tyckte ändå att vi var tvungna att gå på luciakonserten för vår underbara Johanna är ju med där och då kan man bara inte missa det, sedan får vi se om lilla goa xicso(francisco) följer med oss! Efter det blir det stan med flickorna och fika eller vad vi nu ska göra.





<3


Skriver senare, i think.


Trött eller ?

Säger godmorgon till er alla hoppas ni har sovit gott för det har iallafall jag gjort, men jag känner att jag skulle behöva lite mer sömn för jag är för jävla trött måste jag säga. Liksom jag har bara suttit på min säng och inte gjort ett skit i typ 10 min och jag kommer inte vart heller. & min buss går om en halvtimme så jag får skynda på lite nu..om jag orkar.

Men iallafall, jag ska ju till min underbara skolan som jag inte ser fram emot för idag är det en sådan där jobbig dag, prov i Historia första timmen. Sedan har vi svenska redovisning. Men jag slutar efter svenskan idag, alltså halv 2 när jag egentligen skulle slutat halv 4. & imorgon har vi typ ingen skola utan det är lucia firande och våra lektioner efter det blev inställda av ngn anledning. Så vi ska bara på lucia i Aulan imorgon som typ börjar 9.45 och slutar la halv 11 eller något och det känns ju grymt skönt för det betyder ju att efter det så är det HELG! och då ska jag äntligen få träffa min älskling.

Men nu måste jag nog dra mig ska fixa mig och äta lite hade jag tänkt, om det nu blir av är en stor fundering.





Sommaaar!


te amo!

Hej mitt hjärta mitt fina hjärta, jag är så kär i dig! Åh min sötnos min fina sötnos jag vill va nära dig!♥


Klaga inte på mitt intro här nu va, jag tycker det är grymt fint och tillängnat min älskling och hoppas att han nu blir glad, hihi!

Men idag var jag faktiskt bara i skolan en lektion( som vara i 3 timmar) och det var jag bara för att jag kände att jag behövde åka hem och plugga i och med att jag har/hade så grymt mycket att göra tills imorgon. Men nu ska jag bara plugga till historiaprovet jag har imorgon. Hoppas det går bra annars blir jag sad.

Jag satt och diskutera med min pappa angående mobiltelefoner, han vill nämligen förbjuda mobiltelefoner på hel tid på änglagårdsskolan och jag flippa över bara för det, för jag förstår inte riktigt varför han vill göra det. Man måste ju kunna vara kontaktbar eller?





etttvåtre..

Måste bara få skriva av mig lite av mina känslor..

Men kan börjar med och säga att jag precis kom hem ifrån ett jävla otroligt jobbigt träningspass, harrejösses säger jag bara, men jag var så jädra taggad också för jag har vart så förbannad idag så all min ilska kom ut idag och det var faktiskt riktigt skönt.


Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, men det du har sagt till mig har gjort mig så otroligt rädd, nästan skrämmande. Jag förstår inte riktigt, men du måste förstå varför jag blir såhär rädd. Jag älskar ju dig.  
Men samtidigt, det enda jag vill just nu är att ha dig hos mig så att jag bara kan få vara med dig, jag skulle må så mycket bättre av det. Jag är ju lycklig med dig!




bby.









nu kör vi en dagens ;)

Dagens vill ha ; lov
Dagens klädels ; jeans,linne
Dagens smink ; inge
Dagens frisyr ; toffs
Dagens händelse ; Pontus & träning
Dagens låt ;-
Dagens planer ; sova
Dagens saknad ; bror min
Dagens dummaste ; inget dumt
Dagens roligaste ; vet ej
Dagens drog ; Pontus
Dagens vill; mysa
Dagens köp ; inget
Dagens godis ; choklad
Dagens dryck ; mjöölk
Dagens läsning ; tidning
Dagens humor ; för jävla glad
Dagens ord ; -




Andra Advent?

Träningen förut gick så in i helvetes bra måste jag säga, fast det var kämpigt med skönt. Men det har vart värre med mitt pluggande måste jag säga, har typ inte gjort ett skit. Men så blir det när man blir distraherad av annat som finns runt om mig, tex den saken jag sitter och skriver på nu MIN DATA!

Men jag kom och tänka på, det är ju andra advent idag men det känns ju verkligen inte det, nej det känns som om det vore typ September/Oktober eller något iallafall inte December och det gör mig ledsen för jag vill inte ha en jul där det typ är 10+ eller något utan det räcker iallafall om det är frost ute så att det ser ut som om det vore jul iallafall, men ska det behövas så åker jag upp till Kiruna. Eller kanske inte, men snön är viktig under julen.



Andra Advent?

Träningen förut gick så in i helvetes bra måste jag säga, fast det var kämpigt med skönt. Men det har vart värre med mitt pluggande måste jag säga, har typ inte gjort ett skit. Men så blir det när man blir distraherad av annat som finns runt om mig, tex den saken jag sitter och skriver på nu MIN DATA!

Men jag kom och tänka på, det är ju andra advent idag men det känns ju verkligen inte det, nej det känns som om det vore typ September/Oktober eller något iallafall inte December och det gör mig ledsen för jag vill inte ha en jul där det typ är 10+ eller något utan det räcker iallafall om det är frost ute så att det ser ut som om det vore jul iallafall, men ska det behövas så åker jag upp till Kiruna. Eller kanske inte, men snön är viktig under julen.



nu ska det tränas;)

kan man vara med sliten än vad jag är just nu? Nej jag tror seriöst inte det. Usch jag hade gärna velat sova mer idag känner jag men det går ju inte när man måste hem. Sov nämligen hos min darling inatt, åkte hem till honom direkt efter bion.
Bion ja, den var la rätt okej inte som jag hade förväntat mig, men den var samtidigt inte dålig heller, helt enkelt den dög. Och mitt sällskap gjorde det ju bättre min underbara Cissi!

Men denna helgen har vart helt okej faktiskt, sköna dagar, sköna människor helt enkelt MEN för lite sömn men men det är så det ska vara. Och det kändes helt perfekt att få sova hos Pontus inatt, så skönt!

Men nu ska jag dra och träna med mamma, sedan plugga. Blir nog en skittråkig Söndag känner jag!



Han som inte vill vara med på kort.


Jag är inte rädd längre..

Som dem flesta av mina vänner vet är att jag har vart grymt rädd för förhållande, bara att gå in i ett har jag vart väldigt osäker på.. och det har jag min anledning till och det jag inte går in på här i bloggen, för jag vill inte peka ut personen och varför jag har varit rädd.

MEN NU..

Nu när jag är tsm med min underbara Pontus, så känns allt verkligen bra. Du är verkligen bra, och jag gillar dig till tusen. Allt känns så rätt med mig. Men jag kan ju fortfarande inte säga att jag INTE har ngn rädsla kvar för det har jag faktiskt. Men den försvinner så fort jag får vara med Pontus, då känns det bra. och det är då man inte vill att tiden ska gå. Utan att tiden ska stanna.

Svik mig inte,såra mig inte..jag är lycklig med dig!


<3

Men nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen för jag ska snart åka in till stan för att jag och min Cissi ska nämligen på bio, vi ska se den New moon. Så det kommer nog bli bra det där!

hörs senare.


Snart blir det mys med dem bästa;)

Ska faktiskt snart åka till Liseberg med Simone,Kickööö,Lisa och Pontus och detta ska faktiskt bli riktigt mysigt tycker jag. Vet inte riktigt vad vi ska göra där men vi kommer på något finns iallafall väldigt mkt att se där och all julbelysning är ju ändå för skön!

Men vi hörs la imorgon för dem ska med mig hem efter Lisse och mysa lite.

Pusselipuss


Sur, surare eller surast?

Just sitter jag faktiskt och pluggar vilket jag inte ens trodde att jag skulle göra idag för att jag nämligen är så jävla förbannat sur. Men varför jag är det vill jag inte riktigt gå in på, utan det tar jag när jag har pratat med personen. Men över till pluggandet, ni anar faktiskt inte hur mycket vi har nu, det är sjukt. Kommer ju vara grymt osocial hela nästa vecka kan jag ju redan vana er om.

Men skolan idag var faktiskt riktigt tråkig, det är så konstigt just nu.. inget är sig likt men därför är det sjukt skönt att det är lov snart då man kan göra vad man vill utan att behöva tänka på att det är skolan. Man bara är sig själv och lever.

Vad har jag mer på hjärtat? jo vi ska faktiskt till Liseberg med mina brudar och det ska faktiskt bli riktigt mysigt om då också vädret håller sig som det har vart idag.



Ett hjärta för er som inte ser.

Tänk på varje individ som finns på denna jord, alla har känslor.. Spela inte ego.


Vinteeer;)

Var ute och fota lite imorse nu när det var så otroligt vacker ute.






Jag har ockå rätt..

Jag kämpar, jag försöker, jag vill må bra.. jag försöker må bra.. jag mår bra! Man allt kan vändas på en kort sekund.




JAG VET INTE.

"Hur mkt jag än tänker, hur mkt jag än gör, hur mkt jag än vill, hur mkt jag än försöker så kommer jag ingen vart"



Jag blev grymt besviken på Julkalendern, usch så tråkig den var också.. menar jag saknar dem dära "filmjulkalendrarna" Inte att dem ska vara såhär. Visst nu ska ju dem inte vara relaterade till oss som är liksom över 15 år men jag tycker väldigt synd om dem små ändå. Dem ska visa Mysteriet på Greveholm i Repris!

Idag var jag inte så sugen att skriva på bloggen märker jag och kommer nog inte att göra det heller.. Mer än att säga

JAG SAKNAR MIN BROR!







1 December idag..?

Godmorgoon, har faktiskt sovit grymt bra inatt..sovit natten rakt igenom inte vaknat en enda gång vilket är skit bra för att vara mig liksom, hehe.
Men 1 December idag också, märks det? nej det gör det verkligen inte.. men julkalendern börjar iallafall idag och det ska faktiskt jag kolla på måste allt få vara lite töntig och ni som har något att säga om det kan hålla käften :)

Bäste julkalenderna någonsin som jag har sett är faktiskt Mysteriet på Greveholm.



nu ska jag fixa mig, kolla på julkalendern och sedan dra till skolan, bra va?