-Operation!

Godmorgon Sötnosar!
Hoppas ni har sovit gött, det har iallafall jag gjort. Fått sammalagt 15 timmars sömn denna helgen inte bra asså! Men vad tusan lever bara en ggn. Enligt mig då! Men iallafall, kl är nu halv 7 när jag skriver detta och jag ska snart åka till Sahlgrenska för idag ska jag opereras. För er som inte vet vad jag ska opereras så är det läpp&gomspalt (svårförklarat) så tänker inte sitta här och förklara vad det är. Men det jobbigaste av allt är ju att jag INTE får äta ngt förens EFTER operationen & jag är nämligen gö hungrig och det var jag redan igår. Lyckat!
Just det igår..igår var jag i stan med sötnosen Malin vi gick runt och kolla i affärer och åt på paprika, testa en ny baguett (Kyckling & Curry) Mums,säger jag bara! Egentligen skulle vi gå från stan till Gamla Ullevi, men vi kände att det var onödigt att sitta i stan i typ 2 timmar när vi istället kunde åka hem imellan och sen tillbaka.
Och matchen den var KANON! Säger bara IfkGöteborg(L)  Det var riktigt Underbart att kolla på den matchen.
Men men, nu ska jag snart åka. Men ni får ha en gö bra dag! så skriver jag senare hur det gick.
Puss


(Malin På paprika!)

(Ifk Göteborg!)


-Tack åhej!

hejhej bloggen!
det blir ett snabbt inlägg nu för ska hinna med halv bussen!:) ska nämligen i te stan med snyggingen Malin. Men iallafall, barnvakt igår till idag. Det gick la hyfsat. Somna ju nästa före både Emilia och Elin, Pinsamt. Men men, så blire ju när man inte fått sova ngt på hela natten.
Ikväll är det Blåvitt tsm med Malin Som gäller :D 2-1 te oss såklart!
Men nu ska jag dra mig, skriver senare ikväll!
Puss


- Vild natt!

Halloooj! 
Hoppas allt är bra med er(?) Med mig är det ju rätt så bra. Fast bakis och trött är ju inte det bästa att vara. Som sagt var ju i Tuve igår hos kicki med Meela,simone,Johanna,Lisa och jag! Skit trevligt! Men sen gjorde vi nog den sämsta saken man kan göra och det var att vi drog till Fotö (ligger ute vid hönö,öckerö) För att Johannas bror hadde folk hemma så vi tänkte att vi skulle fortsätta festen där. Men det tog ju bara oss 2 timmar att komma dit ut. Vi lämna Tuve vid halv 12 och var vid huset 2. Men det sämsta var ju att när vi kom dit så hade ju vissa av dom deckat och skit. Så det blev chillkrök. Min sömn inatt blev 10-20 min. Sämst! var hemma vid 10 imorse!
Men nu ska jag ta och packa för ska snart hem till mina kusiner! får se om jag skriver senare!
Puss

(Lite bilder!)


(Meela,jag och Lisa!)

(jag!)

(Meela & Simone!)

 


(Fotö kl 6 på morgonen)


-Göttmos!

Godmorgon!
Hoppas ni har sovit gött, det har iallfall jag, och jag hade lätt kunnat sova LITE till. Men men, nu sitter jag här  helt osminkad och i idrottskläder,tänkte att det var smartast att ta på sig det direkt,ska gå till bussen om 10 min. Första lektionen är idrott YEAY! Har inte haft det på över ett halv år. Så det ska bli skitskojj! Men hoppas resten av klassen också tkr det. Nä, men nu ska jag ta och packa ner det sista. Ni får ha en undeeerbar dag för det ska jag iallafall ha!
Hörs senare.
Puss snyggingar!

-Känslor!

Gokväll bloggen!
Min dag har inte direkt vart den roligaste p.g.a vissa saker som har hänt. Bland annat inställda lektioner som man inte vet om, och utlåst ifrån sitt egna hus. blablabla. Kan gå igenom en hel del som har hänt idag faktiskt.
Och jag är riktigt trött ska snart lägga mig för börja 8 imon igen! Bara att bita ihop.

På tal om ingenting...Mina känslor börja bli riktigt svajiga nu asså. Jag vet inte vad jag vill, jag vet inte vad ni känner aa, allt sånt. Jag har börjat bli riktigt osäker på ALLT! Och det gör mig så otroligt depp. Visst jag har min goa underbara vänner som gör mig på gott humör. Men när jag kommer hem så blir det som att man stänger sig inne ifrån allt. Man kan inte koppla sig till någon eller något. Och det är nu jag känner att jag måste göra saker hela tiden för att inte få uppleva denna känslan hela tiden vilket är grymt jobbigt. För jag har inte alltid lust att göra ngt. Ibland har jag en tanke av att detta kan beror på en människa, som varje ggn jag ser ngt så känns det som om jag blir svart/avundsjuk aah ni vet. Och jag vet inte varför det blir så. Men jag vill inte ha det såhär. Jag längtar efter ngt men finner inget svar! Varför just jag!?

Men nog pratat om detta asså, jag ska ta och lägga mig i sängen och försöka sova bort det! Vi hörs imorgon mina hjärtegull!
Puss♥

- Perfekt!

Tjenaa bloggen!
Allt bra med er? Med mig är det UNDERBART! Egentligen borde det inte vara så, men tydligen. Jag är glad, men samtidigt jävligt trött. Skolan idag då, den var riktigt seg, börja med Skapande Verksamhet. Då skulle vi måla en tatuering som man skulle kunna tänka sig och ha på sig. Blev la hyfsat nöjd med mig. Sen Matten då, fyfan vad jag hatar matten, och ännu värre är det nu när man typ kan allt redan, boken är skitlätt! Men men, skiter jag i då:) Efter skolan så träffa jag Snyggingen André. Vi drog hem te mig och kolla på film och snacka i en evigheeeet! Mys var det iallafall. Vi satt och läste genom en bok som heter "Sex quiz" haha André var ju ganska bra iallafall, sex guru eller vad han nu blev:)
Men nu är jag trött som F*N så ska snart lägga mig för börjar 8 imon vilket betyder att jag ska upp halv 7.
Men jag skriver imorgon. Godnatt sötnosar!


En snygg André!=)

-muuuums!



Basshunter-Russia privjet
Sjukt skön låt!



Pitbull-I Know You Want Me
Go låt!


-Typiskt!

Var precis på ett väldigt gött humör när min data fucka och mitt inlägg försvann:( aja! men tänker inte skriva om allt, men jadu, jag har iallafall tänkt över det med skolan..Visst på ett sätt kommer det bli skojj att börja igen. Men det med klassen, asså vadfan tänker dom med(?) Jag fattar inte, hur kan man! men iallafall, jag skiter i dom och kör mitt egna. Jag ska satsa mer på skolan nu än vad jag gjorde i ettan och då satsa jag väldigt mkt. Men tråkigt att säga, jag kommer bli väldigt osocial på vardagarna efter skolan. Dels för mitt sjuka schema men också för pluggandet skull. Fredag och Lördag kommer vara fria dagar, så boka upp mig i tid, hehe!
Nu ska jag ta och duscha för ska snart lägga mig! Vi hörs!
Puss

(Lite bilder som jag tog idag)






-Fyfan för skolan!

Jag är så sjukt jävla förbannad nu..Ni anar inte! Jag som trodde att 2:an skulle bli rolig, men vad fan har dom gjort. Satt in flera elever ifrån en annan klass och dom är sjuka i hövet! Dom har en sån attityd och massa skit. Förstör på lektionerna. Dom gick i en annan klass förra året,och vi hade lektioner med dom men vi sluta med det för att det inte gick bra. Och nu kommer dom in i vår klass! FYFAN! Bara för det ska vi göra det året till det bästa och verkligen visa att dom inte tillhör våran klass, jag låter grymt elak men så är det!

(Simone,Kicki och Meela vi kör vårt egna race!)

- Skola!

Godmorgon!´
Hoppas ni har sovit gött, eller just det..många av er är ju redan i skolan! hihi! Själv börjar man vid 2, fattar inte den tiden men ändå:) Om en timme ska jag ta bussen in till stan för ska äta lunch med Simone och Kicki innan! Blir nog trevligt, sen ska vi ta oss till Skolan. yippie! Men nu ska jag göra iordning mig och sedan ta bussen! Hörs senare!
Puss

- Mamma?

hallojsan gullungar!
Hoppas verkligen att allt är bra med er, med mig är allt toppen förutom att jag har en klump i magen för att skolan börjar imon. Men men, det kommer la bli bra, hoppas jag! Men idag har jag iallafall gjort en del, jag åkte hem till Simones farmor för Simone och Anton(simones kusin) var där:) Han träffa snyggingen André också! Men jag och simone tog ut Anton på en lång promenda för han skulle sova, så vi gick till Eriksberg och satte oss!:) Sen åkte jag till kviberg och kolla när kusin spela fotboll, dom vann, SÅKLART!:) och nu på kvällen gick jag ut med Cissi och Kostet på en promenad, skit trevligt! Måste bara berätta en sak, när jag och Simone var ute med anton då och gick så körde jag barnvagnen..då kom det fram ngn människa och gav mig en broschyr och börja prata om hur svårt livet kan vara och skit! Antagligen trodde hon att jag var mamma! Men så såg min dag ut iallafall:)
Puuuuss




Tack för idag!

-

Godmorgon sötnosar!
Sovit gött? det har iallafall jag och jag fattar inte varför jag är uppe nu heller, jag kunde ju sovit minst en timme till. Men nejnej, jag ställde kl på halv 10 och verkligen sprang upp till duschen. Och nu sitter jag här och tänker..nu kunde jag legat och sovit! Men idag ska jag iallafall till Tuve och umgås lite med Kicki och Simone. Vad vi ska göra har jag ingen aning om faktiskt, men det blir säkert skoj! Och nu hoppas jag att jag hinner med 17 bussen för den går nämligen 12,47 ifrån stan och jag är där med min buss den tiden. Men dom går ifrån samma hållplats så det hinner jag nog. Sista sommarlovsdagen idag, känns skit! Men börjar imon vid 2 så det är nice.
Men nu ska jag ta och göra mig en god frukost! hörs senare!
Puss hjärtegull.

-Över ett år sedan!

Vid den här tiden igår alltså.. den 22 Augusti satt jag vid datan, och helt plötsligt är det ngn som skriver till mig på facebook(nämner inga namn) och denna personen vill säga förlåt för allt den personen har gjort under ca 1 års tid o.s.v  Som hon/han sa till mig var att den inte vill försöka komma in i "gänget" igen men jag fattar inte, varför skriver man till en person som man typ har förstört så mkt för över ett år efter? och det finns inget såkallad "gäng".
 Du fortsatte hela tiden fast man sa till dig, du var riktigt omogen! MEN jag har lagt allt bakom mig, ALLT som var på den tiden,Visst jag saknar det som var, men jag saknar inte dig för 5 öre. Det har vart så jävla bra utan dig.. inga bråk, inga konflikter. Absolut ingeting. Liksom vad förväntar människan sig, att man ska förlåta för så mkt hon/han har gjort. Inte en chans. Och det med att börja umgås eller ens att börja prata finns inte. Det kommer bara bli samma sak igen, och jag orkar seriöst inte börja om. Men en sak som är säker, du kommer inte lyckas komma in igen, för du måste ta dig förbi mig, och det kommer du inte att lyckas med! Du har gjort ditt, du gjorde ditt val, du lyckades förstöra. Men nu när du inte har ngt kvar så försöker du igen. Men nu finns det INGEN som orkar med dig längre. Bara att inse! Tack å hej!

(Varför jag inte nämner namn är för att det inte ska bli för pinsamt eller för att jag inte vill att personen ska ta skada av det, men jag skriver detta för att det är min blogg,min text. Mina tankar!)


-Kändisar!

Jag börjar bli riktigt trött på kändiskapet, asså jag menar..hur många av alla kändisarna har inte gått in i väggen. Titta bara på Mischa Barton så grymt söt hon var innan. Men NU vad har hon gjort egentligen, förstört hela sig. Pga lite knark och alkohol. Vem vill kasta på sitt liv pga sånt?! Men jag menar också, det finns säkert många kändisar som har blivit det pga sina föräldrar, men hur synd är det inte om dom som inte vill ha den publiciteten? Folk som kanske inte inte vill vara den "stora stjärnan" dom kan ju inte välja. Men liksom ALLA kan bli kända på ett och annat sätt men det är ju bara om man vill synas, men alla vill ju inte synas. Många trivs med sitt liv med familj och bo i villa. Men det känns nästan som att bara för att man inte är en kändis så är man inte lika mkt värd. Dom har mkt pengar o.sv.  Men jag tycker helt seriöst att vi såkallade "Normala" människor är så jävla mycket bättre. Vi går inte under bara för att vi inte kan köpa en tröja eller vad det nu är. Vi lever livet. Vi kan ha roligt fast pengar eller kändisskap är inblandat! och en sak jag stör mig så jävla mkt på, det är om en kändis gör ngt t.ex. slår en annan, då står det i tidningarna dagen efter. Men om en Amtöra slår ngn så döljer man vem det är och sånt. Dagens samhälle!

 
 
Skillnad?!

-Mysigt!

Helluuu sötnooosar!
Då var det söndag idag och jag har fortfarande sommarlov, kan ni tänka er? Helt otroligt. Fast jag börjar ju på Tisdag och jag har inte fått världens bästa schema heller. Sämst är det! Men jag får njuta av sommarlovet i 2 dagar till sen drar det igång på allvar! Igår var det Lördag och vad gjorde jag då, jo jag var med Cissi och vi gjorde la inte så mkt. Satt på altanen och snacka. Sedan på kvällen var vi med Jennifer,Kostet,Nicke & Filip  Det var mys mys, vi var hemma hos Cissi och kolla på Saw 1! Kan ju säga att dom kan skapa en ny scary movie film, fyfan! Dom är så elaka. Skrämmer skiten ur än! Vi gick la hem vid halv 1 haha och efter att Nicke nästan var hemma så kom han på att han hade glömt sin mobil hos Cissi, stackarn! Men det fick han för att han har vart så elak! haha!:)
Ne men nu ska jag gå och duscha för jag och mamma ska till Allum sen! Hörs senare!
Puss!♥




-Godmörra!

Hoppas ni har sovit gött, det har iallafall jag, lite smått iallafall!
Men idag ska jag iallafall träffa Cissi, sen får vi se om vi träffar pojkarna, kanske, kanske inte :) men det blir trevligt vilket som:) Har ingen aning vad vi ska göra bara, men något kommer vi la på:) Men nu ska jag äta frukost, skriver senare sötnosar!
Puss

-Beklagar!

Förlåt förlåt för den dåliga uppdateringen.. Men jag har verkligen inte haft ngn tid, eller jag har helt enkelt inte haft lust att sätta mig ner vid datan. Och jag kommer nog inte skriva imorgon heller, det beror på:) Men jag ska la inte skriva så mkt nu heller, för min hjärna funkar direkt inte. Men men imon blire nrj in the park på lisse! Trevligt! Men skriver kanske imon då! Ha dt bra!
Puss♥

-Äntligen!

tjenixen göllungar!
Vill bara börja med och säga att jag mår så jävla mycket bättre idag! Eller nu iallafall, imorse vad det inte så roligt! Men det har löst sig med en del saker nu.
Men vad har hänt idag, jo dagen börja med att jag och tina åkte till U-mottagning, vad vi gjorde där är hemligt. Men iallafall, allt gick bra! Sedan åkte vi till allum där vi mötte hennes mamma och hennes bror! Hon skulle lämna in sin mobil. Sedan tog jag bussen hem till Cissi och vi gick runt i Utby, och satte oss på berget då Cissi ser Triumfglass och helt plötsligt säger hon att hon vill gå dit och köpa glass(För er som inte vet så ligger triumf i Sävedalen alltså andra sidan) Söt är hon! men vi traska dit. Men jag skulle köpa mat på Ove's gatukök. Så det blev så för mig! Men åt knappt något! Men det är det jag har gjort idag, trevligt var det!:) Tack för att ni ställer upp!
Nu ska jag gå och äta glass^^ Hörs senare!
Puss♥






Cissi & Hanna är oslagbara tillsammans!<3

-Jag saknar min bror!

-
Åhharrejävlar vad jag saknar min bror, ni anar inte. Det var inte längesen jag träffa honom. Men att veta att han finns typ 30 min ifrån mig det gör ont. Önskar att han bodde hemma. Men jag är glad för hans skull att det går bra för honom där uppe i värmland. Men ändå, jag vill att han ska komma hem! Snart åker jag upp till han!



Bror min och jag!

-Tusen Tankar!

-Jag vet inte vad jag ska göra, vad jag ska ta mig till.. Men jag har typ Tusen tankar. Mår ingen vidare nu. Behöver mat, men det går inte och äta. Jag vill tydligen inte äta, fast min mage kurrar gö mkt. Men just nu önskar jag att ingeting hade hänt. Vet inte vad det är som är fel, för igår var det inga problem med detta.
Jag är förvirrad!



Ta mig till Verkligheten!

-?

Hejsan göllungar!
det blev ingen riktig rubrik till detta inlägget och varför vet jag inte, men jag är inte på ett så jätte bra humör nu faktiskt..är väldigt nere iallafall..och det är sjukt jobbigt. Men jag hoppas seriöst att det känns bättre imon. Men iallafall, nu tänkte jag berätta vad jag har gjort idag. Och min dag såg ut på följande sätt, jag vakna upp och kände idag ska jag inte göra ett skit för jag mådde jätte dåligt då. Har nämligen inte käkat något sen lördags, kan det ha med det och göra? Maybe! Men idag har jag iallafall städat mitt rum och sen kom cissi hem till mig så satt vi bara och dega, hon berätta om skolan och massa sånt. trevligt, sen gick vi ut och kolla lite i Utby! trevligt iallafall :) Nu ska jag försöka få i mig något och äta.
Skriver senare om jag inte har hunnit decka(somnat) innan!
Puss ♥



-En underbar helg!

Hejjsan Bloggen!
Förlåt för en dåligt uppdatering, MEN jag har faktiskt inte haft den tiden eller orken att sätta mig vid datan. Jag har liksom haft fullt upp. För i Fredags så var jag i Torsland och Tuve.. Sen lördag var det stan och jag hade fest. Söndag var det match och rix Fm och jag var dålig. Så jag hoppas ni förstår!
Men nu ska jag berätta om den UNDERBARA festen jag hade i lördags, allt var perfekt! Alla hade skojj, ingen kände varandra typ. Utan det var jag som kände alla, nästan! Jag hade iallafall göööö trevligt! Tack alla(L) Ni är bäst!
Men nu lägger jag in lite bilder ifrån helgen så ni får se istället!:)
Vi hörs senare!
 Puss ♥















-Torslanda & Tuve!

Nemen tjena gullungar!
Hoppas ni har haft en kanon bra dag, för det har jag iallafall haft. Eller hyfsat iallafall, lite bråk med mamma och sånt. men men sånt som händer. Men fick iallafall bytt min plattång, underbart! Kan jag äntligen börja platta håret igen!
Jag åkte till Torslanda, hem till Simone(klasskompis) Sedan begav vi hos hem till kicki(klasskompis) Som bor i Tuve och där bjöds det på Tacos m.m Trevligt var det iallafall. Nu sitter man här och jag funderar på om jag ska sätta på en film och sova! för jag är faktiskt riktigt trött. Måste vara pigg imon, för då händer det grejjer!:)
Vi hörs!
Puss♥








-Planerad!

Nu har jag äntligen fått min dag planerad! Fast visst, klockan är bara 11. Men ändå, planering är bra. Och det som händer idag är.
-Städa mitt rum.
-Allum en snabbis (fixa min plattång)
-Åka till Kicki i Tuve och umgås med henne och Simone!
Så ser min fredag ut än sålänge! kommer säkert till saker. Men iallafall, nu ska jag duscha. Ha en grym dag!
Skriver ikväll! Puuuuuuss ♥

-Helvetes Natt!

Godmorgon bloggen!
 Sovit gött? Det har iallafall inte jag gjort, fyfan vilken mensvärk jag har haft eller jag har det fortfarande. Har inte kunnat ligga still. Och för er som känner mig så har jag skitsvårt för att svälja tabletter så det har ju vart svårt med det också. Så jag fick i mig en tablett med det hjälpte inte. och min drömmar har ju inte vart dom normalaste heller. Men iallafall, nog tjötat om det.. Vad händer idag? ingen aning, jag få ta dagen som den kommer. Skitbra!
Hörs senare!
Puss♥

-Bio!

Hellu! Som jag tidigare berätta idag så skulle jag på bio, och det var jag faktiskt. Jag och Cissi bestämde oss för att kolla på en film som heter " Drag me to hell" och det var ju verkligen inte den bästa film jag har sett. Blev faktiskt lite besviken. Den var så överdriven och så falsk vilket gjorde att man mest satt och undra när filmen var slut. Och det gjorde ju filmen bara ännu mer segare än vad den redan var. Men till slut var den slut. Äntligen! Men övrigt idag så har jag bara varit med min gooa kompis Cecilia och som vanligt har vi lika skoj! Fast idag var du väldigt seg gumman. Men men,gillar dig ändå!
Vill ni veta en sak... Jag vill ha LÖRDAG nu! tror det finns fler som vill det, men nämner inga namn. hihi!
Puss ♥




Cecilia!

-Jag är Kär!

Godmorgon!
Nu ska jag berätta...vet inte riktigt vad jag ska berätta. Men iallafall, vad händer idag(?) Jo, jag ska träffa Cissi som jag inte har träffat på över en vecka. Katastrof är det! hehe. Nej men vi ska nog gå på bio idag, men vilken tid eller vilken film det ens blir har jag ingen aning om. Men trevligt kommer det iallafall att bli. Kanske tar en sväng till Gbg kalaset! eller kulturkalaset som det nu heter, fattar inte varför dom har ändrat namn. Fjantigt är det iallafall(: Men men, nu ska jag hoppa in i duschen.
Just det, angående min rubrik, nu ska jag berätta.. Jag har gått och blivit kär i en låt! Sitter och lyssnar på den hela tiden.

Akon-keep you much longer


Sommaren=Slut?!

Det får inte vara sant, sommaren får inte vara slut. Det har börjat regna nu och det har blivit kallare. Varför? Usch för hösten som är påväg. Det är det tråkigaste någonsin! Allt blir så depp då. Jag vill kunna gå runt i shorts och linne på KVÄLLEN. Men nu måste man ha tjocktröja och jeans. Gö trist. Men men, kan ju iaf säga att denna sommaren har vart så jävla bra. Allt har vart perfekt, Men själva finalen av denna sommar sker på Lördag och då kommer det bli bäst!:)
Men ngt jag längtar till iaf det är skolan, få träffa alla människor igen. För vi har faktiskt riktigt skojj i skolan fast man behöver plugga och sånt. Men klass är bäst! BF2C, kärleeek!





Sommartideeer!

-Sunne!

Halloooj bloggen!
Nu är det änna så att jag inte har haft orken att upptatera något för att jag har vart i Sunne, och då har man inte lust att sätta sig framför datan och börja skriva när det finns annat att göra! Men jag kan iallafall säga att denna helgen har vart underbar. Man blir en helt annan människa när man kommer dit upp. Allt är så lugnt men det är ändå roligt :) och nu kommer jag inte få träffa min broder på hundra år typ! Få ta och åka upp te han någon helg!:)
Men idag när vi skulle åka hem så var vi grymt nära på att krocka också, shit. Har aldrig vart så rädd. Finns idioter i trafiken som INTE borde ha körkort!
Men på tal om sunne, man har den känslan av att man skulle kunna flytta upp dit, men ändå inte. Jag menar liksom, På vintern kommer vara helt dött där.
Men nu ska jag faktiskt ta och kolla på lite Svensson Svensson Avsnitt. Skriver senare!
Puss puss!

Lite bilder!



- Mr. Sol

Vill bara säga en sak... Solen, den är typ min "bästa vän" Är inte solen framme så är jag typ på grin humör, jag blir sur för allt och massa sånt. Men är solen framme så är jag glad och har humöret uppe hela tiden.
Man kan göra allt när solen är framme, speciellt om det är varm också!

-Sunne!

Jag är trött! Jag är seg! Jag är hungrig! Jag är irreterad!(?)  Men jag är också..Glad! Och jag vet inte varför jag är glad, men kan det ha med att vi ska upp till Sunne imon(?) För er som inte vet så ligger Sunne i Värmland, och för er som heller inte vet varför jag ska dit så är det för att min bror bor där uppe. Han går på Hockey gymnasium där. Det är ganska soft där faktiskt. Alla känner Alla ställe typ. Men hur mysigt som helst också. Men varför vi ska åka upp dit är också för att min bror flyttar tillbaka dit nu efter sitt sommarlov i Göteborg, sen kommer han nog inte hem förens till julen :( Jävligt sorgligt! Men jag kommer iallafall åka och hälsa på han såklart! Han är helst bäst!
Men nu ska jag inte jag sitta tjöta om det iallafall, jag kommer hem på Måndag eller tisdag med MASSA bilder. Men nu ska jag titta på film. Skriver senare eller innan jag åker imon.
Puss!





- Askim!

Förlåt för att jag inte skrev något igår om min födelsedag, men jag hade ingen ork till att göra det. Men den var iallafall skit bra! Hade gö skoj, och fick finfina presenter!
Men nu tänkte jag berätta lite om dagen idag, jag och Malin bestämde att vi skulle åka till Askim och bada, för det var ju änna fint väder! Så vi har legat där typ hela dagen. Gö soft. Men jag har bränt mig en del. Men men! Tack för den sköna dagen Malin! :)<3

Lite bilder!



-92-08-06

Yeah, det blev endast 3 timmar sömn inatt, inte bra det asså. Speciellt inte när man ska till djurparken med sina kusiner. Men men, Fattar inte vad problemet är, jag får ändå hålla humöret uppe. Men jag ska iallafall vara glad för idag fyller jag år:D! Men nu ska jag snart åka, skriver ikväll om min underbara dag!
Puss på er.

-03.40

Klockan är nu 03.40 och jag kan inte sova..Jag la mig förut vid 11 för att jag var så jädra trött och sen vakna jag upp vid 2 igen helt illamående och typ pigg(?) och nu kan jag helt enkelt inte somna. Jag måste verkligen sova för ska upp och typ 4 timmar för ska iväg till Borås djurpark. Men jag fattar inte, jag har sådana sovproblem nu så jag vet inte vad jag ska göra. Det är gö jobbigt! Jag försöker med alla knep för att somna, men det funkar helt enkelt inte. Vad gör man?

- Livets goa stunder!

Hallloooj bloggen!
Hur står det till? med mig är allt kanon, väldigt bra. För imorgon fyller jag år :D! Lite glad för det faktiskt, men ändå inte! Men men, den ska typ firas på Borås Djurpark med kusinerna och moster, det blir säkert gö trevligt! Men men, nog tjötat om det. Tänkte berätta om vad som har hänt idag, jo idag var mina kusiner här, för dom kunde inte komma imorgon så dom kom idag och typ "fira" mig! Trevligt var det, vad gjorde vi? Jo vi låg vid våran pool typ hela dagen och bada och sola, det var trevligt. Inte ofta man träffa Frida Och Felix ( Kusinerna). Sedan begav jag mig till Lemmingvallen och mötte upp Malin där, vi skulle se när Niklas (Hennes pojkvän) spelade match. och han fyller år idag, Grattis Nicke!:) men nu sitter jag här för mig själv och funderar på om jag snart ska sova, ska nämligen upp 8. Men väntar nog ett tag.
Men hare bra, skriver senare eller imon och berättar om min födelsedag!
Puss
Bilder ifrån dagen!


 
 

-Dagens låt!

Dagens låt blev: Akon- Freedom
Allt för att den är sjukt skön, början är riktigt go. Men den har en bra text.



-Kväll!

Hejhej! 
SHIT, vilken seg dag det har vart idag, fast iförsig har inte mått så jätte bra idag, tråkigt nog jag som skulle iväg och träffa Pontus, men men! Och så kan jag inte träffa han imön heller för då får jag gäster! Yippie typ! nej inte direkt, men min dag  bestod av städning och filmtittning! inte direkt så jätte sköj! Men nu kommer jag ha fullt upp resten av veckan och det ser jag fram emot. Till helgen åker jag till Sunne som ligger i Värmland. Skit mysigt ställe.
Nu ska jag ta något och äta, hörs senare!
Puss

-Test!

Om dig:
Namn: Hanna Berglund
Smeknamn: Berglund,Bergan,Hannis..
Födelsedag: 6 Augusti
Bor: Göteborg (L)
Skola: Burgården!
Familj:Mamma, Pappa och min kära storebror!
Husdjur: Ja & Husdjur?

har du:
vart full: Yes.
Rökt: Yes.
Snusat: Nej och kommer aldrig göra!
Rökt vattenpipa: Nej.
Ljugit: Allt för många ggr:(
Vart vaken ett helt dygn: Om jag har!
Sovit en hel dag: Nej, orka!
Kysst någon den senaste månaden: Nesh!
Favorit:
Stad: Göteborg & Sunne!
Land: Sverige & Spanien.
Årstid: Sommar, helt klart.
Film: oj, Raise Your voice, Beck-filmerna, Wallander-filmerna.
Bok: -
Dag: Lördag!
Ämne: IDROTT!


Senaste:
Film du såg: P.S i Love you!
Staden du var i: Göteborg! Annars Visby!
Saken du skrattade åt: Min bror!
Personen du prata med: Mamma
Personen du fick sms ifrån:Pontus.
Personen du prata i telefon med: Cissi.

Antingen Eller:
Bilddagboken/Lunarstorm
Choklad/vanilj
Vänner
/Familj
Hund/Katt
Fotboll/Ishockey
Fredag/Lördag
Läsa boken/Se filmen
Träna
/Slappa
Sommar/Vinter


-Go kväll!

Sitter nu här i sängen i min ensamhet, kanske mysigt ändå! En film och sköna kuddar så funkar det allt. Sitter också och lyssnar på det underbara regnet som man "älskar" och det regnar ju inte bara lite utan det spöregnar!
Min Underbara Cissi gick hem för en stund sen. En Trevlig dag med henne faktiskt. Vi gick runt i stan och kolla lite, hitta faktiskt en del kläder. Väldigt nöjd med mitt shoppande idag. Sedan kom hon hem till mig och vi satt och kolla på film och prata om hur jävla mycket vi saknar Gotland! Det är sjukt, men vi har redan börjat planerar nästa sommar och den kommer bli ännu bättre!

På tal om ingeting, när jag och min familj satt och åt middag förut så satt vi och prata om människors utseende. I och med att jag är kort så får jag rätt många blickar emot mig. Men min bror fick mig att börja inse att dom endast kollat för att dom själva inte har något bättre. Och att jag själv ska tänka på att jag egentligen inte kan göra något åt min längd, för det kan jag seriöst inte göra. Så jag förstår inte varför folk tittar så som dom gör?! Men min bror gav mig en mening med att jag ska vara nöjd med min längd.

Men nu ska jag kolla på en film ( P.s I love you) Sen sova! Skriver imon.
Puss

Bild: Hanna & Cecilia Gotland 2009!

-Ingen rubrik!

Hallojsan! allt bra med er? med mig är det väl sådär. Men men. Min dag idag då, allum en stund med mamma. Hittade endast en Sjal och en Bh. Var tydligen inte min shopping dag idag. Lite trök nu när man har pengar. Men det kommer :) efter det så var det Match på Ullevi Ifkgöteborg-BK häcken. Matchen sluta 2-2. Rätt nice. Sen skulle jag, Malin och Josse jobba. Trååk var det:(. Men allti lika skojj med dom:)
Vad händer imorgon? ingen aning faktiskt! Tar dagen som den kommer :) Men nu ska jag se på film, puss.

-Skräckisar!

Sitter och kollar på "Jag vet vad du gjorde förra sommaren" Och det är en skräckfilm . Tror att nästan alla har sett den filmen.
 Men grejjen med skräckfilmer är att jag verkligen avskyr dom. Jag sitter bakom en kudde typ hela filmen, och då fattar jag inte varför jag kollar på dom. Jag känner ju inte på att sitta med en kudde och vara skiträdd. Visst, det är inte på riktigt så varför är jag rädd? Jag har en känsla av att det kan vara för att jag själv tror att  jag kommer att vara med om det. Jag drömmer om filmen på natten. Och drömmar brukar väl slå in? och det värsta av allt är att jag kollar på den på kvällen, och då är det ju ännu värre! Men måste ju bekämpa min skräckfilmsfobi väl?

USCH för skräckfilmer!

-Dagens låt!

Dagens låt blev: Manian- Welcome to the club!

Bara för att det påminner om Gotland så sjukt mycket! Har lyssnat på den ett bra tag. Men får andra att lyssna på den nu också.



-Förlåt!

Hejhej bloggen! nu var det ett bra tag sen jag skrev och det har jag en anledning till varför jag inte har gjort det, för det är nämligen så att jag har vart på Gotland i 10 dagar och då hade jag inget internet så hade inte tillgång att skriva något. Men jag hoppas allt är bra med er, med mig är det gö bra. Men jag är skit trött. Sov endast 4 timmar inatt, har ingen aning om varför men hoppas jag sover bättre inatt!
Iallafall, jag var då på Gotland med min underbara Cissi, och det var så sjukt skoj, allt var perfekt! Skulle lätt kunna stanna ett tag till, men men. Nästa år så åker jag tillbaka! Hoppas bara Cissi pallar det!:) hehe!  Men hennes landställe ligger på Faludden som ligger en timme ifrån Visby. Jämte burgsvik om någon vet vart det ligger! Mycket folk var det också, extremt snygga killar också! Vi hade våra raggningsknep. Fast vi gjorde bort oss också. Ännu mer lyckat! Men nu ska inte jag sitta och tråka ut er med vad vi gjorde för det kommer ta flera timmar. Utan jag slänger in lite bilder,skulle lagt in en video som jag har gjort men den funkar inte.
Skriver senare! Puss






Tack för allt Gumman!:)<3